Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Kurde! Mam tyle roboty, że nie mam nawet kiedy iść do kibelka :shake: Wściekli się dziś wszyscy! :angryy:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Normalnie jak na kasie w markecie:shake::evil_lol:
Przybywam z odsieczą:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]
[IMG]http://www.windel-blog.de/uploaded_images/pampers-groesse-7-780310.jpg[/IMG]

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Buhahahahahahaha......nie dobijaj mnie przeciez na pododze był Sajgon:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]

No zabawki pamiętam, bo zbierałaś, ale rodzaju podłogi już nie zauważyłam, mogłaś mieć marmur czy perskie dywany, do mnie nie dotarło ;)

hmmm......

Oślepiłaś mnie! Swym blaskiem!

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Kurde! Mam tyle roboty, że nie mam nawet kiedy iść do kibelka :shake: Wściekli się dziś wszyscy! :angryy:[/quote]

No mi się też właśnie chce siusiu, zrobić za Ciebie też?

Buziaczki Izunia :)

Posted

[quote name='jbk']No zabawki pamiętam, bo zbierałaś, ale rodzaju podłogi już nie zauważyłam, mogłaś mieć marmur czy perskie dywany, do mnie nie dotarło ;)

hmmm......

Oślepiłaś mnie! Swym blaskiem![/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ojjj to ty jednak porządny gość jesteś...nastęonym razem nie bedę sprzątać...bo po co:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jbk']No mi się też właśnie chce siusiu, zrobić za Ciebie też?

Buziaczki Izunia :)[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A wzięłaś kluczyki:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ojjj to ty jednak porządny gość jesteś...nastęonym razem nie bedę sprzątać...bo po co:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Nie sprzątaj :) Ważni są ludzie, a nie podłoga :)) Przecież nie mogłam oczu od Ciebie oderwać, jaka podłoga?

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A wzięłaś kluczyki:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

AAAAA! Jakbym zapomniała, to by było nieszczęście :diabloti:

Posted

[quote name='jbk']Nie sprzątaj :) Ważni są ludzie, a nie podłoga :)) Przecież nie mogłam oczu od Ciebie oderwać, jaka podłoga?[/quote]
:B-fly::B-fly::B-fly:

[QUOTE]AAAAA! Jakbym zapomniała, to by było nieszczęście :diabloti:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Uuuuuuuuuuuuu to widzę że ty też masz zaworki z Tajwanu - jak Iza:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple']:B-fly::B-fly::B-fly:

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Uuuuuuuuuuuuu to widzę że ty też masz zaworki z Tajwanu - jak Iza:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Moje zaworki są jak szwajcarskie zegarki, ale wiesz, jak się czeka pięć godzin zamiast iść od razu, to może być różnie ;)

Posted

[quote name='jbk']Moje zaworki są jak szwajcarskie zegarki, ale wiesz, jak się czeka pięć godzin zamiast iść od razu, to może być różnie ;)[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Hmmmmm basenik by się przydał:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Hmmmmm basenik by się przydał:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Mam koło siebie umywalkę ;) Wyobrażasz sobie taką akcję, jakby mi klient wszedł? HEHEHE :diabloti:

Posted

[quote name='jbk']Mam koło siebie umywalkę ;) Wyobrażasz sobie taką akcję, jakby mi klient wszedł? HEHEHE :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Chyba byś miała jednego mniej:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Chyba byś miała jednego mniej:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Albo więcej, jakby dobrze trafił ;)

Posted

[quote name='jbk']Albo więcej, jakby dobrze trafił ;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]a no tak....są różne zbĄczenia....zapomniałam:evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]a no tak....są różne zbĄczenia....zapomniałam:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]

Nooooo..... Ludzie mają nawalone w główkach :diabloti:

Posted

[quote name='jbk']Nooooo..... Ludzie mają nawalone w główkach :diabloti:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No zdarzają sie wyjątkowo szurnięte jednostki:evil_lol::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No zdarzają sie wyjątkowo szurnięte jednostki:evil_lol::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Ja takich NIE ZNAM :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Hmmmmmmmmmmmmmm... komuś basenik? :evil_lol:

[/quote]

O, nóweczka, jeszcze z metką ;)

Cześć Izunia :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cześć Cioteczki Gadułeczki! :loveu:[/quote]

A propos, może podyskutujemy o tym, jak bardzo nam sie pracować dziś nie chce? A może Tobie się chce, Izunia?