apple Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Ale ja jeszcze do domu po te kluchy muszę....[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To co ty tu jeszcze robisz:mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Muszę....trochę........przecież jak nie poćwiczę to wyjdę z wprawy:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Bosz! Ale z Ciebie babol! :loveu: Quote
apple Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Bosz! Ale z Ciebie babol! :loveu:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A ty myślałaś ze ja tak na serio:roflt::roflt::roflt:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]To co ty tu jeszcze robisz:mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] W robocie, kurna jestem!!!! Quote
apple Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Iza i Avanti']W robocie, kurna jestem!!!![/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Widzę właśnie:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A ty myślałaś ze ja tak na serio:roflt::roflt::roflt:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ...........:eviltong:.............. Quote
apple Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Iza i Avanti']...........:eviltong:..............[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]moja naiwniaczka kochana:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Widzę właśnie:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] I ciężo pracuję! Właśnie byłam na rozmowie u szefa... Już myślałam ,że mnie chce zwolnić, a on mi, że dostanę 1/2 13-stki :crazyeye: Szokło mnię... A później dodał, że innych podwyżek już w tym roku raczej nie będzie :angryy: Quote
apple Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Iza i Avanti']I ciężo pracuję! Właśnie byłam na rozmowie u szefa... Już myślałam ,że mnie chce zwolnić, a on mi, że dostanę 1/2 13-stki :crazyeye: Szokło mnię... A później dodał, że innych podwyżek już w tym roku raczej nie będzie :angryy:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No masz! Brawo!:multi: Ale jakby wiedział co ty robisz w pracy to by o 13 nie było mowy:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No masz! Brawo!:multi:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ale jakby wiedział co ty robisz w pracy to by o 13 nie było mowy:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No taaaaaaaaaa... Ale tym, że nie będzie podwyżek mi dowalił... A ja mam kredyt we frankach :placz: Quote
apple Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Iza i Avanti']No taaaaaaaaaa... Ale tym, że nie będzie podwyżek mi dowalił... A ja mam kredyt we frankach :placz:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ooooooooooooooooooooożesz qutfa:shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]ooooooooooooooooooooożesz qutfa:shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Qutfa to za mało powiedziane... :shake: Wystarczy, że TZ będzie miał cieńki miesiąć w firmie, a leżym i kwiczym... :placz: Quote
apple Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Qutfa to za mało powiedziane... :shake: Wystarczy, że TZ będzie miał cieńki miesiąć w firmie, a leżym i kwiczym... :placz:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]O kuuuuuuuuurwa!:shake: No ciotka co ja Ci mogę powiedzieć........że szczymie co by było dobrze;) [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]O kuuuuuuuuurwa!:shake:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No ciotka co ja Ci mogę powiedzieć........że szczymie co by było dobrze;)[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Ale staram się być dobrej myśli... Bo bym musiała chyba zwariować... Quote
apple Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Ale staram się być dobrej myśli... Bo bym musiała chyba zwariować...[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ciotka! Ja tez jestem dobrej myśli........wiesz że trzymam kciukasy szczerze;) A jakby co..........to coś sie wymyśli;) Nie obraź sie cioteczko ale muszę śmigać......całuję:loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ciotka! Ja tez jestem dobrej myśli........wiesz że trzymam kciukasy szczerze;) A jakby co..........to coś sie wymyśli;)[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie obraź sie cioteczko ale muszę śmigać......całuję:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Papa! Buziole duuuuuuuuuuże! Quote
jbk Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Kryzys wszystkich dotyka, mi odpadają klienci po kolei, dziś następny zameldował, że zamyka firmę, na czynsz nam nie wystarczy, a co dopiero na wynagrodzenia.......... Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 [quote name='jbk']Kryzys wszystkich dotyka, mi odpadają klienci po kolei, dziś następny zameldował, że zamyka firmę, na czynsz nam nie wystarczy, a co dopiero na wynagrodzenia..........[/quote] Ogólnie to jest KAPENCJA!!! :cool1: Quote
jbk Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Będzie lepiej, przecież nie może być ciągle źle :) Psiaki nas pocieszą swoimi uśmiechami :) Quote
apple Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='jbk']Kryzys wszystkich dotyka, mi odpadają klienci po kolei, dziś następny zameldował, że zamyka firmę, na czynsz nam nie wystarczy, a co dopiero na wynagrodzenia..........[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Weźcie mnie nie dołujcie......mnie jeszcze nic nie dotknęło......ale już sie boję:roll: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
niki_ill Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Iza, takie czasy, trzeba przetrzymac i tyle. :) Rzeczywiscie, wszystkich chyba to juz dotyka:roll: Quote
jbk Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Weźcie mnie nie dołujcie......mnie jeszcze nic nie dotknęło......ale już sie boję:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] Miejmy nadzieję, że Twojej branży kryzys nie dotknie, przecież ludzie zawsze będą się uczyć :) Quote
apple Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='jbk']Miejmy nadzieję, że Twojej branży kryzys nie dotknie, przecież ludzie zawsze będą się uczyć :)[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Eeeeeehhhh oby:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 [quote name='jbk']Wieczorne witanko Izunia :)[/quote] Cześć Dżołanka! Quote
Recommended Posts