apple Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Iza i Avanti']I jeszcze doszedł Avanti... Znów wrzody się odezwały :shake: Zaczął krwawić w nocy (pół mieszkaia miałam zakrwawionego)... Godzinę z nim siedziałam zanim sięuspokoił na tyle, żebym mogła iść dalej spać... Rano już był w kąpieli, a teraz śpi i odnawia siły...[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Heeeehhhhhhhhhh:shake: całuski dla mojego koffanego dziadunia:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE]Iza i Avanti..................:eviltong:...................... . [/QUOTE] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No domyślam się że z jezyczkiem:roll: Nie musisz się tak chwalić:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Cześć Izunia :loveu: Czujesz się lepiej? Avanti jak? Quote
Iza i Avanti Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='jbk']Cześć Izunia :loveu: Czujesz się lepiej? Avanti jak?[/quote] Cześć Aśku! Ja już duuuuuuuużo lepiej... Avanti niestety nie... Dalej krwawi... :placz: Quote
Menrzuś Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Iza i Avanti']I jeszcze doszedł Avanti... Znów wrzody się odezwały :shake: Zaczął krwawić w nocy (pół mieszkaia miałam zakrwawionego)... Godzinę z nim siedziałam zanim sięuspokoił na tyle, żebym mogła iść dalej spać... Rano już był w kąpieli, a teraz śpi i odnawia siły...[/quote] Trzymaj się chłopaku :thumbs: Quote
Iza i Avanti Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Avanti już lepiej! Dziękujemy za trzymanie kciukasów... :loveu: Przestał krwawić z pychola, ale za to przeciął gdzieś na spacerze łapkę... I znów pełno krwi było... :roll: Całe szczęście, że skończyło się na dezynfekcji i zawinięciu łapki bandażem :multi: Quote
jbk Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Avanti już lepiej! Dziękujemy za trzymanie kciukasów... :loveu: Przestał krwawić z pychola, ale za to przeciął gdzieś na spacerze łapkę... I znów pełno krwi było... :roll: Całe szczęście, że skończyło się na dezynfekcji i zawinięciu łapki bandażem :multi:[/quote] Dobrze, że przeszło jedno, niedobrze, że się skaleczył..... Nie będzie ściągał bandaży? Cześć Izunia :) Quote
Iza i Avanti Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 [quote name='jbk']Dobrze, że przeszło jedno, niedobrze, że się skaleczył..... Nie będzie ściągał bandaży? Cześć Izunia :)[/quote] Na razie nie ściąga.. nie chce mu się... hihihihihihi Quote
jbk Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Na razie nie ściąga.. nie chce mu się... hihihihihihi[/quote] To dobrze, że mu się nie chce, bo by mu się paskudzić mogło ;)) Wymiziankuj go :)) A co u mojej Zuzanki? Quote
Iza i Avanti Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 [quote name='jbk']To dobrze, że mu się nie chce, bo by mu się paskudzić mogło ;)) Wymiziankuj go :)) A co u mojej Zuzanki?[/quote] Bryka jak pijany zając :evil_lol: Po chorobie został tylko śpik przy nosie :evil_lol: Quote
apple Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]jestem:multi:....Dogo łaskawie mnie wpuściło z pracy...ale muli jak cholera:angryy: Skorzystam i przesyłam buzialki:loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]jestem:multi:....Dogo łaskawie mnie wpuściło z pracy...ale muli jak cholera:angryy:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Skorzystam i przesyłam buzialki:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Muli muli, cały dzień dziś był taki.... Quote
Iza i Avanti Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 [quote name='jbk']Muli muli, cały dzień dziś był taki....[/quote] I dziś też muli! Całuję Was dziewczyny, bo nie wiem jak długo to mulenie wytrzymam :roll: Quote
jbk Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 To mulenie mnie wykończy, przez to cały dzień dziś pracuję ambitnie ;P Quote
apple Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przychodzę zamulona jak Sosina.........pisałam poprzedniego posta u siebie i czekałam na zatwierdzenie 3 min:angryy: czujecie:cool1: Cmokam:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Przychodzę zamulona jak Sosina.........pisałam poprzedniego posta u siebie i czekałam na zatwierdzenie 3 min:angryy: czujecie:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Cmokam:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Czuuuuuuuuuuuuuujeeeeeeeeemyyyyyyyyyyy :roll: Buziole Quote
Aga K Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Witaj IZa ;) Niewiem czy mnie pametasz ;) Dawno temu rozmawialysmy na gadu gadu ;) Tak dawno, ze jeszcze wtedy niemialam boksera, astrasznie chcialam miec ;> Buziaki ;) Quote
Selket Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Zimno, buro i ponuro:shake: Cześć:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 [quote name='Aga K']Witaj IZa ;) Niewiem czy mnie pametasz ;) Dawno temu rozmawialysmy na gadu gadu ;) Tak dawno, ze jeszcze wtedy niemialam boksera, astrasznie chcialam miec ;> Buziaki ;)[/quote] Czeeeeeeeeeeeeść! Miło, że jesteś! Zaraz biegnę do Ciebie! :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 [quote name='Selket']Zimno, buro i ponuro:shake: Cześć:loveu:[/quote] Cześć Selkecikowa! :loveu: Quote
Aga K Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 niom, mi milusio, ze wreszcie do Was wpadlam ;) buziole ;* Quote
apple Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Czuuuuuuuuuuuuuujeeeeeeeeemyyyyyyyyyyy :roll: Buziole[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Cześć Izuś:loveu:....ale mi ostatnio brakuje naszych zaworkowych dyskusji:placz: mam nadzieję, że Dogo się wreszcie poprawi:mad: całuski dla ciebie i rodzinki:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Aga K Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 a ja mam wrazenie, ze dogo sie poki co dobrze sprawuje :cool3: Quote
Iza i Avanti Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Cześć Izuś:loveu:....ale mi ostatnio brakuje naszych zaworkowych dyskusji:placz:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]mam nadzieję, że Dogo się wreszcie poprawi:mad:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]całuski dla ciebie i rodzinki:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuziam Cię moooooooooooocno! :loveu: Quote
apple Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Cioteczko:loveu:....Dogo mnie dzisiaj zaskauje:crazyeye:...weszłam z pracy za pierwszym razem....i smiga mi jak mało kiedy.......czyzby zapowiedź lepszych czasów czy może poprawa przed śmiercią:roll: Buziam:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts