Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 [quote name='jbk']Ucałuj Avantiego ode mnie :)[/quote] Śmierdziuch ucałowany :evil_lol: Quote
jbk Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Dżołanka![/quote] Ucałuj Avantiego ode mnie :) Quote
jbk Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Śmierdziuch? A cóż to za epitety na mojego pięknego Avantiego?? Cześć Izu porannie :) Quote
Menrzuś Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='jbk']Śmierdziuch? A cóż to za epitety na mojego pięknego Avantiego?? Cześć Izu porannie :)[/quote] Pewnie miało być "Sierściuch" :evil_lol: Witanko :multi: Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='jbk']Śmierdziuch? A cóż to za epitety na mojego pięknego Avantiego?? Cześć Izu porannie :)[/quote] No przecież nie powiedziałam "śmierdziel"... Śmierdziuch to takie czułe... :evil_lol: Bo pomyśl, jak może pachnieć 11 bokser? :cool3: Cześć Asia! Quote
jbk Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Iza i Avanti']No przecież nie powiedziałam "śmierdziel"... Śmierdziuch to takie czułe... :evil_lol: Bo pomyśl, jak może pachnieć 11 bokser? :cool3: Cześć Asia![/quote] No jak może? Jak bokser :)) Czyli pięknie bokserowato :) Quote
Menrzuś Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Iza i Avanti']No przecież nie powiedziałam "śmierdziel"... Śmierdziuch to takie czułe... :evil_lol: Bo pomyśl, jak może pachnieć 11 bokser? :cool3: Cześć Asia![/quote] Ja wczoraj widziałem 12to letnią bokserkę i pachniała jak bokserza młódka :p Quote
jbk Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Menrzuś']Ja wczoraj widziałem 12to letnią bokserkę i pachniała jak bokserza młódka :p[/quote] No właśnie! Tak też może być :) Cześć Menrzuś :) Quote
jbk Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 "You have selected 1 post that is not part of this thread. [URL="http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=11866025#"][COLOR=#000000]Quote this post as well[/COLOR][/URL], or [URL="http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=11866025#"][COLOR=#000000]deselect this post[/COLOR][/URL]." - Izunia, wiesz, co to znaczy? Nowość to jakaś.... Quote
Menrzuś Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Iza i Avanti']taaaaaaaaaaaa.... :roll: A wąchałeś ją Ty czy Argon? :evil_lol:[/quote] Byłem tam bez Argona.....chociaż w przyszłości pewnie go wezmę ze sobą :razz: Przecież musieliśmy się nawzajem obwąchać - taka to bokserza etykieta :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='jbk']"You have selected 1 post that is not part of this thread. [URL="http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=11866025#"][COLOR=#000000]Quote this post as well[/COLOR][/URL], or [URL="http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=11866025#"][COLOR=#000000]deselect this post[/COLOR][/URL]." - Izunia, wiesz, co to znaczy? Nowość to jakaś....[/quote] TZ Ci napisał, że fajnie by było mieć na obiad grochówkę :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='jbk']No jak może? Jak bokser :)) Czyli pięknie bokserowato :)[/quote] taaaaaaaaaaaa.... :roll: [QUOTE]MenrzuśCytat: Ja wczoraj widziałem 12to letnią bokserkę i pachniała jak bokserza młódka :p [/QUOTE] A wąchałeś ją Ty czy Argon? :evil_lol: Quote
apple Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ciotka to ja........może niepodobna ale ja:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Iza i Avanti']A co Ci się Mycha stąło??[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ciotka nie pytaj..............tylko mi powiedz czy przygarniesz Krosia na tymczas........bo jak nie to francę ...grrrrrrrr:angryy:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ciotka to ja........może niepodobna ale ja:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A co Ci się Mycha stąło?? Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='Menrzuś']TZ Ci napisał, że fajnie by było mieć na obiad grochówkę :diabloti:[/quote] buuuuuuuuuuhahahahahaha! Posiusiałam się! :evil_lol: Quote
jbk Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Wybrałaś 1 post, który nie jest częścią wątka. Zacytuj ten post lud odznacz go...[/quote] No właśnie, ja to też tak przetłumaczyłam, ale to jest bez sensu, bo pojawił mi się ten napis podczas cytowania wątku, więc BYŁ CZĘŚCIĄ wątku ;) Quote
jbk Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Menrzuś']TZ Ci napisał, że fajnie by było mieć na obiad grochówkę :diabloti:[/quote] Chyba jesteś głodny :evil_lol: Angielski to ja akurat rozumiem, tylko nie pasuje to do miejsca, gdzie wyskoczyło :eviltong: Quote
jbk Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ciotka nie pytaj..............tylko mi powiedz czy przygarniesz Krosia na tymczas........bo jak nie to francę ...grrrrrrrr:angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A cóż ten Krosiu narobił?? Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='jbk']"You have selected 1 post that is not part of this thread. [URL="http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=11866025#"][COLOR=#000000]Quote this post as well[/COLOR][/URL], or [URL="http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=11866025#"][COLOR=#000000]deselect this post[/COLOR][/URL]." - Izunia, wiesz, co to znaczy? Nowość to jakaś....[/quote] Wybrałaś 1 post, który nie jest częścią wątka. Zacytuj ten post lud odznacz go... Quote
Menrzuś Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Iza i Avanti']buuuuuuuuuuhahahahahaha! Posiusiałam się! :evil_lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='jbk']Chyba jesteś głodny :evil_lol: Angielski to ja akurat rozumiem, tylko nie pasuje to do miejsca, gdzie wyskoczyło :eviltong:[/quote] Aaaaa tam - widać nie znasz subtelności myśli TZta :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ciotka nie pytaj..............tylko mi powiedz czy przygarniesz Krosia na tymczas........bo jak nie to francę ...grrrrrrrr:angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Moją słodziutką Myszkę? Zawsze! :loveu: Quote
apple Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='jbk']A cóż ten Krosiu narobił??[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Dżołanko napisałam u Menrzusia - nie każ mi pisać jeszcze raz:roll: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Moją słodziutką Myszkę? Zawsze! :loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To kiedy przyjedziesz?:diabloti: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts