Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']:placz::placz::placz:

to sem idę :placz:

Dobrej :calus:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Dobrej.......snij miło:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']......a Ty ciekawie.....

dooooobrej :loveu:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]O to sie nie martw......z moją wyobraźnią?;):evil_lol::diabloti:

Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]O to sie nie martw......z moją wyobraźnią?;):evil_lol::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
:evil_lol::evil_lol:

paaaaaaaaaaaaaaa :hand::loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Mnie też! :placz:

Cześć Cioteczko![/quote]

Witanko :) Połaziłam po dogo, teraz łapię za stempel :) Ty już też pracujesz, jak widzę :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']A co niby Ciebie ominęło? Ty za to miałaś szaleństwo sobotnie :placz:[/quote]

Ale szaleństwo niedzielne mnie minęło :placz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ty chyba nie wiesz o czym mówisz :diabloti:[/quote]

Ja bardzo dobrze wiem, o czym mówię ;) Kocham szaleństwa WSZELAKIE :)

Posted

[quote name='jbk']Ja bardzo dobrze wiem, o czym mówię ;) Kocham szaleństwa WSZELAKIE :)[/quote]
Taaaaaa.....pewnie....
Tylko ja, będąc w zdecydowanej mniejszości, nie wiem jak bym to przeżył :shake::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Taaaaaa.....pewnie....
Tylko ja, będąc w zdecydowanej mniejszości, nie wiem jak bym to przeżył :shake::evil_lol:[/quote]

No wiesz co, rodzynkiem byś był :) Zapytaj Krosia, on Ci powie, jak to jest między samymi babami :)

Posted

[quote name='jbk']No wiesz co, rodzynkiem byś był :) Zapytaj Krosia, on Ci powie, jak to jest między samymi babami :)[/quote]
Gadałem z Krosiem - przeżył traumę widząc Izę w pozycji "na pieska" :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Gadałem z Krosiem - przeżył traumę widząc Izę w pozycji "na pieska" :diabloti:[/quote]

no wiesz co? :crazyeye: O traumę to ja tylko TZ-ta przyprawiam :evil_lol: A Kros był przezadowolony!

Posted

[quote name='Menrzuś']Gadałem z Krosiem - przeżył traumę widząc Izę w pozycji "na pieska" :diabloti:[/quote]

Krosiu był zachwycony ;) Jak mówi coś innego, to ściemnia :)

[quote name='Iza i Avanti']no wiesz co? :crazyeye: O traumę to ja tylko TZ-ta przyprawiam :evil_lol: A Kros był przezadowolony![/quote]

W traumę TZta to jakoś nie mogę uwierzyć ;)

Posted

[quote name='Iza i Avanti']no wiesz co? :crazyeye: O traumę to ja tylko TZ-ta przyprawiam :evil_lol: A Kros był przezadowolony![/quote]
Zawsze mówię - biedny TZ :shake:..................:evil_lol:

[quote]Krosiu był zachwycony ;-) Jak mówi coś innego, to ściemnia :smile:
[/quote]No pewnie, że ściemniał, bo goopią minę miał. Jaki boksio nie lubi mizianek? :p

Posted

[quote name='jbk']Że też mnie zawsze omijają ciekawe akcje...... :angryy:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No bo kto kto spi no nocy:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No bo kto kto spi no nocy:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Ty jakoś nie śpisz gdzieś od tygodnia tylko :eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ty jakoś nie śpisz gdzieś od tygodnia tylko :eviltong::evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No ale nie śpię...fakt jest faktem:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]