bonita Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [SIZE=3][COLOR=green]Zatem Staropolskim - obyczajem, dużo szynki życze z jajem,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=green]niech zające i barany pospełniają Wasze plany. Święta to jest czas[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=green]wyżerki, porzućcie wszystkie swe rozterki. Niech to będzie czas uroczy,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=green]życzę wszystkim miłej Wielkanocy :)[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=green][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=green]Bonita i Boksie :)[/COLOR][/SIZE] Quote
ferraribox Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [B][SIZE=5][COLOR=lime] Z okazji Świąt Wielkanocnych[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=#00ff00]Życzymy wiosennego słoneczka,zdrówka i smacznego jajeczka.[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=#00ff00][/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=#00ff00]Asia,Koka,Nomi iGasio[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
Menrzuś Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Iza - prawdziwie rodzinnych Świąt i ...... wszystkiego dobrego. Quote
Iza i Avanti Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Dziękuję Wam wszystkim za świąteczne życzenia! Quote
Medorowa Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [COLOR="DeepSkyBlue"]Zdrowia, szczęścia, pomyślności w pierwsze święto dużo gości. W drugie święto dużo wody, to dla zdrowia i urody. Dużo jajek kolorowych i świąt wesołych![/COLOR] Quote
Jagoda1 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Wesołych, rodzinnych Świąt :lol: :lol: :lol:! Quote
dbsst Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Iza i Avanti'] [IMG]http://img260.imageshack.us/img260/8486/20070315132kl5.jpg[/IMG] A przy okazji zapraszam tu: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=56446[/URL][/quote] mmmmmmm jaki fajny kitajec :cool3: :evil_lol: :evil_lol: hello muła miła :loveu: Quote
Agga Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [img]http://img260.imageshack.us/img260/8486/20070315132kl5.jpg[/img] [COLOR=DarkGreen][B] Skrawek zieleni jak w Morsku. Ale co kurcze nie tylko w morsku rosną drzewa:eviltong:[/B][/COLOR] Quote
ferraribox Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Boksiki i ich pańcia pozdrawiają:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Iza i Avanti Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='madzia i medor'][COLOR=deepskyblue]Zdrowia, szczęścia, pomyślności w pierwsze święto dużo gości. W drugie święto dużo wody, to dla zdrowia i urody. Dużo jajek kolorowych i świąt wesołych![/COLOR][/quote] Dziękujemy :loveu: [quote name='AgusiaTerierka']Wesołych, rodzinnych Świąt :lol: :lol: :lol:![/quote] Dziękujemy :loveu: [quote name='dbsst']mmmmmmm jaki fajny kitajec :cool3: :evil_lol: :evil_lol: hello muła miła :loveu:[/quote] Hello cioteczko :p [quote name='Agga'][IMG]http://img260.imageshack.us/img260/8486/20070315132kl5.jpg[/IMG] [B][COLOR=darkgreen]Skrawek zieleni jak w Morsku. Ale co kurcze nie tylko w morsku rosną drzewa:eviltong:[/COLOR][/B][/quote] To zieleń w praszkowskim lesie ;) [quote name='ferraribox']Boksiki i ich pańcia pozdrawiają:multi: :multi: :multi: :multi:[/quote] Cześć kochani :loveu: A my powolutku przygotowujemy się do wyjazdu do szpitala (23.04). Córunia urodzi się przez cesarskie cięcie, bo dziewczę się nie odwróciło :razz: I tak: łóżeczko złożone, wanienka z przewijakami i półkami stoi gotowa, ubranka poprane i poprasowane (bo bakterie trza zlikwidować :mad: ), walizka do szpitala spakowna... Tylko TZ coś wystraszony :diabloti: i na każde moje sapnięcie biegnie po kluczyki z samochodu... :p Quote
Jagoda1 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Iza i Avanti'] Cześć kochani :loveu: A my powolutku przygotowujemy się do wyjazdu do szpitala (23.04). Córunia urodzi się przez cesarskie cięcie, bo dziewczę się nie odwróciło :razz: I tak: łóżeczko złożone, wanienka z przewijakami i półkami stoi gotowa, ubranka poprane i poprasowane (bo bakterie trza zlikwidować :mad: ), walizka do szpitala spakowna... Tylko TZ coś wystraszony :diabloti: i na każde moje sapnięcie biegnie po kluczyki z samochodu... :p[/quote] :loveu: :loveu: :loveu: [IMG]http://img81.imageshack.us/img81/1484/babydancing8nepu2.gif[/IMG] Quote
Medorowa Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Iza i Avanti']na każde moje sapnięcie biegnie po kluczyki z samochodu... :p[/QUOTE] Buhaha:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja już się doczekać nie mogę zdjęć małej gwiazdy:kciuki: Quote
Kitka20 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Izuś Twoje dziecko w moje urodziny się urodzi:cool3: ale super:lol: trzymam kciuki Quote
Iza i Avanti Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']:loveu: :loveu: :loveu: [IMG]http://img81.imageshack.us/img81/1484/babydancing8nepu2.gif[/IMG][/quote] Dziękujemy za taneczne dzidzi :p [quote name='madzia i medor']Buhaha:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja już się doczekać nie mogę zdjęć małej gwiazdy:kciuki:[/quote] Ja też :loveu: [quote name='Kitka20']Izuś Twoje dziecko w moje urodziny się urodzi:cool3: ale super:lol: trzymam kciuki[/quote] Trzymaj, trzymaj... Quote
ferraribox Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 :lol: :lol: :lol: Izo,my też ogromnie się cieszymy,trzymaj się:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Dziękuję za fotki:lol: Quote
bonita Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [B]Trzymamy kciukasy Iza za Was :)[/B] [B]Pozdrowionka [/B] Quote
Iza i Avanti Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='ferraribox']:lol: :lol: :lol: Izo,my też ogromnie się cieszymy,trzymaj się:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Dziękuję za fotki:lol:[/quote] Trzymam się :loveu: [quote name='bonita'][B]Trzymamy kciukasy Iza za Was :)[/B] [B]Pozdrowionka [/B][/quote] Trzymajcie :loveu: Quote
Jagoda1 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Jestem też pierwsza w Twojej galerii:lol: ... Quote
Iza i Avanti Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Cześć dziewczynki i ich rodzinki :) Quote
Recommended Posts