apple Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Cioteczko:loveu: dziękuję kochana:loveu: muuuuuua:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Dzięki Izunia :) Ucałuj Zuzełka :) I foty obrabiaj :) I filmy! Quote
apple Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Dostałam fotki:loveu:............a co do filmów zapytaj Szpecjalistę....czyt. Menrzusia:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Dostałam fotki:loveu:............a co do filmów zapytaj Szpecjalistę....czyt. Menrzusia:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Są jakieś problemy? :razz: Quote
apple Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Menrzuś']Są jakieś problemy? :razz:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No Iza nie wie jak zrobić tam z jakiegoś pliku plik dvd:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Menrzuś']to dawaj Ją do mnie :bigok: :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][SIZE=6][COLOR=Green][B]IZA!!!! OĆ Menrzuś Cię poinstruuje:diabloti:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
apple Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Menrzuś']Iza .... chodź w me ramiona....tzn siądnij na krzesełku, a ja Ciebie poinstruuję :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bosssszzz czuję się zgorszona:oops: Takie rzeczy przy tak niewinnym dziewczęciu:oops:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No Iza nie wie jak zrobić tam z jakiegoś pliku plik dvd:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] to dawaj Ją do mnie :bigok: :evil_lol: Quote
apple Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Menrzuś']A to nie jest PW? :crazyeye: boszszsz....ale dałem ciała :oops:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Normalnie..........wymiękłam:mdleje: Takie słowa z twoich ust...no no noooo...cicha woda:diabloti: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][SIZE=6][COLOR=green][B]IZA!!!! OĆ Menrzuś Cię poinstruuje:diabloti:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Iza .... chodź w me ramiona....tzn siądnij na krzesełku, a ja Ciebie poinstruuję :evil_lol: Quote
apple Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Menrzuś']Każdemu się myli czasami :oops: [SIZE=1](jeNdza :eviltong:)[/SIZE][/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie tobie:shake::evil_lol: Przepraszam...."ja tylko niosę pomoc"[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]- tak?:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Bosssszzz czuję się zgorszona:oops: Takie rzeczy przy tak niewinnym dziewczęciu:oops:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A to nie jest PW? :crazyeye: boszszsz....ale dałem ciała :oops: Quote
apple Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Menrzuś']A kto to ja jestem? :crazyeye: Napewno nie alfa.....najwyżej omega :placz:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Eeeeee tam......nie daj se goopot wciskac;) Tylko ze ty raczej wstydniś jesteś:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Normalnie..........wymiękłam:mdleje:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Takie słowa z twoich ust...no no noooo...cicha woda:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Każdemu się myli czasami :oops: [SIZE=1](jeNdza :eviltong:)[/SIZE] Quote
apple Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Menrzuś']Nie rozbieraj mnieeeeeeeee :placz::placz::placz:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Dobra psychoanalizę sobie daruję:evil_lol:...w końcu dzisiaj nie jestem w formie:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie tobie:shake::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Przepraszam...."ja tylko niosę pomoc"[/COLOR][/FONT][/B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]- tak?:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A kto to ja jestem? :crazyeye: Napewno nie alfa.....najwyżej omega :placz: Quote
apple Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Menrzuś']Twa łaskawość powala mnie :modla::modla:....ave[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Powstań.........................[/B][/COLOR][/FONT]:p Quote
Menrzuś Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Eeeeee tam......nie daj se goopot wciskac;)[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Tylko ze ty raczej wstydniś jesteś:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Nie rozbieraj mnieeeeeeeee :placz::placz::placz: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Dobra psychoanalizę sobie daruję:evil_lol:...w końcu dzisiaj nie jestem w formie:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Twa łaskawość powala mnie :modla::modla:....ave Quote
Menrzuś Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Jabłuszkowaaaaa....chodź idziemy spać - obojętnie jak to zabrzmi :evil_lol: Quote
apple Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Menrzuś']Ta jest psze Pani[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Prossszzz....chłopcze:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Menrzuś']Jabłuszkowaaaaa....chodź idziemy spać - obojętnie jak to zabrzmi :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ussszzzzzz?:roll:....e a ja mam jeszcze tyle fajnych piosenke do przesłuchania:placz:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] A poza tym musze się nagadać za trzy dni...BAD NEWS:shake: Mój TZ wziął sobie do środy urlop.....i nie bedzie mnie rano:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A poza tym jestem mężatką...co to za propozycje?:diabloti::evil_lol:;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Prossszzz....chłopcze:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ave psze Pani :multi: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Powstań.........................[/B][/COLOR][/FONT]:p[/quote] Ta jest psze Pani Quote
Menrzuś Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ussszzzzzz?:roll:....e a ja mam jeszcze tyle fajnych piosenke do przesłuchania:placz:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A poza tym musze się nagadać za trzy dni...BAD NEWS:shake: Mój TZ wziął sobie do środy urlop.....i nie bedzie mnie rano:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A poza tym jestem mężatką...co to za propozycje?:diabloti::evil_lol:;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :placz::placz::placz: to sem idę :placz: Dobrej :calus: Quote
Recommended Posts