Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Dostałam fotki:loveu:............a co do filmów zapytaj Szpecjalistę....czyt. Menrzusia:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Są jakieś problemy? :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Są jakieś problemy? :razz:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No Iza nie wie jak zrobić tam z jakiegoś pliku plik dvd:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']to dawaj Ją do mnie :bigok:

:evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][SIZE=6][COLOR=Green][B]IZA!!!! OĆ Menrzuś Cię poinstruuje:diabloti:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Iza .... chodź w me ramiona....tzn siądnij na krzesełku, a ja Ciebie poinstruuję :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bosssszzz czuję się zgorszona:oops: Takie rzeczy przy tak niewinnym dziewczęciu:oops:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No Iza nie wie jak zrobić tam z jakiegoś pliku plik dvd:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
to dawaj Ją do mnie :bigok:

:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']A to nie jest PW? :crazyeye:

boszszsz....ale dałem ciała :oops:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Normalnie..........wymiękłam:mdleje:
Takie słowa z twoich ust...no no noooo...cicha woda:diabloti:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][SIZE=6][COLOR=green][B]IZA!!!! OĆ Menrzuś Cię poinstruuje:diabloti:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
Iza .... chodź w me ramiona....tzn siądnij na krzesełku, a ja Ciebie poinstruuję :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Każdemu się myli czasami :oops:

[SIZE=1](jeNdza :eviltong:)[/SIZE][/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie tobie:shake::evil_lol:

Przepraszam...."ja tylko niosę pomoc"[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]- tak?:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Bosssszzz czuję się zgorszona:oops: Takie rzeczy przy tak niewinnym dziewczęciu:oops:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
A to nie jest PW? :crazyeye:

boszszsz....ale dałem ciała :oops:

Posted

[quote name='Menrzuś']A kto to ja jestem? :crazyeye: Napewno nie alfa.....najwyżej omega :placz:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Eeeeee tam......nie daj se goopot wciskac;)

Tylko ze ty raczej wstydniś jesteś:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Normalnie..........wymiękłam:mdleje:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Takie słowa z twoich ust...no no noooo...cicha woda:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Każdemu się myli czasami :oops:

[SIZE=1](jeNdza :eviltong:)[/SIZE]

Posted

[quote name='Menrzuś']Nie rozbieraj mnieeeeeeeee :placz::placz::placz:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Dobra psychoanalizę sobie daruję:evil_lol:...w końcu dzisiaj nie jestem w formie:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie tobie:shake::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Przepraszam...."ja tylko niosę pomoc"[/COLOR][/FONT][/B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]- tak?:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
A kto to ja jestem? :crazyeye: Napewno nie alfa.....najwyżej omega :placz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Twa łaskawość powala mnie :modla::modla:....ave[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Powstań.........................[/B][/COLOR][/FONT]:p

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Eeeeee tam......nie daj se goopot wciskac;)[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Tylko ze ty raczej wstydniś jesteś:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Nie rozbieraj mnieeeeeeeee :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Dobra psychoanalizę sobie daruję:evil_lol:...w końcu dzisiaj nie jestem w formie:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Twa łaskawość powala mnie :modla::modla:....ave

Posted

[quote name='Menrzuś']Jabłuszkowaaaaa....chodź idziemy spać - obojętnie jak to zabrzmi :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ussszzzzzz?:roll:....e a ja mam jeszcze tyle fajnych piosenke do przesłuchania:placz:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]
A poza tym musze się nagadać za trzy dni...BAD NEWS:shake: Mój TZ wziął sobie do środy urlop.....i nie bedzie mnie rano:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A poza tym jestem mężatką...co to za propozycje?:diabloti::evil_lol:;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ussszzzzzz?:roll:....e a ja mam jeszcze tyle fajnych piosenke do przesłuchania:placz:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A poza tym musze się nagadać za trzy dni...BAD NEWS:shake: Mój TZ wziął sobie do środy urlop.....i nie bedzie mnie rano:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A poza tym jestem mężatką...co to za propozycje?:diabloti::evil_lol:;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:placz::placz::placz:

to sem idę :placz:

Dobrej :calus: