jbk Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Jestem! Udało się, ale jak mnie znowu wywali, to nie powiem, co zrobię. Buziole dziewczynki muuuuuua! Quote
jbk Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Hmmmmm... Mam nadzieję, że nie to drugie :evil_lol: Dżołane wypierdzieliło! Siedzimy na sms-kach :roll: Już mnie palce poblę od stukania :evil_lol: Cmk![/quote] Oj, niewprawiona jesteś Ciotka w smskach chyba ;)) Ja kiedyś przekroczyłam miesięczny limit, który wynosił 2 tysiące ;) Quote
apple Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Hmmmmm... Mam nadzieję, że nie to drugie :evil_lol: Dżołane wypierdzieliło! Siedzimy na sms-kach :roll: Już mnie palce poblę od stukania :evil_lol: Cmk![/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bossszzz alez ona ma podzielna uwage ze mna też stuka:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Cioteczko:loveu:....Dogo mnie dzisiaj zaskauje:crazyeye:...weszłam z pracy za pierwszym razem....i smiga mi jak mało kiedy.......czyzby zapowiedź lepszych czasów czy może poprawa przed śmiercią:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Buziam:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Hmmmmm... Mam nadzieję, że nie to drugie :evil_lol: Dżołane wypierdzieliło! Siedzimy na sms-kach :roll: Już mnie palce poblę od stukania :evil_lol: Cmk! Quote
jbk Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Bossszzz alez ona ma podzielna uwage ze mna też stuka:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A co :) Jeszcze nigdy nie pomyliłam adresata wiadomości ;) Ani nie zgubiłam wątku ;) CZEŚĆ IZUNIA! Quote
Iza i Avanti Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 [quote name='jbk']A co :) Jeszcze nigdy nie pomyliłam adresata wiadomości ;) Ani nie zgubiłam wątku ;) CZEŚĆ IZUNIA![/quote] Cześć Aśku! Niezła jezdeś! :loveu: Quote
Selket Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Izunia:loveu: [IMG]http://th.interia.pl/51,b8f402f501853534/walentynki6.jpg[/IMG] Quote
Iza i Avanti Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Sekecikowa! :loveu::loveu::loveu: Quote
Aga K Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Witamyy :diabloti: jakies fotki by sie przydaly moze ? nie ? :diabloti: Quote
apple Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ciotka! Wpuściło mnie....JUPIII:sweetCyb: Pozdrawiam:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ciotka! Wpuściło mnie....JUPIII:sweetCyb:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Pozdrawiam:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Moja Ty~! :loveu: Ciekawe czy Dżołane wpuści... :cool3: Quote
apple Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Moja Ty~! :loveu: Ciekawe czy Dżołane wpuści... :cool3:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Wpuści...dzisiaj wpuszcza;) Witaj Słonko:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Aga K Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 niewiem jak Wam, ale mi dzis dogo dziala bez zarzutu :lol: Witam :) Quote
jbk Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Mi dogo działa bez zarzutu, ale nie na moim kompie, psiakostka, tak więc wzięłam sobie kulturalnie herbatkę i się przesiadłam. [SIZE=4]Bo tęskniłam okrutnie!!![/SIZE] [SIZE=4][/SIZE] [SIZE=7]CZEŚĆ IZUNIA :)[/SIZE] Quote
Iza i Avanti Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 [quote name='Aga K']niewiem jak Wam, ale mi dzis dogo dziala bez zarzutu :lol: Witam :)[/quote] Działa całkiem, całkiem... Ale ciiiiiiiiiiiiiii bo siem zepsuje!:roll: Quote
apple Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B][SIZE=6]IZABELLO!!!:loveu: DOTARŁAM!:multi:[/SIZE] A ty gdzie sie szlajasz?:mad: Przez tyle dni bez Dogo to powinna ś być w robocie wyrobiona na cacy:cool3:[/B][/COLOR][/FONT] [/CENTER] Quote
Aga K Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Witam z ranka :multi: tak, tak - cichutko bo siem spsuje :roll: mi powoli zaczyna fikac juz ... Quote
Iza i Avanti Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 [quote name='apple'][CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B][SIZE=6]IZABELLO!!!:loveu:[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT] [B][SIZE=6][FONT=Century Gothic][COLOR=green]DOTARŁAM!:multi:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/CENTER] [CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A ty gdzie sie szlajasz?:mad:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Przez tyle dni bez Dogo to powinna ś być w robocie wyrobiona na cacy:cool3:[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] [/quote] Powinnam... Ale nie jezdem :eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 [quote name='Aga K']Witam z ranka :multi: tak, tak - cichutko bo siem spsuje :roll: mi powoli zaczyna fikac juz ...[/quote] Doberek :loveu: Quote
Aga K Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 a doberek doberek :) a jakies zdjecia by sie przydaly :razz: Quote
jbk Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Pracujesz Izunia? Przyszłam się pochwalić, że wreszcie dogo zadziałało u mnie i będę mogła sobie więcej pohasać :) Quote
Iza i Avanti Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 [quote name='jbk']Pracujesz Izunia? Przyszłam się pochwalić, że wreszcie dogo zadziałało u mnie i będę mogła sobie więcej pohasać :)[/quote] Pracuję! A raczej staram się pracować :p Nie barzo mi to wychodzi! :diabloti: Quote
jbk Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Pracuję! A raczej staram się pracować :p Nie barzo mi to wychodzi! :diabloti:[/quote] A ja to dziś olałam. Nie chce mi się i koniec. A jak się nie chce, to gorzej, niż by się nie mogło, zatem się bawię :) Quote
Iza i Avanti Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 [quote name='jbk']A ja to dziś olałam. Nie chce mi się i koniec. A jak się nie chce, to gorzej, niż by się nie mogło, zatem się bawię :)[/quote] Mnie się też nie chce! Ale muszę! :placz: Quote
Recommended Posts