Iza i Avanti Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='jbk']Izu, PKS :) Główny dworzec ;) Szykujcie się, że milion fotek zrobię ;)) Zaworki sprawdzimy na miejscu :)[/quote] Hmmmmmmmmmmmmm... A to ten koło starego Belga? Quote
jbk Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Hmmmmmmmmmmmmm... A to ten koło starego Belga?[/quote] Ciotka, Ciotka ;) Jeśli to jest ten sam, z którego będę potem wyjeżdżać, to koło niego jest galeria handlowa, taka z Empikiem i Sephorą ;) Nazwa Stary Belg mi nic nie mówi :) Quote
Iza i Avanti Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='jbk']Ciotka, Ciotka ;) Jeśli to jest ten sam, z którego będę potem wyjeżdżać, to koło niego jest galeria handlowa, taka z Empikiem i Sephorą ;) Nazwa Stary Belg mi nic nie mówi :)[/quote] Taaaaaaaaaa... To jest Plac Skargi (chyba :cool3:) A Ty tam przyjedziesz? Czy będziesz gdzieś przechodziła? Quote
jbk Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Mogę przejść, tylko zupełnie nie znam miasta :) Quote
Iza i Avanti Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='jbk']Mogę przejść, tylko zupełnie nie znam miasta :)[/quote] Nie! nie! Nie o to cho! Odbieram Cię o 9.20 z PKS-u! Dam ci znać jakiego samochodu masz szukać! Quote
jbk Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Nie! nie! Nie o to cho! Odbieram Cię o 9.20 z PKS-u! Dam ci znać jakiego samochodu masz szukać![/quote] Normalnie pysio mi się cieszy jak nie wiem :)) Hurra hurra! Hip hip HURRA! Quote
Iza i Avanti Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='jbk']Normalnie pysio mi się cieszy jak nie wiem :)) Hurra hurra! Hip hip HURRA![/quote] Mnię też! :loveu::loveu::loveu: Quote
aneczka23 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Jestem, uff, przegryzłam się znów - kolejne 4:eviltong: ale przynajmniej już wiem, że impreza nie będzie należała do najgrzeczniejszych................ [quote name='jbk'] Zaworki sprawdzimy na miejscu :)[/quote] Pewnie pewnie, TZ-tów się pozbędę, dzieci puszczą samopas i ....JAAAAAAAAAZDA :cool3: Quote
jbk Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='aneczka23']Jestem, uff, przegryzłam się znów - kolejne 4:eviltong: ale przynajmniej już wiem, że impreza nie będzie należała do najgrzeczniejszych................ Pewnie pewnie, TZ-tów się pozbędę, dzieci puszczą samopas i ....JAAAAAAAAAZDA :cool3:[/quote] Wszystkich TZów to nie, Jabcokowa będzie miała swojego ;) Ale my z Izą już nie ;) Quote
apple Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='jbk']Wszystkich TZów to nie, Jabcokowa będzie miała swojego ;) Ale my z Izą już nie ;)[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A kto wam takich goopot naopowiadał...mojego TZ-ta wywaliłam z domu na sobotę.....jest bezdomny:diabloti: Ciotka z tego co czytam to Asia wysiądzie koło Empiku na dworcu PKS.......Róg Skargi z Sokolską:lol: Cieszem się jak nie wiem co...ino zabraniam sie focić:mad:...Izkę możesz:diabloti: Aaaaaaaaaaa i zaraz wam napiszę jak najlepiej dojachac do mnie. Ciotka notuj cobyś się nie zgubiła:diabloti: A wiec: Z Katowic wypadasz sobie na A4 i ciupiesz na Kraków potem za Viessmanem odbijasz na Łódź. A z tamtąd już kierunkowskaz na Jaworzno. Wypadasz na rondzie koło Fashion House i na tym rondzie w prawo i ciupiecie prosto aż do następnego rona (koło Carrefour'a) I na tym rondzie to ja już wam z okna pomacham:loveu:. Na tym rondzie w lewo między bloki i zaraz pierwsza znowu w lewo i pierwsza klatka od ulicy:diabloti: 2 Piętro:multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Aaaa! Ja może wydrukuję sobie to? Wyrzuciłaś chłopa biednego? A cóż on Ci zawinił? Quote
apple Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='jbk']Aaaa! Ja może wydrukuję sobie to? Wyrzuciłaś chłopa biednego? A cóż on Ci zawinił?[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A nie będzie mi sie po domu błąkał i gości straszył:cool1: I ciotki zapowiadam co byście się nie wystrachały...u mnie w kuchni sufit spadnięty nadal....wciąż czekamy na rzeczoznawcę:angryy: No i rozpruty kawałek łazienki.....rury wymieniali.......:angryy: a teraz czekam do lata co by remontos w niej zrobić:multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A nie będzie mi sie po domu błąkał i gości straszył:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]I ciotki zapowiadam co byście się nie wystrachały...u mnie w kuchni sufit spadnięty nadal....wciąż czekamy na rzeczoznawcę:angryy:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No i rozpruty kawałek łazienki.....rury wymieniali.......:angryy: a teraz czekam do lata co by remontos w niej zrobić:multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Powiem tak - jakbyś sama nie powiedziała o suficie czy poprutej łazience, to ja bym nie zauważyła ;) Dla mnie ważni ludzie ;) I psy, rzecz jasna, bo pies też człowiek :) Poza tym - my od roku planujemy remont, więc od roku w zasadzie nie sprzątam w pokoju, hehe :diabloti: Quote
