jbk Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Plany?:roflt: :roflt::roflt: :splat:A! Plany! :splat: TZ i flaszka i :drink1:a później:cunao:[/quote] A ja idę do kumpeli na śledzika :)) Niam niam ;) Quote
Iza i Avanti Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 [quote name='jbk']A ja idę do kumpeli na śledzika :)) Niam niam ;)[/quote] Mmmmmmmmmm! Lubię śledzika! Takiego w śmietanie... Mmmmmmmmm Quote
jbk Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Mmmmmmmmmm! Lubię śledzika! Takiego w śmietanie... Mmmmmmmmm[/quote] Więcej rodzajów będzie ;)) Quote
apple Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przyszłam na sete i sledzika a tu puchy...ehhh gospodyni się nie postarała:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Przyszłam na sete i sledzika a tu puchy...ehhh gospodyni się nie postarała:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] O 16:42 to gospodyni obiadek wcina! :eviltong: Cześć Jabłuszkowa!:loveu: Quote
jbk Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Dzień dobry :) Przyszłam się zameldować ;) Właśnie kopertuję deklaracje...... FUJ. Nuda. Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 [quote name='jbk']Dzień dobry :) Przyszłam się zameldować ;) Właśnie kopertuję deklaracje...... FUJ. Nuda.[/quote] FUJ! :roll: Bidulko! :p Quote
apple Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Iza i Avanti']O 16:42 to gospodyni obiadek wcina! :eviltong: Cześć Jabłuszkowa!:loveu:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No ładnie i się nie podzieliłas a ja tam o suchym pysku siedziałam:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No ładnie i się nie podzieliłas a ja tam o suchym pysku siedziałam:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Przecież się odchudzasz? Quote
apple Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='jbk']Przecież się odchudzasz?[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No tak ale nie do tego stopnia żeby żyć zapachami:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No tak ale nie do tego stopnia żeby żyć zapachami:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ale ja nie miałam nic nadzwyczajnego... kluchy na parze, karkówka z sosem i surówka z kiszonej kapusty... Quote
apple Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Ale ja nie miałam nic nadzwyczajnego... kluchy na parze, karkówka z sosem i surówka z kiszonej kapusty...[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] I śmiesz się jeszcze przyznawać?:icon_roc: BeSZczelna!:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B] I śmiesz się jeszcze przyznawać?:icon_roc: BeSZczelna!:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No sooooooooooooooooooo :oops: Quote
apple Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Iza i Avanti']No sooooooooooooooooooo :oops:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]JaJco!:obrazic:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Ale ja nie miałam nic nadzwyczajnego... kluchy na parze, karkówka z sosem i surówka z kiszonej kapusty...[/quote] O mamo, dobrze, że mam kanapeczki, bo bym umarła teraz.............. Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]JaJco!:obrazic:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Rany! Ciotka! nie pfyfaj się! Wyślę Ci kluchy priorytetem! :evil_lol: Quote
apple Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Rany! Ciotka! nie pfyfaj się! Wyślę Ci kluchy priorytetem! :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Szczekam:obrazic:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Szczekam:obrazic:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Hau! Hau! :) Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Szczekam:obrazic:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Moja Ty! :loveu: Quote
apple Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='jbk']Hau! Hau! :)[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]też:evil_lol: Qurde nie zagaduj mnie DżoŁana...miałam się fochać:obrazic: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 [quote name='jbk']Hau! Hau! :)[/quote] hihihihihihihihihihi :evil_lol: Quote
apple Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Moja Ty! :loveu:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie podlizuj się ino śmigaj na pocztę:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]też:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Qurde nie zagaduj mnie DżoŁana...miałam się fochać:obrazic:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] nie fochaj się... :shake: Quote
apple Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Iza i Avanti']nie fochaj się... :shake:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Muszę....trochę........przecież jak nie poćwiczę to wyjdę z wprawy:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie podlizuj się ino śmigaj na pocztę:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ale ja jeszcze do domu po te kluchy muszę.... Quote
Recommended Posts