apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Kurde! Mam tyle roboty, że nie mam nawet kiedy iść do kibelka :shake: Wściekli się dziś wszyscy! :angryy:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Normalnie jak na kasie w markecie:shake::evil_lol: Przybywam z odsieczą:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [IMG]http://www.windel-blog.de/uploaded_images/pampers-groesse-7-780310.jpg[/IMG] Quote
jbk Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Buhahahahahahaha......nie dobijaj mnie przeciez na pododze był Sajgon:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] No zabawki pamiętam, bo zbierałaś, ale rodzaju podłogi już nie zauważyłam, mogłaś mieć marmur czy perskie dywany, do mnie nie dotarło ;) hmmm...... Oślepiłaś mnie! Swym blaskiem! Quote
jbk Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Kurde! Mam tyle roboty, że nie mam nawet kiedy iść do kibelka :shake: Wściekli się dziś wszyscy! :angryy:[/quote] No mi się też właśnie chce siusiu, zrobić za Ciebie też? Buziaczki Izunia :) Quote
Iza i Avanti Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Kurde! Mam tyle roboty, że nie mam nawet kiedy iść do kibelka :shake: Wściekli się dziś wszyscy! :angryy: Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='jbk']No zabawki pamiętam, bo zbierałaś, ale rodzaju podłogi już nie zauważyłam, mogłaś mieć marmur czy perskie dywany, do mnie nie dotarło ;) hmmm...... Oślepiłaś mnie! Swym blaskiem![/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ojjj to ty jednak porządny gość jesteś...nastęonym razem nie bedę sprzątać...bo po co:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='jbk']No mi się też właśnie chce siusiu, zrobić za Ciebie też? Buziaczki Izunia :)[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A wzięłaś kluczyki:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ojjj to ty jednak porządny gość jesteś...nastęonym razem nie bedę sprzątać...bo po co:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Nie sprzątaj :) Ważni są ludzie, a nie podłoga :)) Przecież nie mogłam oczu od Ciebie oderwać, jaka podłoga? Quote
jbk Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A wzięłaś kluczyki:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] AAAAA! Jakbym zapomniała, to by było nieszczęście :diabloti: Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='jbk']Nie sprzątaj :) Ważni są ludzie, a nie podłoga :)) Przecież nie mogłam oczu od Ciebie oderwać, jaka podłoga?[/quote] :B-fly::B-fly::B-fly: [QUOTE]AAAAA! Jakbym zapomniała, to by było nieszczęście :diabloti:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Uuuuuuuuuuuuu to widzę że ty też masz zaworki z Tajwanu - jak Iza:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple']:B-fly::B-fly::B-fly: [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Uuuuuuuuuuuuu to widzę że ty też masz zaworki z Tajwanu - jak Iza:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Moje zaworki są jak szwajcarskie zegarki, ale wiesz, jak się czeka pięć godzin zamiast iść od razu, to może być różnie ;) Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='jbk']Moje zaworki są jak szwajcarskie zegarki, ale wiesz, jak się czeka pięć godzin zamiast iść od razu, to może być różnie ;)[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Hmmmmm basenik by się przydał:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Hmmmmm basenik by się przydał:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Mam koło siebie umywalkę ;) Wyobrażasz sobie taką akcję, jakby mi klient wszedł? HEHEHE :diabloti: Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='jbk']Mam koło siebie umywalkę ;) Wyobrażasz sobie taką akcję, jakby mi klient wszedł? HEHEHE :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Chyba byś miała jednego mniej:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Chyba byś miała jednego mniej:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Albo więcej, jakby dobrze trafił ;) Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='jbk']Albo więcej, jakby dobrze trafił ;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]a no tak....są różne zbĄczenia....zapomniałam:evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]a no tak....są różne zbĄczenia....zapomniałam:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] Nooooo..... Ludzie mają nawalone w główkach :diabloti: Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='jbk']Nooooo..... Ludzie mają nawalone w główkach :diabloti:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No zdarzają sie wyjątkowo szurnięte jednostki:evil_lol::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No zdarzają sie wyjątkowo szurnięte jednostki:evil_lol::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ja takich NIE ZNAM :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Hmmmmmmmmmmmmmm... komuś basenik? :evil_lol: [IMG]http://www.arm.gov.pl/galeria/towary/photos/photo_8.jpg[/IMG] Quote
jbk Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Hmmmmmmmmmmmmmm... komuś basenik? :evil_lol: [/quote] O, nóweczka, jeszcze z metką ;) Cześć Izunia :loveu::loveu::loveu: Quote
jbk Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Cioteczki Gadułeczki! :loveu:[/quote] A propos, może podyskutujemy o tym, jak bardzo nam sie pracować dziś nie chce? A może Tobie się chce, Izunia? Quote
Iza i Avanti Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Cześć Cioteczki Gadułeczki! :loveu: Quote
jbk Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Iza i Avanti']No przecież wiesz, jak ja kocham pracę! :roll:[/quote] No zupełnie tak jak ja ;) Quote
Iza i Avanti Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='jbk']A propos, może podyskutujemy o tym, jak bardzo nam sie pracować dziś nie chce? A może Tobie się chce, Izunia?[/quote] No przecież wiesz, jak ja kocham pracę! :roll: Quote
Recommended Posts