apple Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Menrzuś']:chaos:....... poddaję się[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie poddawaj się...walcz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE]Bo Agnieszka mi szpilę w tyłek wbija. Nie wiem czemu to robi :evil_lol:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]też tak robiłam w podstawówce kolegom...tylko pinezkę na siedzenie kładałam:evil_lol: Jednak mamy z Agnieszką wiele wspólnego:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie poddawaj się...walcz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]też tak robiłam w podstawówce kolegom...tylko pinezkę na siedzenie kładałam:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Jednak mamy z Agnieszką wiele wspólnego:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] To ja już wolę niewolę :evil_lol: No popatrz - przecież to domena tych wstrętnych chłopaków :shake::evil_lol: W jeNdzowatości bijesz ją na głowę :eviltong::evil_lol: Quote
apple Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Menrzuś']To ja już wolę niewolę :evil_lol: No popatrz - przecież to domena tych wstrętnych chłopaków :shake::evil_lol: W jeNdzowatości bijesz ją na głowę :eviltong::evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]aaaaaaaaaa no skoro wolisz...to przynajmniej nie becz:evil_lol: No ale ja byłam prawdziwą chłopczycą.....nigdy mnie lalki nie rajcowały....ale za to drzewa, proce, wypad na szabry to było moje życie:evil_lol: Nooooooo nie powiem ze się nie cieszę:evil_lol::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Menrzuś']A bo tak się ustawiłyście, że gdzie się nie obrócę, to i tak w doopalona obrywam :placz:[/quote] Ale przecież nie od hydraulika ;) Quote
jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]aaaaaaaaaa no skoro wolisz...to przynajmniej nie becz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No ale ja byłam prawdziwą chłopczycą.....nigdy mnie lalki nie rajcowały....ale za to drzewa, proce, wypad na szabry to było moje życie:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nooooooo nie powiem ze się nie cieszę:evil_lol::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Ja też po drzewach, ja też! Quote
Menrzuś Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]aaaaaaaaaa no skoro wolisz...to przynajmniej nie becz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No ale ja byłam prawdziwą chłopczycą.....nigdy mnie lalki nie rajcowały....ale za to drzewa, proce, wypad na szabry to było moje życie:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nooooooo nie powiem ze się nie cieszę:evil_lol::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No przecież na samą myśl rżę :diabloti: To co tu się dziwkować, że mam teraz murzyński nos :evil_lol: a tego to nie skomentuję :eviltong::p Quote
Menrzuś Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='jbk']Ale przecież nie od hydraulika ;)[/quote] A ja tu żadnego hydraulika nie widzę :crazyeye: Quote
apple Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='jbk']Ja też po drzewach, ja też![/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Zawsze byłam cała poharatana, poobijania i posiniaczona:evil_lol: nie nosilam sukienek ani spódnic- ku rozpaczy mojego taty:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Menrzuś']No przecież na samą myśl rżę :diabloti: To co tu się dziwkować, że mam teraz murzyński nos :evil_lol: a tego to nie skomentuję :eviltong::p[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Iiiiiihhhaaaa!:evil_lol: o nie dziwota....nie jednemu w NIEJEDNO z kolanka zapodałam:diabloti::evil_lol: Dlaczego?:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE]A ja tu żadnego hydraulika nie widzę :crazyeye:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No skoro jest z TYŁU to jak masz widzieć:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Zawsze byłam cała poharatana, poobijania i posiniaczona:evil_lol: nie nosilam sukienek ani spódnic- ku rozpaczy mojego taty:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Mojemu to nie robiło różnicy ;) Quote
jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Menrzuś']A ja tu żadnego hydraulika nie widzę :crazyeye:[/quote] Jak to nie widzisz, tu stoi, o, tu w kąciku, wzywałam na bezSZczelność ;) Quote
apple Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='jbk']Mojemu to nie robiło różnicy ;)[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Mój mnie ciągle chciał reformowć w tej kwestii, ale w końcu zauważył, że to beznadziejny przypadek:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Zawsze byłam cała poharatana, poobijania i posiniaczona:evil_lol: nie nosilam sukienek ani spódnic- ku rozpaczy mojego taty:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A teraz przyszło Ci pieluchy zmieniać....eeeeeeech :evil_lol: Quote
apple Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Menrzuś']A teraz przyszło Ci pieluchy zmieniać....eeeeeeech :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No tak jakoś wyszło:evil_lol: Muszę śmigać......paaaaaaaaaaaa:loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Mój mnie ciągle chciał reformowć w tej kwestii, ale w końcu zauważył, że to beznadziejny przypadek:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] I dobrze :) Quote
Menrzuś Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Iiiiiihhhaaaa!:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]o nie dziwota....nie jednemu w NIEJEDNO z kolanka zapodałam:diabloti::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Dlaczego?:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No skoro jest z TYŁU to jak masz widzieć:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Tak jakoś o wygląda :evil_lol: Ale i tak wielbiącym wzrokiem w Ciebie pewnie patrzyli :diabloti: Bo muszę być twardy, a nie mniętki :p Ty mnie nie strasz :crazyeye: Quote
jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Menrzuś']A teraz przyszło Ci pieluchy zmieniać....eeeeeeech :evil_lol:[/quote] A to te poobijane to nie mogą zmieniać pieluch?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='jbk']Jak to nie widzisz, tu stoi, o, tu w kąciku, wzywałam na bezSZczelność ;)[/quote] A to niech tam w kąciku sobie grzebie :p Quote
jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No tak jakoś wyszło:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Muszę śmigać......paaaaaaaaaaaa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Będę tęsknić jak jasny pieron ;) Quote
apple Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Menrzuś']Tak jakoś o wygląda :evil_lol: Ale i tak wielbiącym wzrokiem w Ciebie pewnie patrzyli :diabloti: Bo muszę być twardy, a nie mniętki :p Ty mnie nie strasz :crazyeye:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Niektórzy owszem:razz: ale zazwyczaj nie Ci co trzeba:placz::placz::placz::evil_lol: Co ty powiesz......:razz::diabloti: Nie straszę...stwierdzam fakt!:diabloti: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No tak jakoś wyszło:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Muszę śmigać......paaaaaaaaaaaa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Ano wyszło :diabloti: Ja też lecę na zakupko-spacerki.....paaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Quote
apple Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='jbk']Będę tęsknić jak jasny pieron ;)[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jo tysz...ale bede wieczorkiem:razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='jbk']A to te poobijane to nie mogą zmieniać pieluch?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/quote] :mdleje::mdleje:..................:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Niektórzy owszem:razz: ale zazwyczaj nie Ci co trzeba:placz::placz::placz::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Co ty powiesz......:razz::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie straszę...stwierdzam fakt!:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] No to uważaj kogo z kolanka traktujesz :razz::evil_lol: FaNkt!!! :diabloti: Śmigamy..... :hand: Quote
Recommended Posts