Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Plany?:roflt: :roflt::roflt:

:splat:A! Plany! :splat:

TZ i flaszka i :drink1:a później:cunao:[/quote]

A ja idę do kumpeli na śledzika :)) Niam niam ;)

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Przyszłam na sete i sledzika a tu puchy...ehhh gospodyni się nie postarała:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

O 16:42 to gospodyni obiadek wcina! :eviltong:

Cześć Jabłuszkowa!:loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']O 16:42 to gospodyni obiadek wcina! :eviltong:

Cześć Jabłuszkowa!:loveu:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No ładnie i się nie podzieliłas a ja tam o suchym pysku siedziałam:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No ładnie i się nie podzieliłas a ja tam o suchym pysku siedziałam:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Przecież się odchudzasz?

Posted

[quote name='jbk']Przecież się odchudzasz?[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No tak ale nie do tego stopnia żeby żyć zapachami:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No tak ale nie do tego stopnia żeby żyć zapachami:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Ale ja nie miałam nic nadzwyczajnego... kluchy na parze, karkówka z sosem i surówka z kiszonej kapusty...

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ale ja nie miałam nic nadzwyczajnego... kluchy na parze, karkówka z sosem i surówka z kiszonej kapusty...[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] I śmiesz się jeszcze przyznawać?:icon_roc: BeSZczelna!:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ale ja nie miałam nic nadzwyczajnego... kluchy na parze, karkówka z sosem i surówka z kiszonej kapusty...[/quote]

O mamo, dobrze, że mam kanapeczki, bo bym umarła teraz..............

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Rany! Ciotka! nie pfyfaj się! Wyślę Ci kluchy priorytetem!

:evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Szczekam:obrazic:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jbk']Hau! Hau! :)[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]też:evil_lol:

Qurde nie zagaduj mnie DżoŁana...miałam się fochać:obrazic:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]też:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Qurde nie zagaduj mnie DżoŁana...miałam się fochać:obrazic:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

nie fochaj się... :shake:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']nie fochaj się... :shake:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Muszę....trochę........przecież jak nie poćwiczę to wyjdę z wprawy:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]