jbk Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='Aga K']Hey kobietki ;) to o czym podyskutujemy ???[/quote] Proponuję o głębi żywota :) Quote
jbk Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Moje życie nabrało głębi 1-ego czerwca 2008 ;) Quote
jbk Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='Aga K']rozwin .... ;)[/quote] No wiesz co, czy to nie oczywiste? Tego dnia przyjechaliśmy do domu z Vadirem ;) Quote
apple Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Ja go nie rugałam, inoo stwierdziłam fakt, że Sylwa jest gruba! Później będzie miał problemy, żeby kobita schudła :mad: Ty go tak nie broń cycami, Jałuszkowa :evil_lol: Dżołana! Ty jedna mnie rozumiesz :loveu: A tak w ogóle to dzień dobry! miałam straszliwy zajob! Dopiero się obrobiłam i mam zamiar ponadrabiać zaległości na forach! Buziole! :loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Muszę go bronić bo się chłopina przeją jak nie wiem........a co do cyckófff to powiedz ze zazdrościsz a nie:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='jbk']Kurde fix :diabloti:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Co qurde fix?:crazyeye:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
jbk Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Muszę go bronić bo się chłopina przeją jak nie wiem........a co do cyckófff to powiedz ze zazdrościsz a nie:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Kurde fix :diabloti: Quote
apple Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='jbk']No.... eeeeeee..... NIE BEDE GADAC o cyckach!! O penisach poproszę :)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]O penisach to ja nic nie wiem.......nie czuję się kompetentna w tym temacie...ale ty sobie nie przeszkadzaj:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Co qurde fix?:crazyeye:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No.... eeeeeee..... NIE BEDE GADAC o cyckach!! O penisach poproszę :) Quote
jbk Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]O penisach to ja nic nie wiem.......nie czuję się kompetentna w tym temacie...ale ty sobie nie przeszkadzaj:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A skąd masz Alusię?? Quote
jbk Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [FONT=Arial][SIZE=2][URL="http://www.paczekdlaciebie.pl/69298"]Pączek dla Ciebie - jbk przesyła Ci pysznego pączka.[/URL][/SIZE][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Bosz! Wchodzę rano, patrzę.... a tu: cycki, penisy i inne takie :oops: Stydam się :oops: Asia! Thanks za wirtualnego pączka! :loveu: Ale wolę takie prawdziwe :cool3: Quote
jbk Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Bosz! Wchodzę rano, patrzę.... a tu: cycki, penisy i inne takie :oops: Stydam się :oops: Asia! Thanks za wirtualnego pączka! :loveu: Ale wolę takie prawdziwe :cool3:[/quote] Zjadłam trzy prawdziwe już ;) Ale nie wyślę Ci pocztą, bo zanim dojedzie, to kamienny będzie :) Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Bosz! Wchodzę rano, patrzę.... a tu: cycki, penisy i inne takie :oops: Stydam się :oops: [/quote] A co ja mam powiedzieć......strach tu już wchodzić :roll: Witanko :loveu: Quote
apple Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='jbk']A skąd masz Alusię??[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No wszędzie mówią, że Jabłonki zapylają pszczółki.......no to pewno w tym wypadku tak było:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Dżołanko dziękuję za paczka również. Ja natomiast dzisiaj wolę wirtualne paczki.....nie tuczą:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE]A co ja mam powiedzieć......strach tu już wchodzić :roll: Witanko :loveu:[/QUOTE][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Myślał by kto.....stydniś się znalazł:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [QUOTE]Iza i Avanti Bosz! Wchodzę rano, patrzę.... a tu: cycki, penisy i inne takie :oops: Stydam się :oops: Asia! Thanks za wirtualnego pączka! :loveu: Ale wolę takie prawdziwe :cool3:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Następna:roll:........a o cyckach to sama zaczęłaś:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 [quote name='jbk']Zjadłam trzy prawdziwe już ;) Ale nie wyślę Ci pocztą, bo zanim dojedzie, to kamienny będzie :)[/quote] Zjadłam już dwa! Mmmmmmmmmmm! Pychota! :loveu: Jabco! Ale cycki to nie penisy :eviltong: Quote
apple Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Zjadłam już dwa! Mmmmmmmmmmm! Pychota! :loveu: Jabco! Ale cycki to nie penisy :eviltong:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ciotka! Ale ona chciała o penisach a nie o cycckach:roll: Chyba, że czegoś nie kumkam:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Aga K Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 jbk - oczywiste :diabloti: Izus - :hand::grins: Quote
jbk Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [SIZE=3]Co się tutaj dzieje? Hę?[/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3]Właśnie próbuję dodzwonić się do pizzerii, bo chłopom się pizzy zachciało, a tu wita mnie komunikat [/SIZE][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]"abonent czasowo wyłączony"[/FONT][/COLOR] KATASTROFA.[/SIZE][/FONT] Quote
apple Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]JA ZABLOKOWAŁAM WSZYSTKIE LINIE DO ŚMIECIOWEGO ŻARCIA......JAK JA NIE MOGĘ TO NIKT NIE BĘDZIE JADŁ!:diabloti: Hej Cioteczko:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]JA ZABLOKOWAŁAM WSZYSTKIE LINIE DO ŚMIECIOWEGO ŻARCIA......JAK JA NIE MOGĘ TO NIKT NIE BĘDZIE JADŁ!:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Hej Cioteczko:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No wiesz, Jabłuszkowa, nie podejrzewałam Cię o złośliwość :diabloti: A poza tym - PIZZA TO NIE SMIECI! Quote
Jagoda1 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Zaglądam, chociaz nie zostawiam śladów...;) Pozdrowienia!:loveu: Quote
Aga K Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 no i ja rowniez zagladam nocna pora a tu cisza ................................................ ciiii, bo wszyscy spiaaa ;) Quote
Iza i Avanti Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='jbk'][SIZE=3]Co się tutaj dzieje? Hę?[/SIZE] [SIZE=3]Właśnie próbuję dodzwonić się do pizzerii, bo chłopom się pizzy zachciało, a tu wita mnie komunikat [/SIZE][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]"abonent czasowo wyłączony"[/FONT][/COLOR] KATASTROFA.[/SIZE][/FONT][/quote] nieeeeeeeeeeeeeee, no! Ja to bym się na pizzerię obraziła :evil_lol: [QUOTE]apple[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]JA ZABLOKOWAŁAM WSZYSTKIE LINIE DO ŚMIECIOWEGO ŻARCIA......JAK JA NIE MOGĘ TO NIKT NIE BĘDZIE JADŁ!:diabloti: Hej Cioteczko:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [/QUOTE] :crazyeye: Ale jesteś FINIA! Pizza to nie śmieć! :eviltong: [QUOTE]Jagoda1Zaglądam, chociaz nie zostawiam śladów...;-) Pozdrowienia!:loveu: [/QUOTE] Cześć Jagoda! :loveu: [QUOTE]Aga Kno i ja rowniez zagladam nocna pora a tu cisza ................................................ ciiii, bo wszyscy spiaaa ;-) [/QUOTE] Cześć Aga! :loveu: Quote
Recommended Posts