apple Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='jbk']Powiem tak - jakbyś sama nie powiedziała o suficie czy poprutej łazience, to ja bym nie zauważyła ;) Dla mnie ważni ludzie ;) I psy, rzecz jasna, bo pies też człowiek :) Poza tym - my od roku planujemy remont, więc od roku w zasadzie nie sprzątam w pokoju, hehe :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No to teraz już będę wiedziała.....ale uprzedzić musiałam;) dlatego ze Ja nie mogę juz na to wszystko patrzeć:angryy:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Plan dojazdu wydrukowany! :evil_lol: A czy ja jestem jaki fotomodel??? Będą dwie modelki do focenia :p Takie po pas :loveu:[/quote] Małe modelki to jest tak oczywiste, że nawet się nie wypowiedziałam, ostrzegam tylko duże modelki, że BEDZIE sesja :) Ja Was chcem mieć na potem :) Quote
Iza i Avanti Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A kto wam takich goopot naopowiadał...mojego TZ-ta wywaliłam z domu na sobotę.....jest bezdomny:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ciotka z tego co czytam to Asia wysiądzie koło Empiku na dworcu PKS.......Róg Skargi z Sokolską:lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Cieszem się jak nie wiem co...ino zabraniam sie focić:mad:...Izkę możesz:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Aaaaaaaaaaa i zaraz wam napiszę jak najlepiej dojachac do mnie. Ciotka notuj cobyś się nie zgubiła:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A wiec: Z Katowic wypadasz sobie na A4 i ciupiesz na Kraków potem za Viessmanem odbijasz na Łódź. A z tamtąd już kierunkowskaz na Jaworzno. Wypadasz na rondzie koło Fashion House i na tym rondzie w prawo i ciupiecie prosto aż do następnego rona (koło Carrefour'a) I na tym rondzie to ja już wam z okna pomacham:loveu:. Na tym rondzie w lewo między bloki i zaraz pierwsza znowu w lewo i pierwsza klatka od ulicy:diabloti: 2 Piętro:multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Plan dojazdu wydrukowany! :evil_lol: A czy ja jestem jaki fotomodel??? Będą dwie modelki do focenia :p Takie po pas :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A nie będzie mi sie po domu błąkał i gości straszył:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]I ciotki zapowiadam co byście się nie wystrachały...u mnie w kuchni sufit spadnięty nadal....wciąż czekamy na rzeczoznawcę:angryy:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No i rozpruty kawałek łazienki.....rury wymieniali.......:angryy: a teraz czekam do lata co by remontos w niej zrobić:multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] A czy ja na sufity bede patrzeć? :crazyeye: Quote
apple Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Plan dojazdu wydrukowany! :evil_lol: A czy ja jestem jaki fotomodel??? Będą dwie modelki do focenia :p Takie po pas :loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To dobrze...nie będe musiała ciupać po was ratunkowo do Hebzia:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE]A czy ja na sufity bede patrzeć? :crazyeye:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No wiesz...jakby Ci się łypło to uprzedzam:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Spadam do domciu! papapa! Nie zapomnijcie o mnie, jak mnie tu nie będzie! PAPAPAPA! muuuua! Quote
apple Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Do Hebzia? Czy Ty myślisz, że ja nienormalna jestem??? :cool3: Co prawda zdarzało mi się jeździć z Katowic do Gliwic przez Tarnowskie Góry :crazyeye: ale to było lat temu 13![/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahahahaha..........no właśnie dlatego:evil_lol: Dobra Cioteczko ja też śmigam bo Ala woła:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]To dobrze...nie będe musiała ciupać po was ratunkowo do Hebzia:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No wiesz...jakby Ci się łypło to uprzedzam:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Do Hebzia? Czy Ty myślisz, że ja nienormalna jestem??? :cool3: Co prawda zdarzało mi się jeździć z Katowic do Gliwic przez Tarnowskie Góry :crazyeye: ale to było lat temu 13! Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Hmmm co jest że ten blogasek jeszcze śpi C i o t k a!!!!!:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Hmmm co jest że ten blogasek jeszcze śpi C i o t k a!!!!!:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! No patrz! Wszędzie byłam, tylko nie u siebie :evil_lol: Quote
apple Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! No patrz! Wszędzie byłam, tylko nie u siebie :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Latawice tak mają:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts