Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']:chaos:....... poddaję się[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie poddawaj się...walcz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[QUOTE]Bo Agnieszka mi szpilę w tyłek wbija. Nie wiem czemu to robi :evil_lol:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]też tak robiłam w podstawówce kolegom...tylko pinezkę na siedzenie kładałam:evil_lol:

Jednak mamy z Agnieszką wiele wspólnego:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie poddawaj się...walcz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]też tak robiłam w podstawówce kolegom...tylko pinezkę na siedzenie kładałam:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Jednak mamy z Agnieszką wiele wspólnego:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
To ja już wolę niewolę :evil_lol:
No popatrz - przecież to domena tych wstrętnych chłopaków :shake::evil_lol:

W jeNdzowatości bijesz ją na głowę :eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']To ja już wolę niewolę :evil_lol:
No popatrz - przecież to domena tych wstrętnych chłopaków :shake::evil_lol:

W jeNdzowatości bijesz ją na głowę :eviltong::evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]aaaaaaaaaa no skoro wolisz...to przynajmniej nie becz:evil_lol:

No ale ja byłam prawdziwą chłopczycą.....nigdy mnie lalki nie rajcowały....ale za to drzewa, proce, wypad na szabry to było moje życie:evil_lol:

Nooooooo nie powiem ze się nie cieszę:evil_lol::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']A bo tak się ustawiłyście, że gdzie się nie obrócę, to i tak w doopalona obrywam :placz:[/quote]

Ale przecież nie od hydraulika ;)

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]aaaaaaaaaa no skoro wolisz...to przynajmniej nie becz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No ale ja byłam prawdziwą chłopczycą.....nigdy mnie lalki nie rajcowały....ale za to drzewa, proce, wypad na szabry to było moje życie:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nooooooo nie powiem ze się nie cieszę:evil_lol::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Ja też po drzewach, ja też!

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]aaaaaaaaaa no skoro wolisz...to przynajmniej nie becz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No ale ja byłam prawdziwą chłopczycą.....nigdy mnie lalki nie rajcowały....ale za to drzewa, proce, wypad na szabry to było moje życie:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nooooooo nie powiem ze się nie cieszę:evil_lol::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
No przecież na samą myśl rżę :diabloti:

To co tu się dziwkować, że mam teraz murzyński nos :evil_lol:

a tego to nie skomentuję :eviltong::p

Posted

[quote name='jbk']Ja też po drzewach, ja też![/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Zawsze byłam cała poharatana, poobijania i posiniaczona:evil_lol: nie nosilam sukienek ani spódnic- ku rozpaczy mojego taty:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']No przecież na samą myśl rżę :diabloti:

To co tu się dziwkować, że mam teraz murzyński nos :evil_lol:

a tego to nie skomentuję :eviltong::p[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Iiiiiihhhaaaa!:evil_lol:

o nie dziwota....nie jednemu w NIEJEDNO z kolanka zapodałam:diabloti::evil_lol:

Dlaczego?:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[QUOTE]A ja tu żadnego hydraulika nie widzę :crazyeye:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No skoro jest z TYŁU to jak masz widzieć:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Zawsze byłam cała poharatana, poobijania i posiniaczona:evil_lol: nie nosilam sukienek ani spódnic- ku rozpaczy mojego taty:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Mojemu to nie robiło różnicy ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']A ja tu żadnego hydraulika nie widzę :crazyeye:[/quote]

Jak to nie widzisz, tu stoi, o, tu w kąciku, wzywałam na bezSZczelność ;)

Posted

[quote name='jbk']Mojemu to nie robiło różnicy ;)[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Mój mnie ciągle chciał reformowć w tej kwestii, ale w końcu zauważył, że to beznadziejny przypadek:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Zawsze byłam cała poharatana, poobijania i posiniaczona:evil_lol: nie nosilam sukienek ani spódnic- ku rozpaczy mojego taty:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
A teraz przyszło Ci pieluchy zmieniać....eeeeeeech :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']A teraz przyszło Ci pieluchy zmieniać....eeeeeeech :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No tak jakoś wyszło:evil_lol:

Muszę śmigać......paaaaaaaaaaaa:loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Mój mnie ciągle chciał reformowć w tej kwestii, ale w końcu zauważył, że to beznadziejny przypadek:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

I dobrze :)

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Iiiiiihhhaaaa!:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]o nie dziwota....nie jednemu w NIEJEDNO z kolanka zapodałam:diabloti::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Dlaczego?:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No skoro jest z TYŁU to jak masz widzieć:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Tak jakoś o wygląda :evil_lol:

Ale i tak wielbiącym wzrokiem w Ciebie pewnie patrzyli :diabloti:

Bo muszę być twardy, a nie mniętki :p

Ty mnie nie strasz :crazyeye:

Posted

[quote name='Menrzuś']A teraz przyszło Ci pieluchy zmieniać....eeeeeeech :evil_lol:[/quote]

A to te poobijane to nie mogą zmieniać pieluch?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No tak jakoś wyszło:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Muszę śmigać......paaaaaaaaaaaa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Będę tęsknić jak jasny pieron ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']Tak jakoś o wygląda :evil_lol:

Ale i tak wielbiącym wzrokiem w Ciebie pewnie patrzyli :diabloti:

Bo muszę być twardy, a nie mniętki :p

Ty mnie nie strasz :crazyeye:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Niektórzy owszem:razz: ale zazwyczaj nie Ci co trzeba:placz::placz::placz::evil_lol:

Co ty powiesz......:razz::diabloti:

Nie straszę...stwierdzam fakt!:diabloti:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No tak jakoś wyszło:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Muszę śmigać......paaaaaaaaaaaa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Ano wyszło :diabloti:

Ja też lecę na zakupko-spacerki.....paaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Niektórzy owszem:razz: ale zazwyczaj nie Ci co trzeba:placz::placz::placz::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Co ty powiesz......:razz::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie straszę...stwierdzam fakt!:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
No to uważaj kogo z kolanka traktujesz :razz::evil_lol:

FaNkt!!! :diabloti:

Śmigamy..... :hand: