Iza i Avanti Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A bo taką minę zrobiłam:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Prawda?:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie śmiej się:mad: Ciebie na focie zobaczyć to trudniej niż audiencję u papieza załatwić wiec bez takich mi tu:mad::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ciotka! Powiem tak, jakbys dała znać wcześniej to było by super a tak doopa zbita...Mogę ewentualnie rano przyjechać w sobotę i zostać do popołudnia ok 18.....bo siem na później juz umówilam:placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ciotka! Ale ja nie mówiłam o tym weekendzie! Musimy się wszystkie zgrać i wtedy! :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='jbk']Przez te poskakane posty nic nie rozumiem z tego Waszego pitulenia :diabloti: Jabco, Izie chyba nie chodziło konkretnie o TEN weekend, tylko zaproponowała, że w JAKIŚ tak właśnie mogłybyśmy zrobić, przynajmniej tak to odebrałam ;) Co do królika - mam w domu jednego, nie robi takiej miny przy sraniu! :diabloti: Skąd Wam się to porównanie wzięło?? :evil_lol: Nocnika Iza nie wklejała, za to basenik i owszem :evil_lol: Menrzuś, Don Pedro kojarzy mi się z tym z Baltazara Gąbki, on miał długaśny nochalek, tak wyglądasz?? :diabloti:[/quote] Cóż ja bym bez Ciebie zrobila! :p Nie dość, że wytłumaczyłaś Japcokowej (ja nie wiem o czym ona myśli!) o co mi come on :roll: To jeszcze mi ich pitolenie streściłaś! Moja Ty! :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Menrzusiu! Oć, Cię utulkam! :calus: Tak Cie napadły! :shake: I szpile w doopalona! :placz: :evil_lol: Quote
jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Cóż ja bym bez Ciebie zrobila! :p Nie dość, że wytłumaczyłaś Japcokowej (ja nie wiem o czym ona myśli!) o co mi come on :roll: To jeszcze mi ich pitolenie streściłaś! Moja Ty! :loveu:[/quote] No tak pomyślałam, że będzie potrzebna pomoc, nagadali się jak wściekli ;) Quote
Iza i Avanti Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='jbk']No tak pomyślałam, że będzie potrzebna pomoc, nagadali się jak wściekli ;)[/quote] Jeszcze to ich gadanie to pół biedy... Ale te poprzeskakiwane posty to mnie :angryy: Quote
jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Iza i Avanti']oddali mi avatar! :multi: Muszę zmykać... Zuzeł się obudził... Paaaaaaaa:loveu:[/quote] Ucałuj Zuzię ode mnie w czółko :) Quote
Iza i Avanti Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 oddali mi avatar! :multi: Muszę zmykać... Zuzeł się obudził... Paaaaaaaa:loveu: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Menrzusiu! Oć, Cię utulkam! :calus: Tak Cie napadły! :shake: I szpile w doopalona! :placz: :evil_lol:[/quote] :placz::placz:.......no mówię Ci Te dzisiejsze szpilory to jeszcze mały pikuś - wczoraj to ja oberwałem :shake: i to gdzie - na własnym wątku :shake: Gospodarza po ścianach rzucała taka jedna :placz:......buuuuuuuuu [img]http://www.pic4ever.com/images/156fs428254.gif[/img] Quote
Menrzuś Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Iza i Avanti']oddali mi avatar! :multi: Muszę zmykać... Zuzeł się obudził... Paaaaaaaa:loveu:[/quote] Faktycznie - rano był, ale teraz to znowu go wcięło :shake: Powodzenia u lekarza :multi: Quote
jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Menrzuś']:placz::placz:.......no mówię Ci Te dzisiejsze szpilory to jeszcze mały pikuś - wczoraj to ja oberwałem :shake: i to gdzie - na własnym wątku :shake: Gospodarza po ścianach rzucała taka jedna :placz:......buuuuuuuuu [IMG]http://www.pic4ever.com/images/156fs428254.gif[/IMG][/quote] Któraż to śmiała i się nie bała? Quote
Iza i Avanti Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='Menrzuś']:placz::placz:.......no mówię Ci Te dzisiejsze szpilory to jeszcze mały pikuś - wczoraj to ja oberwałem :shake: i to gdzie - na własnym wątku :shake: Gospodarza po ścianach rzucała taka jedna :placz:......buuuuuuuuu [IMG]http://www.pic4ever.com/images/156fs428254.gif[/IMG][/quote] Biedaku Ty mój! Nie pakaj już! Nie pakaj! :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='jbk']Któraż to śmiała i się nie bała?[/quote] No wlaśnie? :mad::mad::mad: Quote
