Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A bo taką minę zrobiłam:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Prawda?:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie śmiej się:mad: Ciebie na focie zobaczyć to trudniej niż audiencję u papieza załatwić wiec bez takich mi tu:mad::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ciotka! Powiem tak, jakbys dała znać wcześniej to było by super a tak doopa zbita...Mogę ewentualnie rano przyjechać w sobotę i zostać do popołudnia ok 18.....bo siem na później juz umówilam:placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Ciotka! Ale ja nie mówiłam o tym weekendzie! Musimy się wszystkie zgrać i wtedy! :loveu:

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jbk']Przez te poskakane posty nic nie rozumiem z tego Waszego pitulenia :diabloti:

Jabco, Izie chyba nie chodziło konkretnie o TEN weekend, tylko zaproponowała, że w JAKIŚ tak właśnie mogłybyśmy zrobić, przynajmniej tak to odebrałam ;)

Co do królika - mam w domu jednego, nie robi takiej miny przy sraniu! :diabloti: Skąd Wam się to porównanie wzięło?? :evil_lol:

Nocnika Iza nie wklejała, za to basenik i owszem :evil_lol:

Menrzuś, Don Pedro kojarzy mi się z tym z Baltazara Gąbki, on miał długaśny nochalek, tak wyglądasz?? :diabloti:[/quote]

Cóż ja bym bez Ciebie zrobila! :p Nie dość, że wytłumaczyłaś Japcokowej (ja nie wiem o czym ona myśli!) o co mi come on :roll: To jeszcze mi ich pitolenie streściłaś!

Moja Ty! :loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cóż ja bym bez Ciebie zrobila! :p Nie dość, że wytłumaczyłaś Japcokowej (ja nie wiem o czym ona myśli!) o co mi come on :roll: To jeszcze mi ich pitolenie streściłaś!

Moja Ty! :loveu:[/quote]

No tak pomyślałam, że będzie potrzebna pomoc, nagadali się jak wściekli ;)

Posted

[quote name='Iza i Avanti']oddali mi avatar! :multi:

Muszę zmykać... Zuzeł się obudził... Paaaaaaaa:loveu:[/quote]

Ucałuj Zuzię ode mnie w czółko :)

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Menrzusiu! Oć, Cię utulkam! :calus:

Tak Cie napadły! :shake:

I szpile w doopalona! :placz:

:evil_lol:[/quote]
:placz::placz:.......no mówię Ci

Te dzisiejsze szpilory to jeszcze mały pikuś - wczoraj to ja oberwałem :shake: i to gdzie - na własnym wątku :shake: Gospodarza po ścianach rzucała taka jedna :placz:......buuuuuuuuu [img]http://www.pic4ever.com/images/156fs428254.gif[/img]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']oddali mi avatar! :multi:

Muszę zmykać... Zuzeł się obudził... Paaaaaaaa:loveu:[/quote]
Faktycznie - rano był, ale teraz to znowu go wcięło :shake:

Powodzenia u lekarza :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']:placz::placz:.......no mówię Ci

Te dzisiejsze szpilory to jeszcze mały pikuś - wczoraj to ja oberwałem :shake: i to gdzie - na własnym wątku :shake: Gospodarza po ścianach rzucała taka jedna :placz:......buuuuuuuuu [IMG]http://www.pic4ever.com/images/156fs428254.gif[/IMG][/quote]

Któraż to śmiała i się nie bała?

Posted

[quote name='Menrzuś']:placz::placz:.......no mówię Ci

Te dzisiejsze szpilory to jeszcze mały pikuś - wczoraj to ja oberwałem :shake: i to gdzie - na własnym wątku :shake: Gospodarza po ścianach rzucała taka jedna :placz:......buuuuuuuuu [IMG]http://www.pic4ever.com/images/156fs428254.gif[/IMG][/quote]

Biedaku Ty mój! Nie pakaj już! Nie pakaj! :loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cóż ja bym bez Ciebie zrobila! :p Nie dość, że wytłumaczyłaś Japcokowej (ja nie wiem o czym ona myśli!) o co mi come on :roll: To jeszcze mi ich pitolenie streściłaś!

Moja Ty! :loveu:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No jak się mialam nie pomylić jak tak jakos haotycznie piszesz:evil_lol: Już na nie tak nie narzekaj[/COLOR][/FONT][/B]:evil_lol:

[QUOTE]:placz::placz:.......no mówię Ci

Te dzisiejsze szpilory to jeszcze mały pikuś - wczoraj to ja oberwałem :shake: i to gdzie - na własnym wątku :shake: Gospodarza po ścianach rzucała taka jedna :placz:......buuuuuuuuu [IMG]http://www.pic4ever.com/images/156fs428254.gif[/IMG][/QUOTE][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ależ ty mazgaj jesteś:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[QUOTE]No wlaśnie? :mad::mad::mad:[/QUOTE] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]JA!:diabloti: A co?:mad:

Ciotka cmokacze dla chorutki Zuzi...........mocne uściski i wracaj nam słoneczko do zdrowia:loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']JA nigdy nie piszę haotycznie! JA używam skrótów myślowych! :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To nie skracaj i tak skróconych mysli bo ja nie jestem najlepsza w rebusach:evil_lol:

Jak tam mała dzisiaj?:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]To nie skracaj i tak skróconych mysli bo ja nie jestem najlepsza w rebusach:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Jak tam mała dzisiaj?:razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Jesteś najlepsza we wszystkim! Pamiętaj o tym!!

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]To nie skracaj i tak skróconych mysli bo ja nie jestem najlepsza w rebusach:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Jak tam mała dzisiaj?:razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Mala już całkiem całkiem....

Za to ja i TZ chorujemy :placz:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Mala już całkiem całkiem....

Za to ja i TZ chorujemy :placz:[/quote]
[FONT=Century Gothic][B]Nie trza było sie całować:diabloti:[/B][/FONT]

Posted

[quote name='jbk']Dlaczego chorujecie? Nie chorujcie, Iza! Zdrowiejcie! Mówię Ci, tak będzie lepiej![/quote]

I jeszcze doszedł Avanti... Znów wrzody się odezwały :shake: Zaczął krwawić w nocy (pół mieszkaia miałam zakrwawionego)... Godzinę z nim siedziałam zanim sięuspokoił na tyle, żebym mogła iść dalej spać... Rano już był w kąpieli, a teraz śpi i odnawia siły...

Posted

[quote name='Iza i Avanti']I jeszcze doszedł Avanti... Znów wrzody się odezwały :shake: Zaczął krwawić w nocy (pół mieszkaia miałam zakrwawionego)... Godzinę z nim siedziałam zanim sięuspokoił na tyle, żebym mogła iść dalej spać... Rano już był w kąpieli, a teraz śpi i odnawia siły...[/quote]

O jezu, biedaczek....... przytul go ode mnie :calus: