apple Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='jbk']No wiesz, Jabłuszkowa, nie podejrzewałam Cię o złośliwość :diabloti: A poza tym - PIZZA TO NIE SMIECI![/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No jak to pecież powszechnie wiadomo na tym portalu, że kto jak kto ale ja to i Finia i jeNdza jestem:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE]:crazyeye: Ale jesteś FINIA! Pizza to nie śmieć! :eviltong:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No taka robiona w domu to nie:eviltong: Cześć Ciotka:loveu:.....jakoś dawno Cię nie widziałam:roll: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No jak to pecież powszechnie wiadomo na tym portalu, że kto jak kto ale ja to i Finia i jeNdza jestem:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No taka robiona w domu to nie:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Cześć Ciotka:loveu:.....jakoś dawno Cię nie widziałam:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Bo mnię dawno nie było! :evil_lol: Quote
apple Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Bo mnię dawno nie było! :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No właśnie tak mi się jakos wydawało:roll: [SIZE=5][COLOR=Red]DLACZEGO?:mad: Już mnie nie koffasz?:placz:[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Przyszłam się zameldować :) Żadna pizza to nie śmieci, przecież to nie fast food, tylko kulturalna włoska kuchnia z tradycjami! I nie gadam o jedzeniu, bo głodna jestem! A pizzerie jeszcze pozamykane ;) A na tą, co to wyłączony abonent, obraziłam się na zawsze ;) Quote
apple Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='jbk']Przyszłam się zameldować :) Żadna pizza to nie śmieci, przecież to nie fast food, tylko kulturalna włoska kuchnia z tradycjami! I nie gadam o jedzeniu, bo głodna jestem! A pizzerie jeszcze pozamykane ;) A na tą, co to wyłączony abonent, obraziłam się na zawsze ;)[/quote] [B][FONT=Century Gothic][SIZE=7][COLOR=Green]PITOLISZ CIOTKA ! OT CO!:evil_lol::eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] Quote
Iza i Avanti Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No właśnie tak mi się jakos wydawało:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][SIZE=5][COLOR=red]DLACZEGO?:mad: Już mnie nie koffasz?:placz:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/FONT][/B][/quote] [CENTER][SIZE=7][COLOR=magenta]Koffffffffffffffffam Cię! Mocno![/COLOR][/SIZE] [/CENTER] Quote
Iza i Avanti Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][SIZE=7][COLOR=green]PITOLISZ CIOTKA ! [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][SIZE=7][FONT=Century Gothic][COLOR=green]OT CO!:evil_lol::eviltong:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/quote] [CENTER][SIZE=7][COLOR=red]Gupoty gadasz! [/COLOR][/SIZE] [SIZE=7][COLOR=red]Ot co![/COLOR][/SIZE] [/CENTER] Quote
apple Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Iza i Avanti'][CENTER][SIZE=7][COLOR=magenta]Koffffffffffffffffam Cię! Mocno![/COLOR][/SIZE] [/CENTER] [/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Naaapraaawdę?:roll: a jak mocno?:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Naaapraaawdę?:roll: a jak mocno?:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [CENTER][COLOR=black][B][SIZE=7][COLOR=red]Baaaaaaaaaardzo! [/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR] [COLOR=black][B][SIZE=7][COLOR=red][/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR] [COLOR=black][B][SIZE=7][COLOR=red]Nieskończenie![/COLOR][/SIZE] [/B][/COLOR][/CENTER] Quote
