Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Chcialy kaftany, to mają! Cześć Menrzusiu! :loveu:[/quote] Z coraz większym strachem tu zaglądam - co znowu wymyślicie :crazyeye: Witanko Izuś :multi::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 [quote name='Menrzuś']To takie akcesoria też w torebce nosisz? :crazyeye: :evil_lol:[/quote] Nigdy nie wiadomo, kiedy może się przydać :diabloti: Quote
apple Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To ja biere ten zestaw....do póki nie zdejmuje maski to będzie na raz:evil_lol: [url]http://hrabineheatred.blox.pl/resource/ist2_3927719manupinastraitjacket.jpg[/url] cześć:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To ja biere ten zestaw....do póki nie zdejmuje maski to będzie na raz:evil_lol: [URL]http://hrabineheatred.blox.pl/resource/ist2_3927719manupinastraitjacket.jpg[/URL] cześć:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Cześć Cioteczko :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']:cool3: :cool3:[/quote] To takie akcesoria też w torebce nosisz? :crazyeye: :evil_lol: Quote
apple Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Cioteczko :loveu:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Witaj Siostro:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 [quote name='Menrzuś']Biedny TZ :roflt:[/quote] No i co go żałujesz??? :roll: Fcale taki biedny nie jest... Od codziennego biczowanie nikt jeszcze nie umarł :roll: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Nigdy nie wiadomo, kiedy może się przydać :diabloti:[/quote] Biedny TZ :roflt: Quote
Iza i Avanti Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 [quote name='Menrzuś']......i przynajmniej cellulitu nie ma :diabloti:....znam to :p[/quote] :crazyeye: buhhhhhhhhahahahahahahaaaa :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']No i co go żałujesz??? :roll: Fcale taki biedny nie jest... Od codziennego biczowanie nikt jeszcze nie umarł :roll:[/quote] ......i przynajmniej cellulitu nie ma :diabloti:....znam to :p Quote
Iza i Avanti Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 [quote name='Menrzuś']Rozumiem to, że Alfy muszą dbać o stan zdrowotny stada - ktoś w końcu to musi robić :evil_lol:[/quote] No właśnie! Bo jak się męża nie bije, to mu wątroba gnije... :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']:crazyeye: buhhhhhhhhahahahahahahaaaa :evil_lol:[/quote] Rozumiem to, że Alfy muszą dbać o stan zdrowotny stada - ktoś w końcu to musi robić :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 [quote name='Menrzuś']Ja to słyszałem w innej wersji..... ale to chyba w jakimś dzikim stadzie było :evil_lol:[/quote] To było stado nieudomowione! :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']No właśnie! Bo jak się męża nie bije, to mu wątroba gnije... :diabloti:[/quote] Ja to słyszałem w innej wersji..... ale to chyba w jakimś dzikim stadzie było :evil_lol: Quote
jbk Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Przyniesłam jeszcze taki zestaw: [IMG]http://hrabineheatred.blox.pl/resource/ist2_3927719manupinastraitjacket.jpg[/IMG][/quote] Miało nie być bieli!! Quote
Iza i Avanti Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 [quote name='jbk']Miało nie być bieli!![/quote] Jessssssssssssssoooooooo! Masz brązową maskę! :diabloti: Quote
aneczka23 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 0X0X:hand::hand::modla::chainsaw::eek2: lol niezła imprezka:razz::Cool!: Quote
Iza i Avanti Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 [quote name='aneczka23']0X0X:hand::hand::modla::chainsaw::eek2: lol niezła imprezka:razz::Cool!:[/quote] Cześć Ania! Zapraszam! Quote
aneczka23 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 :cool1: wątpię żebym się wcisła : a - do Ciebie, bo gości tyle, że czym to wykarmić b - w ten skórkowy gorset - z taaaaką d..ą ?? :eviltong: Quote
jbk Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Jessssssssssssssoooooooo! Masz brązową maskę! :diabloti:[/quote] Brązowy mi nie pasuje :( Quote
Iza i Avanti Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 [quote name='aneczka23']:cool1: wątpię żebym się wcisła : a - do Ciebie, bo gości tyle, że czym to wykarmić b - w ten skórkowy gorset - z taaaaką d..ą ?? :eviltong:[/quote] a. z wykarmianiem się nie martw b. przesadzasz! Quote
Iza i Avanti Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 [quote name='jbk']Brązowy mi nie pasuje :([/quote] marrrrrrrrrrrrrrrruda! :diabloti: Quote
jbk Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']marrrrrrrrrrrrrrrruda! :diabloti:[/quote] Dla mnie kolor musi być żywy, zielenie, niebieskości, czerwienie, żółcie, pomarańcze....... Inaczej wyglądam jak kupa :) Quote
apple Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='aneczka23']:cool1: wątpię żebym się wcisła : a - do Ciebie, bo gości tyle, że czym to wykarmić b - w ten skórkowy gorset - z taaaaką d..ą ?? :eviltong:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ojjjjjj grzeszysz dziewczyno...ja cię widziałam i wiem że grzeszysz:mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 La la la la la la la la la la la la la :) Kto zgadnie, jaka to melodia?? Quote
Recommended Posts