Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']i wymieniłaś se na lepszy model .... lalalalala :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No niestety...taki los:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']....noi szybki pewnie też :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]nie przecze, szybko dociera do celu i utrzymuje pozycję:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jbk'][SIZE=3]MENRZUŚ! Jak Ty to robisz, że masz tak późną godzinę w stosunku do nas?? [/SIZE][/quote]
Przecież muszę się trzymać w bezpiecznej odległości :diabloti:.....jeszcze byście mnie opadły :evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A widzisz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Sary nie stawał na wysokosci zadania:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
i wymieniłaś se na lepszy model .... lalalalala :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']a te stare to już tylko na złom? :shake:......eeeeech[/quote]

Wcale nie, może jakaś inna go dostanie z odzysku ;) To się nazywa re[SIZE=4]cyc[/SIZE]ling ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']....noi szybki pewnie też :evil_lol:[/quote]

Ale za szybko to niedobrze, niedobrze ;) Chyba, że szybki i bardzo wytrzymały ;) Długodystansowiec :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']przyjdzie kryska na matyska :eviltong:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ty mnie nie strasz bo się zacznę jakać:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ty mnie nie strasz bo się zacznę jakać:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Znowu? Mało Ci było ostatnio?

Posted

[quote name='jbk']Widziałam Cię, Izunia, widziałam![/quote]
Ja też widziałem Izunię :evil_lol:...... heeeeeej :multi::multi::loveu:

Boi się tutaj wchodzić po ostatnim :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ja też widziałem Izunię :evil_lol:...... heeeeeej :multi::multi::loveu:

Boi się tutaj wchodzić po ostatnim :diabloti:[/quote]

Myślisz, że aż tak źle?

Posted

[quote name='Iza i Avanti']nie bojam się.. Nie bojam...

Ale jestem nieprzytomna, bo zuzeł wstała dziś o 4.30 :crazyeye:
A ja poszłam spać o 1.00 :shake:[/quote]
To coś Ty o 1szej robiła? :crazyeye:....w nocy to się śpi :mad:

Którą kawusię już duldasz? :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ja też widziałem Izunię :evil_lol:...... heeeeeej :multi::multi::loveu:

Boi się tutaj wchodzić po ostatnim :diabloti:[/quote]

nie bojam się.. Nie bojam...

A ja poszłam spać o 1.00 :shake:

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ojjj ciotka wpółczuwam:loveu:......a co ona tak wcześnie na nogach:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

To czemu dajesz pić kawę dziecku?

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ojjj ciotka wpółczuwam:loveu:......a co ona tak wcześnie na nogach:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

A bo ja wiem??? Od paru dni cos jej się poprzestawiało i wstawała o 6.00... No ale dzisiaj to już była przeginka :shake:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']A bo ja wiem??? Od paru dni cos jej się poprzestawiało i wstawała o 6.00... No ale dzisiaj to już była przeginka :shake:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Może idą jej ząbki...Ala ostanio budzi się w nocy codziennie:cool1:

a kawę mi podsiorbuje....uwielbia:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Może idą jej ząbki...Ala ostanio budzi się w nocy codziennie:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]a kawę mi podsiorbuje....uwielbia:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Ząbki, mówisz? Ale to musiałyby być 5...