Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Hmmmmm... Mam nadzieję, że nie to drugie :evil_lol: Dżołane wypierdzieliło! Siedzimy na sms-kach :roll: Już mnie palce poblę od stukania :evil_lol:

Cmk![/quote]

Oj, niewprawiona jesteś Ciotka w smskach chyba ;)) Ja kiedyś przekroczyłam miesięczny limit, który wynosił 2 tysiące ;)

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Hmmmmm... Mam nadzieję, że nie to drugie :evil_lol: Dżołane wypierdzieliło! Siedzimy na sms-kach :roll: Już mnie palce poblę od stukania :evil_lol:

Cmk![/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bossszzz alez ona ma podzielna uwage ze mna też stuka:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Cioteczko:loveu:....Dogo mnie dzisiaj zaskauje:crazyeye:...weszłam z pracy za pierwszym razem....i smiga mi jak mało kiedy.......czyzby zapowiedź lepszych czasów czy może poprawa przed śmiercią:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Buziam:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Hmmmmm... Mam nadzieję, że nie to drugie :evil_lol: Dżołane wypierdzieliło! Siedzimy na sms-kach :roll: Już mnie palce poblę od stukania :evil_lol:

Cmk!

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Bossszzz alez ona ma podzielna uwage ze mna też stuka:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

A co :) Jeszcze nigdy nie pomyliłam adresata wiadomości ;) Ani nie zgubiłam wątku ;)

CZEŚĆ IZUNIA!

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ciotka! Wpuściło mnie....JUPIII:sweetCyb:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Pozdrawiam:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Moja Ty~! :loveu:

Ciekawe czy Dżołane wpuści... :cool3:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Moja Ty~! :loveu:

Ciekawe czy Dżołane wpuści... :cool3:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Wpuści...dzisiaj wpuszcza;)

Witaj Słonko:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Mi dogo działa bez zarzutu, ale nie na moim kompie, psiakostka, tak więc wzięłam sobie kulturalnie herbatkę i się przesiadłam.

[SIZE=4]Bo tęskniłam okrutnie!!![/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=7]CZEŚĆ IZUNIA :)[/SIZE]

Posted

[CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B][SIZE=6]IZABELLO!!!:loveu:
DOTARŁAM!:multi:[/SIZE]

A ty gdzie sie szlajasz?:mad:
Przez tyle dni bez Dogo to powinna ś być w robocie wyrobiona na cacy:cool3:[/B][/COLOR][/FONT]
[/CENTER]

Posted

[quote name='apple'][CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B][SIZE=6]IZABELLO!!!:loveu:[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT]

[B][SIZE=6][FONT=Century Gothic][COLOR=green]DOTARŁAM!:multi:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/CENTER]

[CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A ty gdzie sie szlajasz?:mad:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Przez tyle dni bez Dogo to powinna ś być w robocie wyrobiona na cacy:cool3:[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER]
[/quote]

Powinnam... Ale nie jezdem :eviltong:

Posted

[quote name='jbk']Pracujesz Izunia? Przyszłam się pochwalić, że wreszcie dogo zadziałało u mnie i będę mogła sobie więcej pohasać :)[/quote]

Pracuję! A raczej staram się pracować :p Nie barzo mi to wychodzi! :diabloti:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Pracuję! A raczej staram się pracować :p Nie barzo mi to wychodzi! :diabloti:[/quote]

A ja to dziś olałam. Nie chce mi się i koniec. A jak się nie chce, to gorzej, niż by się nie mogło, zatem się bawię :)