Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ale ja jeszcze do domu po te kluchy muszę....[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To co ty tu jeszcze robisz:mad:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Bosz! Ale z Ciebie babol! :loveu:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A ty myślałaś ze ja tak na serio:roflt::roflt::roflt:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']W robocie, kurna jestem!!!![/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Widzę właśnie:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Widzę właśnie:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

I ciężo pracuję! Właśnie byłam na rozmowie u szefa... Już myślałam ,że mnie chce zwolnić, a on mi, że dostanę 1/2 13-stki :crazyeye: Szokło mnię... A później dodał, że innych podwyżek już w tym roku raczej nie będzie :angryy:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']I ciężo pracuję! Właśnie byłam na rozmowie u szefa... Już myślałam ,że mnie chce zwolnić, a on mi, że dostanę 1/2 13-stki :crazyeye: Szokło mnię... A później dodał, że innych podwyżek już w tym roku raczej nie będzie :angryy:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No masz! Brawo!:multi:

Ale jakby wiedział co ty robisz w pracy to by o 13 nie było mowy:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No masz! Brawo!:multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ale jakby wiedział co ty robisz w pracy to by o 13 nie było mowy:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

No taaaaaaaaaa... Ale tym, że nie będzie podwyżek mi dowalił... A ja mam kredyt we frankach :placz:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']No taaaaaaaaaa... Ale tym, że nie będzie podwyżek mi dowalił... A ja mam kredyt we frankach :placz:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ooooooooooooooooooooożesz qutfa:shake:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]ooooooooooooooooooooożesz qutfa:shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Qutfa to za mało powiedziane... :shake: Wystarczy, że TZ będzie miał cieńki miesiąć w firmie, a leżym i kwiczym... :placz:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Qutfa to za mało powiedziane... :shake: Wystarczy, że TZ będzie miał cieńki miesiąć w firmie, a leżym i kwiczym... :placz:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]O kuuuuuuuuurwa!:shake:

No ciotka co ja Ci mogę powiedzieć........że szczymie co by było dobrze;)
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]O kuuuuuuuuurwa!:shake:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No ciotka co ja Ci mogę powiedzieć........że szczymie co by było dobrze;)[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Ale staram się być dobrej myśli... Bo bym musiała chyba zwariować...

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ale staram się być dobrej myśli... Bo bym musiała chyba zwariować...[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ciotka! Ja tez jestem dobrej myśli........wiesz że trzymam kciukasy szczerze;) A jakby co..........to coś sie wymyśli;)

Nie obraź sie cioteczko ale muszę śmigać......całuję:loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ciotka! Ja tez jestem dobrej myśli........wiesz że trzymam kciukasy szczerze;) A jakby co..........to coś sie wymyśli;)[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie obraź sie cioteczko ale muszę śmigać......całuję:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Papa! Buziole duuuuuuuuuuże!

Posted

Kryzys wszystkich dotyka, mi odpadają klienci po kolei, dziś następny zameldował, że zamyka firmę, na czynsz nam nie wystarczy, a co dopiero na wynagrodzenia..........

Posted

[quote name='jbk']Kryzys wszystkich dotyka, mi odpadają klienci po kolei, dziś następny zameldował, że zamyka firmę, na czynsz nam nie wystarczy, a co dopiero na wynagrodzenia..........[/quote]

Ogólnie to jest KAPENCJA!!! :cool1:

Posted

[quote name='jbk']Kryzys wszystkich dotyka, mi odpadają klienci po kolei, dziś następny zameldował, że zamyka firmę, na czynsz nam nie wystarczy, a co dopiero na wynagrodzenia..........[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Weźcie mnie nie dołujcie......mnie jeszcze nic nie dotknęło......ale już sie boję:roll:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Weźcie mnie nie dołujcie......mnie jeszcze nic nie dotknęło......ale już sie boję:roll:[/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]

Miejmy nadzieję, że Twojej branży kryzys nie dotknie, przecież ludzie zawsze będą się uczyć :)

Posted

[quote name='jbk']Miejmy nadzieję, że Twojej branży kryzys nie dotknie, przecież ludzie zawsze będą się uczyć :)[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Eeeeeehhhh oby:roll:[/B][/COLOR][/FONT]