Iza i Avanti Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Latawice tak mają:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ja Ci dam latawicę!!! :evil_lol: Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Ja Ci dam latawicę!!! :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Trochę juz na tym świecie żyję to poznaje takie na odległość......to tu klikna to tam[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-380.gif[/IMG]......sama do nich należę[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-487.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Trochę juz na tym świecie żyję to poznaje takie na odległość......to tu klikna to tam[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-380.gif[/IMG]......sama do nich należę[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-487.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote] Buhahahahahahahahaaa! To się teraz uśmiałam :lol: Cioteczko! A czy Ty wiesz, że córcia ma biega w kucykach! I to w dwóch! wygląda boooooooooosko! :loveu: Nie mam kabelka to komórki, bo bym Ci pokazała!!! Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Buhahahahahahahahaaa! To się teraz uśmiałam :lol: Cioteczko! A czy Ty wiesz, że córcia ma biega w kucykach! I to w dwóch! wygląda boooooooooosko! :loveu: Nie mam kabelka to komórki, bo bym Ci pokazała!!![/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A cóż to tak Cię rozbawiło[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-380.gif[/IMG] No coś ty:crazyeye:..........ja cały czas próbuje i robię podchody ale moja niestety nie uznaje niczego na włosach więc wyglada jak mop[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-658.gif[/IMG]....bo nawet się obciać nie da:cool1: bez foty nie wracaj:mad: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A cóż to tak Cię rozbawiło[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-380.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No coś ty:crazyeye:..........ja cały czas próbuje i robię podchody ale moja niestety nie uznaje niczego na włosach więc wyglada jak mop[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-658.gif[/IMG]....bo nawet się obciać nie da:cool1:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]bez foty nie wracaj:mad:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Rozbawiła mnie myśl, że nie jestem jedyną latawicą :evil_lol: Ja zuzę wzięłam na sposób.: za pierwszym razem biegałam za nią z gumkami, zrobiłam jej kucyki i zaprowadziłam do lustra! Chwaliłam ja, tata i babcia... Za drugim razem gonitwa była krótsza, chwalenie piękności tak samo dłuuuuugie, no i następnym razem już problemu nie było! :loveu: Wysłałam Ci mms-ka! Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Rozbawiła mnie myśl, że nie jestem jedyną latawicą :evil_lol: Ja zuzę wzięłam na sposób.: za pierwszym razem biegałam za nią z gumkami, zrobiłam jej kucyki i zaprowadziłam do lustra! Chwaliłam ja, tata i babcia... Za drugim razem gonitwa była krótsza, chwalenie piękności tak samo dłuuuuugie, no i następnym razem już problemu nie było! :loveu: Wysłałam Ci mms-ka![/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Odebrałam.....jeszcze dochodzę do siebie:loveu: No ja też tak robię...ale ona nawet nie che zerknąć w lustro...a jak juz popatrzy to się drze w niebogłosy i zrywa z głowy...chwalenie nie pomaga:shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Odebrałam.....jeszcze dochodzę do siebie:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No ja też tak robię...ale ona nawet nie che zerknąć w lustro...a jak juz popatrzy to się drze w niebogłosy i zrywa z głowy...chwalenie nie pomaga:shake:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Jak ciocia Iza przyjedzie, weźmie małą diablicę w obroty i będzie jak ta lala :loveu: Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Jak ciocia Iza przyjedzie, weźmie małą diablicę w obroty i będzie jak ta lala :loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Zobaczymy czy dasz jej rade.....Ciotka Asia bedzie dokumentować:evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Zobaczymy czy dasz jej rade.....Ciotka Asia bedzie dokumentować:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] Jak ja nie dam rady, to kto da??? :cool3: Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Jak ja nie dam rady, to kto da??? :cool3:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Trzymie Cię za słowo:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Wszystko udokumentuję! Każdego kucyka :) Macie fajnie, że możecie czesać dzidziusie, ja to tylko golę na zero ;) Też jestem LATAWICA! Też! Też! Quote
Selket Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 ooooooooo.............impreza:placz::placz::placz: A mnie nie będzie:placz::placz::placz: Jak możecie????????????:placz::placz::placz::placz: Cześć Iza:loveu::loveu: Quote
jbk Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Selket']ooooooooo.............impreza:placz::placz::placz: A mnie nie będzie:placz::placz::placz: Jak możecie????????????:placz::placz::placz::placz: Cześć Iza:loveu::loveu:[/quote] Przyjedź też :) Quote
aneczka23 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 :stormy-sad:jak to tak?? mmska. a inni to już nie mogą zobaczyć? poka poka:eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 [quote name='Selket']ooooooooo.............impreza:placz::placz::placz: A mnie nie będzie:placz::placz::placz: Jak możecie????????????:placz::placz::placz::placz: Cześć Iza:loveu::loveu:[/quote] Cześć Selkecikowa! :loveu: Zgadzam się z Asią- przyjedź! Daleko nie masz :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 [quote name='aneczka23']:stormy-sad:jak to tak?? mmska. a inni to już nie mogą zobaczyć? poka poka:eviltong:[/quote] Pokażę, pokażę! :evil_lol: Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Selketowa! Zabieraj doopę w troki i w sobotę Cię widzę:razz:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Dżołana...niniejszym pasuję Cię na LATAWICĘ:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Selket']Jak wyruszę dzisiaj kopytkami to na sobotę dolezę:eviltong::diabloti:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No to nie pytluj ino wyruszaj:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Jak wyruszę dzisiaj kopytkami to na sobotę dolezę:eviltong::diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Selketowa! Zabieraj doopę w troki i w sobotę Cię widzę:razz:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Dżołana...niniejszym pasuję Cię na LATAWICĘ:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Aśka! Ty Latawico! Tfu! :diabloti: Cześć Kobitki! :loveu: Quote
apple Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ciotka....aleś ty niecierpliwa no:roll: Nie poSZczekałas na mnie:shake: Ehhhhh i co teraz tu bedę tak sama siedzieć...ciebie nie ma, Menrzuś na kotach siedzi, Dżołany nie widać.....ehhhh:shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Cześć LATAWICE :) Jak się macie? Izunia, zdrowa jesteś? Dokładnie za 48 godzin zobaczymy się na żywo :) Quote
jbk Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ciotka....aleś ty niecierpliwa no:roll: Nie poSZczekałas na mnie:shake: Ehhhhh i co teraz tu bedę tak sama siedzieć...ciebie nie ma, Menrzuś na kotach siedzi, Dżołany nie widać.....ehhhh:shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Jak to nie widać? JESTEM! Quote
apple Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='jbk']Cześć LATAWICE :) Jak się macie? Izunia, zdrowa jesteś? Dokładnie za 48 godzin zobaczymy się na żywo :)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Iza zapewne zdrowa....złego diabli nie bierą:diabloti: a ty jak? Jak twój żołądek?:razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No to nie pytluj ino wyruszaj:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Galopuję:eviltong: Nie słysz jak się ziemia trzęsie??:crazyeye: Quote
Recommended Posts