apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Cioteczko...co ty mnie juz nie lubisz? Coś mnie unikasz. Aż tak Ci zalazłam za skórę?:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Wczoraj specjalnie nie poszłam spać, to za to żadnych akcji nie było! :obrazic: Focha strzelam! Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='jbk']Wczoraj specjalnie nie poszłam spać, to za to żadnych akcji nie było! :obrazic: Focha strzelam![/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bo na złym blogasku siedziałaś:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Menrzuś']To jest tzw "mało aktywny oglądacz"......siądzie se i czeka, aż cUś się bedzie działo :evil_lol:.....powęszyć, poniuchać, pobiegać trzeba :diabloti:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Taaaaaa....ty cos o tym wiesz:diabloti:....w końcu mnie obserwujesz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='jbk']Wczoraj specjalnie nie poszłam spać, to za to żadnych akcji nie było! :obrazic: Focha strzelam![/quote] A ja się na wieczór z Izą umówiłem :razz:.......ale nie przyszła :placz: Quote
Iza i Avanti Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Cioteczko...co ty mnie juz nie lubisz? Coś mnie unikasz. Aż tak Ci zalazłam za skórę?:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ke? :crazyeye: Goopol! :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Menrzuś']A ja się na wieczór z Izą umówiłem :razz:.......ale nie przyszła :placz:[/quote] Przepraszam :oops: Nie miałam kiedy :shake: Doberek Menrzusiu :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Bo na złym blogasku siedziałaś:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] To jest tzw "mało aktywny oglądacz"......siądzie se i czeka, aż cUś się bedzie działo :evil_lol:.....powęszyć, poniuchać, pobiegać trzeba :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Cześć Jabłuszkowa :loveu: Cześć Asieńko! :loveu: Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Ke? :crazyeye: Goopol! :loveu:[/quote] :loveu::loveu::loveu: [QUOTE]Ale Ty nie jesteś "oglądaczka", tylko czynny "uczestniczka" :evil_lol::eviltong:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ja bym rzekła......NAPASTNICZKA:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Taaaaaa....ty cos o tym wiesz:diabloti:....w końcu mnie obserwujesz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ale Ty nie jesteś "oglądaczka", tylko czynny "uczestniczka" :evil_lol::eviltong: Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Menrzuś']Już tak nie chciałem pisać :roll::evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Eeeee tam...przecież wiesz ze ja nie jestem fochliwa:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Przepraszam :oops: Nie miałam kiedy :shake: Doberek Menrzusiu :loveu:[/quote] A ja szczekałem i szczekałem....łydki sobie obtarłem :placz:...... eeeeech to kobiełki :shake: Witanko Izuuuuuś :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple']:loveu::loveu::loveu: [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ja bym rzekła......NAPASTNICZKA:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Już tak nie chciałem pisać :roll::evil_lol: Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Menrzuś']Wieeeeeem......tylko zaraz maczugą po nerach zdzielisz :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Aaaaa tam od razu maczugą....wyolbrzymiasz......bejsbolem:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Eeeee tam...przecież wiesz ze ja nie jestem fochliwa:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Wieeeeeem......tylko zaraz maczugą po nerach zdzielisz :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Aaaaa tam od razu maczugą....wyolbrzymiasz......bejsbolem:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] To chyba ze strachu ten kijas jakoś mi się w oczach powiększa :roll::evil_lol: Quote
jbk Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Menrzuś']Słyszałem, że Jabłuszkowa lubi to :evil_lol:[/quote] Pastowanie? No wiesz :) Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='jbk']To kogo mam [B]ponapastować[/B]??[/quote] Słyszałem, że Jabłuszkowa lubi to :evil_lol: Quote
jbk Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Menrzuś']Przecież Ona pastuje nawet pod wykładziną :evil_lol:[/quote] Kurde, czemuż nie wiedziałam wcześniej, sprawdziłabym ;) Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='jbk']Pastowanie? No wiesz :)[/quote] Przecież Ona pastuje nawet pod wykładziną :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='jbk']Kurde, czemuż nie wiedziałam wcześniej, sprawdziłabym ;)[/quote] A dziewczyna tak się naryrała, a tu zero docenienia.....eeeeeech :shake: :evil_lol: śmigam do wetki :hand: Quote
jbk Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Menrzuś']A dziewczyna tak się naryrała, a tu zero docenienia.....eeeeeech :shake: :evil_lol: śmigam do wetki :hand:[/quote] Niestety, mam tendencję do niewidzenia czegokolwiek ;) Nie pamiętam nawet, czy na podłodze coś leżało ;) Papa :hand: Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='jbk']Niestety, mam tendencję do niewidzenia czegokolwiek ;) Nie pamiętam nawet, czy na podłodze coś leżało ;) Papa :hand:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahahahahaha......nie dobijaj mnie przeciez na pododze był Sajgon:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE]Słyszałem, że Jabłuszkowa lubi to :evil_lol:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Osszzzz ty...........:mad::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE]Przecież Ona pastuje nawet pod wykładziną :evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Chyba zacznę uważać na to co ci mówię..........:roll:wszystko rozgadasz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE]To chyba ze strachu ten kijas jakoś mi się w oczach powiększa :roll::evil_lol:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Eeeee tam pitolenie w bambus:eviltong: Wcale się mnie nie boisz...tak tylko udajesz;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts