Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iza i Avanti']I jeszcze doszedł Avanti... Znów wrzody się odezwały :shake: Zaczął krwawić w nocy (pół mieszkaia miałam zakrwawionego)... Godzinę z nim siedziałam zanim sięuspokoił na tyle, żebym mogła iść dalej spać... Rano już był w kąpieli, a teraz śpi i odnawia siły...[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Heeeehhhhhhhhhh:shake: całuski dla mojego koffanego dziadunia:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[QUOTE]Iza i Avanti..................:eviltong:...................... . [/QUOTE]

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No domyślam się że z jezyczkiem:roll: Nie musisz się tak chwalić:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Avanti']I jeszcze doszedł Avanti... Znów wrzody się odezwały :shake: Zaczął krwawić w nocy (pół mieszkaia miałam zakrwawionego)... Godzinę z nim siedziałam zanim sięuspokoił na tyle, żebym mogła iść dalej spać... Rano już był w kąpieli, a teraz śpi i odnawia siły...[/quote]
Trzymaj się chłopaku :thumbs:

Posted

Avanti już lepiej! Dziękujemy za trzymanie kciukasów... :loveu: Przestał krwawić z pychola, ale za to przeciął gdzieś na spacerze łapkę... I znów pełno krwi było... :roll: Całe szczęście, że skończyło się na dezynfekcji i zawinięciu łapki bandażem :multi:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Avanti już lepiej! Dziękujemy za trzymanie kciukasów... :loveu: Przestał krwawić z pychola, ale za to przeciął gdzieś na spacerze łapkę... I znów pełno krwi było... :roll: Całe szczęście, że skończyło się na dezynfekcji i zawinięciu łapki bandażem :multi:[/quote]

Dobrze, że przeszło jedno, niedobrze, że się skaleczył..... Nie będzie ściągał bandaży?

Cześć Izunia :)

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Na razie nie ściąga.. nie chce mu się... hihihihihihi[/quote]

To dobrze, że mu się nie chce, bo by mu się paskudzić mogło ;)) Wymiziankuj go :))

A co u mojej Zuzanki?

Posted

[quote name='jbk']To dobrze, że mu się nie chce, bo by mu się paskudzić mogło ;)) Wymiziankuj go :))

A co u mojej Zuzanki?[/quote]

Bryka jak pijany zając :evil_lol: Po chorobie został tylko śpik przy nosie :evil_lol:

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]jestem:multi:....Dogo łaskawie mnie wpuściło z pracy...ale muli jak cholera:angryy:

Skorzystam i przesyłam buzialki:loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]jestem:multi:....Dogo łaskawie mnie wpuściło z pracy...ale muli jak cholera:angryy:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Skorzystam i przesyłam buzialki:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Muli muli, cały dzień dziś był taki....

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przychodzę zamulona jak Sosina.........pisałam poprzedniego posta u siebie i czekałam na zatwierdzenie 3 min:angryy: czujecie:cool1:

Cmokam:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Przychodzę zamulona jak Sosina.........pisałam poprzedniego posta u siebie i czekałam na zatwierdzenie 3 min:angryy: czujecie:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Cmokam:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Czuuuuuuuuuuuuuujeeeeeeeeemyyyyyyyyyyy :roll:

Buziole

Posted

Witaj IZa ;)
Niewiem czy mnie pametasz ;) Dawno temu rozmawialysmy na gadu gadu ;) Tak dawno, ze jeszcze wtedy niemialam boksera, astrasznie chcialam miec ;>
Buziaki ;)

Posted

[quote name='Aga K']Witaj IZa ;)
Niewiem czy mnie pametasz ;) Dawno temu rozmawialysmy na gadu gadu ;) Tak dawno, ze jeszcze wtedy niemialam boksera, astrasznie chcialam miec ;>
Buziaki ;)[/quote]

Czeeeeeeeeeeeeść! Miło, że jesteś! Zaraz biegnę do Ciebie! :loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Czuuuuuuuuuuuuuujeeeeeeeeemyyyyyyyyyyy :roll:

Buziole[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Cześć Izuś:loveu:....ale mi ostatnio brakuje naszych zaworkowych dyskusji:placz:
mam nadzieję, że Dogo się wreszcie poprawi:mad:

całuski dla ciebie i rodzinki:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Cześć Izuś:loveu:....ale mi ostatnio brakuje naszych zaworkowych dyskusji:placz:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]mam nadzieję, że Dogo się wreszcie poprawi:mad:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]całuski dla ciebie i rodzinki:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuziam Cię moooooooooooocno! :loveu:

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Cioteczko:loveu:....Dogo mnie dzisiaj zaskauje:crazyeye:...weszłam z pracy za pierwszym razem....i smiga mi jak mało kiedy.......czyzby zapowiedź lepszych czasów czy może poprawa przed śmiercią:roll:

Buziam:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]