Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jbk']Wczoraj specjalnie nie poszłam spać, to za to żadnych akcji nie było! :obrazic: Focha strzelam![/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bo na złym blogasku siedziałaś:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']To jest tzw "mało aktywny oglądacz"......siądzie se i czeka, aż cUś się bedzie działo :evil_lol:.....powęszyć, poniuchać, pobiegać trzeba :diabloti:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Taaaaaa....ty cos o tym wiesz:diabloti:....w końcu mnie obserwujesz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jbk']Wczoraj specjalnie nie poszłam spać, to za to żadnych akcji nie było! :obrazic: Focha strzelam![/quote]
A ja się na wieczór z Izą umówiłem :razz:.......ale nie przyszła :placz:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Cioteczko...co ty mnie juz nie lubisz? Coś mnie unikasz. Aż tak Ci zalazłam za skórę?:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Ke? :crazyeye:

Goopol!

:loveu:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Bo na złym blogasku siedziałaś:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
To jest tzw "mało aktywny oglądacz"......siądzie se i czeka, aż cUś się bedzie działo :evil_lol:.....powęszyć, poniuchać, pobiegać trzeba :diabloti:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ke? :crazyeye:

Goopol!

:loveu:[/quote]
:loveu::loveu::loveu:

[QUOTE]Ale Ty nie jesteś "oglądaczka", tylko czynny "uczestniczka" :evil_lol::eviltong:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ja bym rzekła......NAPASTNICZKA:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Taaaaaa....ty cos o tym wiesz:diabloti:....w końcu mnie obserwujesz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Ale Ty nie jesteś "oglądaczka", tylko czynny "uczestniczka" :evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']Już tak nie chciałem pisać :roll::evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Eeeee tam...przecież wiesz ze ja nie jestem fochliwa:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Przepraszam :oops: Nie miałam kiedy :shake:

Doberek Menrzusiu :loveu:[/quote]
A ja szczekałem i szczekałem....łydki sobie obtarłem :placz:...... eeeeech to kobiełki :shake:

Witanko Izuuuuuś :multi::loveu:

Posted

[quote name='apple']:loveu::loveu::loveu:

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ja bym rzekła......NAPASTNICZKA:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Już tak nie chciałem pisać :roll::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Wieeeeeem......tylko zaraz maczugą po nerach zdzielisz :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]
Aaaaa tam od razu maczugą....wyolbrzymiasz......bejsbolem:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Eeeee tam...przecież wiesz ze ja nie jestem fochliwa:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Wieeeeeem......tylko zaraz maczugą po nerach zdzielisz :diabloti:

Posted

[quote name='apple']
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Aaaaa tam od razu maczugą....wyolbrzymiasz......bejsbolem:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
To chyba ze strachu ten kijas jakoś mi się w oczach powiększa :roll::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Przecież Ona pastuje nawet pod wykładziną :evil_lol:[/quote]

Kurde, czemuż nie wiedziałam wcześniej, sprawdziłabym ;)

Posted

[quote name='jbk']Kurde, czemuż nie wiedziałam wcześniej, sprawdziłabym ;)[/quote]
A dziewczyna tak się naryrała, a tu zero docenienia.....eeeeeech :shake:

:evil_lol:

śmigam do wetki :hand:

Posted

[quote name='Menrzuś']A dziewczyna tak się naryrała, a tu zero docenienia.....eeeeeech :shake:

:evil_lol:

śmigam do wetki :hand:[/quote]

Niestety, mam tendencję do niewidzenia czegokolwiek ;) Nie pamiętam nawet, czy na podłodze coś leżało ;)

Papa :hand:

Posted

[quote name='jbk']Niestety, mam tendencję do niewidzenia czegokolwiek ;) Nie pamiętam nawet, czy na podłodze coś leżało ;)

Papa :hand:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahahahahaha......nie dobijaj mnie przeciez na pododze był Sajgon:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[QUOTE]Słyszałem, że Jabłuszkowa lubi to :evil_lol:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Osszzzz ty...........:mad::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[QUOTE]Przecież Ona pastuje nawet pod wykładziną :evil_lol:[/QUOTE]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Chyba zacznę uważać na to co ci mówię..........:roll:wszystko rozgadasz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[QUOTE]To chyba ze strachu ten kijas jakoś mi się w oczach powiększa :roll::evil_lol:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Eeeee tam pitolenie w bambus:eviltong: Wcale się mnie nie boisz...tak tylko udajesz;)[/B][/COLOR][/FONT]