apple Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Cóż ja bym bez Ciebie zrobila! :p Nie dość, że wytłumaczyłaś Japcokowej (ja nie wiem o czym ona myśli!) o co mi come on :roll: To jeszcze mi ich pitolenie streściłaś! Moja Ty! :loveu:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No jak się mialam nie pomylić jak tak jakos haotycznie piszesz:evil_lol: Już na nie tak nie narzekaj[/COLOR][/FONT][/B]:evil_lol: [QUOTE]:placz::placz:.......no mówię Ci Te dzisiejsze szpilory to jeszcze mały pikuś - wczoraj to ja oberwałem :shake: i to gdzie - na własnym wątku :shake: Gospodarza po ścianach rzucała taka jedna :placz:......buuuuuuuuu [IMG]http://www.pic4ever.com/images/156fs428254.gif[/IMG][/QUOTE][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ależ ty mazgaj jesteś:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [QUOTE]No wlaśnie? :mad::mad::mad:[/QUOTE] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]JA!:diabloti: A co?:mad: Ciotka cmokacze dla chorutki Zuzi...........mocne uściski i wracaj nam słoneczko do zdrowia:loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 No cóż - trzeba ponoć twardym być, a nie mNiętkim :p :placz: Quote
Iza i Avanti Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 JA nigdy nie piszę haotycznie! JA używam skrótów myślowych! :evil_lol: Quote
jbk Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Ale chaos może być twórczy ;) W końcu wszystko przecież z chaosu wylazło ;) Quote
apple Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Iza i Avanti']JA nigdy nie piszę haotycznie! JA używam skrótów myślowych! :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To nie skracaj i tak skróconych mysli bo ja nie jestem najlepsza w rebusach:evil_lol: Jak tam mała dzisiaj?:razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]To nie skracaj i tak skróconych mysli bo ja nie jestem najlepsza w rebusach:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Jak tam mała dzisiaj?:razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Jesteś najlepsza we wszystkim! Pamiętaj o tym!! Quote
Iza i Avanti Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]To nie skracaj i tak skróconych mysli bo ja nie jestem najlepsza w rebusach:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Jak tam mała dzisiaj?:razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Mala już całkiem całkiem.... Za to ja i TZ chorujemy :placz: Quote
apple Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Mala już całkiem całkiem.... Za to ja i TZ chorujemy :placz:[/quote] [FONT=Century Gothic][B]Nie trza było sie całować:diabloti:[/B][/FONT] Quote
jbk Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Dlaczego chorujecie? Nie chorujcie, Iza! Zdrowiejcie! Mówię Ci, tak będzie lepiej! Quote
Iza i Avanti Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][B]Nie trza było sie całować:diabloti:[/B][/FONT][/quote] ..................:eviltong:....................... Quote
Iza i Avanti Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='jbk']Dlaczego chorujecie? Nie chorujcie, Iza! Zdrowiejcie! Mówię Ci, tak będzie lepiej![/quote] I jeszcze doszedł Avanti... Znów wrzody się odezwały :shake: Zaczął krwawić w nocy (pół mieszkaia miałam zakrwawionego)... Godzinę z nim siedziałam zanim sięuspokoił na tyle, żebym mogła iść dalej spać... Rano już był w kąpieli, a teraz śpi i odnawia siły... Quote
jbk Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Iza i Avanti']I jeszcze doszedł Avanti... Znów wrzody się odezwały :shake: Zaczął krwawić w nocy (pół mieszkaia miałam zakrwawionego)... Godzinę z nim siedziałam zanim sięuspokoił na tyle, żebym mogła iść dalej spać... Rano już był w kąpieli, a teraz śpi i odnawia siły...[/quote] O jezu, biedaczek....... przytul go ode mnie :calus: Quote
Recommended Posts