apple Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Iza i Avanti'][CENTER][COLOR=black][B][SIZE=7][COLOR=red]Baaaaaaaaaardzo! [/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR] [COLOR=black][B][SIZE=7][COLOR=red]Nieskończenie![/COLOR][/SIZE] [/B][/COLOR][/CENTER] [/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:loveu::loveu::loveu::loveu: Już mi lepiej:loveu::loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Iza i Avanti'][CENTER][SIZE=7][COLOR=red]Gupoty gadasz! [/COLOR][/SIZE] [SIZE=7][COLOR=red]Ot co![/COLOR][/SIZE] [/CENTER] [/quote] [FONT=Century Gothic][SIZE=7][COLOR=Orange][B]AAAA TAM DOOPA! CO TY TAM WIESZ! TY SIĘ NIE ZNASZ!:p[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Aga K Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [CENTER]ale wy WARIATKI jestesta :loveu::loveu::loveu: [SIZE=6][COLOR=magenta][B]OT CO ![/B][/COLOR][/SIZE] [B][SIZE=6][COLOR=#ff00ff](=[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] Quote
Iza i Avanti Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][SIZE=7][COLOR=orange][B]AAAA TAM DOOPA! CO TY TAM WIESZ! TY SIĘ NIE ZNASZ!:p[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] [CENTER][SIZE=7][COLOR=darkorchid]PF! [/COLOR][/SIZE] [SIZE=7][COLOR=darkorchid]TO TY! sIĘ NIE ZNASZ! [/COLOR][/SIZE] [SIZE=7][COLOR=darkorchid]JA SIĘ ZNAM! [/COLOR][/SIZE] [SIZE=7][COLOR=darkorchid]NA WSZYSTKIM! [/COLOR][/SIZE] [SIZE=7][COLOR=darkorchid]O![/COLOR][/SIZE] :eviltong:[/CENTER] Quote
Iza i Avanti Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='jbk']Mamusiu, ratunku, kłócą się!![/quote] [CENTER][B][SIZE=6][COLOR=red]Się nie kłócą![/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=6][COLOR=red]Się wymieniają poglądami![/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=6][COLOR=red]O![/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] Quote
jbk Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Iza i Avanti'][CENTER][B][SIZE=6][COLOR=red]Się nie kłócą![/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=6][COLOR=red]Się wymieniają poglądami![/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=6][COLOR=red]O![/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] [/quote] A mi tu aż echo się odbija po ścianach :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='jbk']A mi tu aż echo się odbija po ścianach :diabloti:[/quote] eeeeeeeeeeeeee, tam! Goopotki gadasz! :diabloti: Quote
jbk Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Iza i Avanti']eeeeeeeeeeeeee, tam! Goopotki gadasz! :diabloti:[/quote] Nie wierzysz? To patrz - [SIZE=7][COLOR=darkred]JA ZAKRZYCZĘ DO CIEBIE :)[/COLOR][/SIZE] [SIZE=7][COLOR=#8b0000][/COLOR][/SIZE] [COLOR=black]I co, usłyszałaś echo?[/COLOR] Quote
apple Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='jbk']Mamusiu, ratunku, kłócą się!![/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To nie kłótnia.....to takie pieszczoty słowne:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='jbk']Nie wierzysz? To patrz - [SIZE=7][COLOR=darkred]JA ZAKRZYCZĘ DO CIEBIE :)[/COLOR][/SIZE] [COLOR=black]I co, usłyszałaś echo?[/COLOR][/quote] nieeeeeeeeeeeeeeeeee :shake::-(:eviltong: Quote
jbk Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Iza i Avanti']nieeeeeeeeeeeeeeeeee :shake::-(:eviltong:[/quote] Cholerka, to pewnie padający śnieg zagłusza ;) Quote
Iza i Avanti Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 [quote name='jbk']Cholerka, to pewnie padający śnieg zagłusza ;)[/quote] nio! :evil_lol: Quote
jbk Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Cześć Izunia :) Jakie masz plany na dzisiejsze ostatki? Quote
Iza i Avanti Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 [quote name='jbk']Cześć Izunia :) Jakie masz plany na dzisiejsze ostatki?[/quote] Plany?:roflt: :roflt::roflt: :splat:A! Plany! :splat: TZ i flaszka i :drink1:a później:cunao: Quote
Recommended Posts