apple Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Menrzuś']:placz::placz::placz: to sem idę :placz: Dobrej :calus:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Dobrej.......snij miło:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Dobrej.......snij miło:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ......a Ty ciekawie..... dooooobrej :loveu: Quote
apple Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Menrzuś']......a Ty ciekawie..... dooooobrej :loveu:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]O to sie nie martw......z moją wyobraźnią?;):evil_lol::diabloti: Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]O to sie nie martw......z moją wyobraźnią?;):evil_lol::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] :evil_lol::evil_lol: paaaaaaaaaaaaaaa :hand::loveu: Quote
jbk Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Że też mnie zawsze omijają ciekawe akcje...... :angryy: Quote
Iza i Avanti Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='jbk']Że też mnie zawsze omijają ciekawe akcje...... :angryy:[/quote] Mnie też! :placz: Cześć Cioteczko! Quote
jbk Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Mnie też! :placz: Cześć Cioteczko![/quote] Witanko :) Połaziłam po dogo, teraz łapię za stempel :) Ty już też pracujesz, jak widzę :roll: Quote
jbk Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Menrzuś']A co niby Ciebie ominęło? Ty za to miałaś szaleństwo sobotnie :placz:[/quote] Ale szaleństwo niedzielne mnie minęło :placz: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='jbk']Że też mnie zawsze omijają ciekawe akcje...... :angryy:[/quote] A co niby Ciebie ominęło? Ty za to miałaś szaleństwo sobotnie :placz: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Mnie też! :placz: Cześć Cioteczko![/quote] Bryyyyy Izuniu :multi::loveu: Quote
jbk Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Menrzuś']No to mamy 1:1......:placz::placz:[/quote] Trza by było kiedyś połączyć wszystkie szaleństwa :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='jbk']Ale szaleństwo niedzielne mnie minęło :placz:[/quote] No to mamy 1:1......:placz::placz: Quote
jbk Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Menrzuś']Ty chyba nie wiesz o czym mówisz :diabloti:[/quote] Ja bardzo dobrze wiem, o czym mówię ;) Kocham szaleństwa WSZELAKIE :) Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='jbk']Trza by było kiedyś połączyć wszystkie szaleństwa :evil_lol:[/quote] Ty chyba nie wiesz o czym mówisz :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='jbk']Ja bardzo dobrze wiem, o czym mówię ;) Kocham szaleństwa WSZELAKIE :)[/quote] Taaaaaa.....pewnie.... Tylko ja, będąc w zdecydowanej mniejszości, nie wiem jak bym to przeżył :shake::evil_lol: Quote
jbk Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Menrzuś']Taaaaaa.....pewnie.... Tylko ja, będąc w zdecydowanej mniejszości, nie wiem jak bym to przeżył :shake::evil_lol:[/quote] No wiesz co, rodzynkiem byś był :) Zapytaj Krosia, on Ci powie, jak to jest między samymi babami :) Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='jbk']No wiesz co, rodzynkiem byś był :) Zapytaj Krosia, on Ci powie, jak to jest między samymi babami :)[/quote] Gadałem z Krosiem - przeżył traumę widząc Izę w pozycji "na pieska" :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='Menrzuś']Gadałem z Krosiem - przeżył traumę widząc Izę w pozycji "na pieska" :diabloti:[/quote] no wiesz co? :crazyeye: O traumę to ja tylko TZ-ta przyprawiam :evil_lol: A Kros był przezadowolony! Quote
jbk Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Menrzuś']Gadałem z Krosiem - przeżył traumę widząc Izę w pozycji "na pieska" :diabloti:[/quote] Krosiu był zachwycony ;) Jak mówi coś innego, to ściemnia :) [quote name='Iza i Avanti']no wiesz co? :crazyeye: O traumę to ja tylko TZ-ta przyprawiam :evil_lol: A Kros był przezadowolony![/quote] W traumę TZta to jakoś nie mogę uwierzyć ;) Quote
Iza i Avanti Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='jbk']Krosiu był zachwycony ;) Jak mówi coś innego, to ściemnia :) W traumę TZta to jakoś nie mogę uwierzyć ;)[/quote] Taaaaaaaaaaaa... To musiałabyś z nim porozmawiać :evil_lol: Quote
jbk Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Taaaaaaaaaaaa... To musiałabyś z nim porozmawiać :evil_lol:[/quote] Może kiedyś ;) Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Iza i Avanti']no wiesz co? :crazyeye: O traumę to ja tylko TZ-ta przyprawiam :evil_lol: A Kros był przezadowolony![/quote] Zawsze mówię - biedny TZ :shake:..................:evil_lol: [quote]Krosiu był zachwycony ;-) Jak mówi coś innego, to ściemnia :smile: [/quote]No pewnie, że ściemniał, bo goopią minę miał. Jaki boksio nie lubi mizianek? :p Quote
apple Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='jbk']Że też mnie zawsze omijają ciekawe akcje...... :angryy:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No bo kto kto spi no nocy:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No bo kto kto spi no nocy:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ty jakoś nie śpisz gdzieś od tygodnia tylko :eviltong::evil_lol: Quote
apple Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Menrzuś']Ty jakoś nie śpisz gdzieś od tygodnia tylko :eviltong::evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No ale nie śpię...fakt jest faktem:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts