apple Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Może dzisiaj? Na zmianę przywiozę Ci Avantiego :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No problem..........czekam:p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='jbk']No właśnie, ja to też tak przetłumaczyłam, ale to jest bez sensu, bo pojawił mi się ten napis podczas cytowania wątku, więc BYŁ CZĘŚCIĄ wątku ;)[/quote] A nie przyzwycziłaś się do tego, że dogo lubi z nas wała robić? :mad: Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='Menrzuś']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] No i co rżysz??????? Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='Menrzuś']Aaaaa tam - widać nie znasz subtelności myśli TZta :evil_lol:[/quote] Bo jak mówi mój wujek: "Siła konia i rozum kobiety (tu TZ-ta) są niezgłębione" :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]To kiedy przyjedziesz?:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] Może dzisiaj? Na zmianę przywiozę Ci Avantiego :evil_lol: Quote
jbk Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Menrzuś']Aaaaa tam - widać nie znasz subtelności myśli TZta :evil_lol:[/quote] Mężu mówi dokładnie co myśli ;) Chce grochówki, mówi, dostaje :) Tak to działa :) Quote
jbk Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Iza i Avanti']A nie przyzwycziłaś się do tego, że dogo lubi z nas wała robić? :mad:[/quote] No właśnie mi się już wydawało, że wszystko ok ostatnio było, a tu niespodzianka ;) Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='jbk']No właśnie mi się już wydawało, że wszystko ok ostatnio było, a tu niespodzianka ;)[/quote] :evil_lol: Muszę uciekać Asieńka! Papatki! :loveu: Quote
jbk Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Iza i Avanti']:evil_lol: Muszę uciekać Asieńka! Papatki! :loveu:[/quote] Papapapa!! Quote
apple Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Za to ja jestem już:multi:. wypiłam już trzy kawy i zapierdzielam jak mały samochodzik, tylko się zastanawiam na ile mi paliwa styknie:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Za to ja jestem już:multi:. wypiłam już trzy kawy i zapierdzielam jak mały samochodzik, tylko się zastanawiam na ile mi paliwa styknie:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Dopóki pompa da radę pracować :evil_lol: Cze! Quote
apple Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Dopóki pompa da radę pracować :evil_lol: Cze![/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A gdzie ja mam tę pompę niby? :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A gdzie ja mam tę pompę niby? :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No przeca nie w doopie :evil_lol: Quote
apple Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Iza i Avanti']No przeca nie w doopie :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nieeee? To gdzie?:roll: No wiesz lepiej wiedzieć jakby się przypadkiem popsuła:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Ja nie wiem, gdzie Ty masz, ale moja stoi na biurku :evil_lol: [IMG]http://expertia.pl/files_upload/20080404/1207314495c89383a72504ac70ffcadd387b17ce27-t640x480.jpeg[/IMG] Quote
apple Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Ja nie wiem, gdzie Ty masz, ale moja stoi na biurku :evil_lol: [IMG]http://expertia.pl/files_upload/20080404/1207314495c89383a72504ac70ffcadd387b17ce27-t640x480.jpeg[/IMG][/quote] :crazyeye:[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye: to co ty w prosektorium robisz?:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='apple']:crazyeye:[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye: to co ty w prosektorium robisz?:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No ba! Najpierw upierdliwego klienta walcem, a później serdyucho buch do słoika :diabloti: Quote
apple Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Iza i Avanti']No ba! Najpierw upierdliwego klienta walcem, a później serdyucho buch do słoika :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Dobrze, że nie mam potrzeby robienia u Was zakupów:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Dobrze, że nie mam potrzeby robienia u Was zakupów:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A co to za ikonę wsadziłaś do swej odpowiedzi? Hm? Quote
apple Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Iza i Avanti']A co to za ikonę wsadziłaś do swej odpowiedzi? Hm?[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]nie rozumiem.....nic nie wstawiałam poza emotą...o tą::roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 No to zobacz se w lewym górnym rogu :razz: Quote
apple Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Iza i Avanti']No to zobacz se w lewym górnym rogu :razz:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]aaaaaaaaaaaaa to to nie ja:shake:......piszę przez proxy i co chwila coś mi sie krzaczy.......to na prawde nie ja:placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]aaaaaaaaaaaaa to to nie ja:shake:......piszę przez proxy i co chwila coś mi sie krzaczy.......to na prawde nie ja:placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] hmmmmmmmmmmm... No dopsz... Powiedzmy, że Ci wierzę... :roll: Quote
e.v.a Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [CENTER]:siara::hand::hand::hand:[/CENTER] Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='evaxon'][CENTER]:siara::hand::hand::hand:[/CENTER] [/quote] Nooooooo... "eloł" w naszej galeryji :evil_lol: Quote
Recommended Posts