Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ja go nie rugałam, inoo stwierdziłam fakt, że Sylwa jest gruba! Później będzie miał problemy, żeby kobita schudła :mad:

Ty go tak nie broń cycami, Jałuszkowa :evil_lol:

Dżołana! Ty jedna mnie rozumiesz :loveu:

A tak w ogóle to dzień dobry! miałam straszliwy zajob! Dopiero się obrobiłam i mam zamiar ponadrabiać zaległości na forach!

Buziole! :loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Muszę go bronić bo się chłopina przeją jak nie wiem........a co do cyckófff to powiedz ze zazdrościsz a nie:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Muszę go bronić bo się chłopina przeją jak nie wiem........a co do cyckófff to powiedz ze zazdrościsz a nie:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Kurde fix :diabloti:

Posted

[quote name='jbk']No.... eeeeeee..... NIE BEDE GADAC o cyckach!!

O penisach poproszę :)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]O penisach to ja nic nie wiem.......nie czuję się kompetentna w tym temacie...ale ty sobie nie przeszkadzaj:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Co qurde fix?:crazyeye:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

No.... eeeeeee..... NIE BEDE GADAC o cyckach!!

O penisach poproszę :)

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]O penisach to ja nic nie wiem.......nie czuję się kompetentna w tym temacie...ale ty sobie nie przeszkadzaj:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

A skąd masz Alusię??

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Bosz! Wchodzę rano, patrzę.... a tu: cycki, penisy i inne takie :oops: Stydam się :oops:

Asia! Thanks za wirtualnego pączka! :loveu: Ale wolę takie prawdziwe :cool3:[/quote]

Zjadłam trzy prawdziwe już ;) Ale nie wyślę Ci pocztą, bo zanim dojedzie, to kamienny będzie :)

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Bosz! Wchodzę rano, patrzę.... a tu: cycki, penisy i inne takie :oops: Stydam się :oops:
[/quote]
A co ja mam powiedzieć......strach tu już wchodzić :roll:

Witanko :loveu:

Posted

[quote name='jbk']A skąd masz Alusię??[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No wszędzie mówią, że Jabłonki zapylają pszczółki.......no to pewno w tym wypadku tak było:roll:[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]
Dżołanko dziękuję za paczka również. Ja natomiast dzisiaj wolę wirtualne paczki.....nie tuczą:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[QUOTE]A co ja mam powiedzieć......strach tu już wchodzić :roll:

Witanko :loveu:[/QUOTE][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Myślał by kto.....stydniś się znalazł:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

[QUOTE]Iza i Avanti Bosz! Wchodzę rano, patrzę.... a tu: cycki, penisy i inne takie :oops: Stydam się :oops:

Asia! Thanks za wirtualnego pączka! :loveu: Ale wolę takie prawdziwe :cool3:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Następna:roll:........a o cyckach to sama zaczęłaś:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jbk']Zjadłam trzy prawdziwe już ;) Ale nie wyślę Ci pocztą, bo zanim dojedzie, to kamienny będzie :)[/quote]

Zjadłam już dwa! Mmmmmmmmmmm! Pychota! :loveu:

Jabco! Ale cycki to nie penisy :eviltong:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Zjadłam już dwa! Mmmmmmmmmmm! Pychota! :loveu:

Jabco! Ale cycki to nie penisy :eviltong:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ciotka! Ale ona chciała o penisach a nie o cycckach:roll: Chyba, że czegoś nie kumkam:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[SIZE=3]Co się tutaj dzieje? Hę?[/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3]Właśnie próbuję dodzwonić się do pizzerii, bo chłopom się pizzy zachciało, a tu wita mnie komunikat [/SIZE][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]"abonent czasowo wyłączony"[/FONT][/COLOR] KATASTROFA.[/SIZE][/FONT]

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]JA ZABLOKOWAŁAM WSZYSTKIE LINIE DO ŚMIECIOWEGO ŻARCIA......JAK JA NIE MOGĘ TO NIKT NIE BĘDZIE JADŁ!:diabloti:

Hej Cioteczko:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]JA ZABLOKOWAŁAM WSZYSTKIE LINIE DO ŚMIECIOWEGO ŻARCIA......JAK JA NIE MOGĘ TO NIKT NIE BĘDZIE JADŁ!:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Hej Cioteczko:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

No wiesz, Jabłuszkowa, nie podejrzewałam Cię o złośliwość :diabloti:

A poza tym - PIZZA TO NIE SMIECI!

Posted

[quote name='jbk'][SIZE=3]Co się tutaj dzieje? Hę?[/SIZE]

[SIZE=3]Właśnie próbuję dodzwonić się do pizzerii, bo chłopom się pizzy zachciało, a tu wita mnie komunikat [/SIZE][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]"abonent czasowo wyłączony"[/FONT][/COLOR] KATASTROFA.[/SIZE][/FONT][/quote]

nieeeeeeeeeeeeeee, no! Ja to bym się na pizzerię obraziła :evil_lol:

[QUOTE]apple[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]JA ZABLOKOWAŁAM WSZYSTKIE LINIE DO ŚMIECIOWEGO ŻARCIA......JAK JA NIE MOGĘ TO NIKT NIE BĘDZIE JADŁ!:diabloti:

Hej Cioteczko:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [/QUOTE]

:crazyeye: Ale jesteś FINIA! Pizza to nie śmieć! :eviltong:

[QUOTE]Jagoda1Zaglądam, chociaz nie zostawiam śladów...;-)
Pozdrowienia!:loveu: [/QUOTE]

Cześć Jagoda! :loveu:

[QUOTE]Aga Kno i ja rowniez zagladam nocna pora
a tu cisza ................................................

ciiii, bo wszyscy spiaaa

;-) [/QUOTE]

Cześć Aga! :loveu: