apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='jbk']Taki zgrabny i w ogóle ;)[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Noooo i taki duży i sprawny:multi: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='Menrzuś']i wymieniłaś se na lepszy model .... lalalalala :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No niestety...taki los:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='Menrzuś']....noi szybki pewnie też :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]nie przecze, szybko dociera do celu i utrzymuje pozycję:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='jbk'][SIZE=3]MENRZUŚ! Jak Ty to robisz, że masz tak późną godzinę w stosunku do nas?? [/SIZE][/quote] Przecież muszę się trzymać w bezpiecznej odległości :diabloti:.....jeszcze byście mnie opadły :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A widzisz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Sary nie stawał na wysokosci zadania:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] i wymieniłaś se na lepszy model .... lalalalala :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='jbk']Bo kobieta zmienną jest, więc musi czasem wymienić na nowy model ;)[/quote] a te stare to już tylko na złom? :shake:......eeeeech Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Noooo i taki duży i sprawny:multi:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] ....noi szybki pewnie też :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No niestety...taki los:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] przyjdzie kryska na matyska :eviltong: Quote
jbk Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='Menrzuś']a te stare to już tylko na złom? :shake:......eeeeech[/quote] Wcale nie, może jakaś inna go dostanie z odzysku ;) To się nazywa re[SIZE=4]cyc[/SIZE]ling ;) Quote
jbk Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='Menrzuś']....noi szybki pewnie też :evil_lol:[/quote] Ale za szybko to niedobrze, niedobrze ;) Chyba, że szybki i bardzo wytrzymały ;) Długodystansowiec :diabloti: Quote
apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='Menrzuś']przyjdzie kryska na matyska :eviltong:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ty mnie nie strasz bo się zacznę jakać:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ty mnie nie strasz bo się zacznę jakać:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Znowu? Mało Ci było ostatnio? Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='jbk']Widziałam Cię, Izunia, widziałam![/quote] Ja też widziałem Izunię :evil_lol:...... heeeeeej :multi::multi::loveu: Boi się tutaj wchodzić po ostatnim :diabloti: Quote
jbk Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Menrzuś']Ja też widziałem Izunię :evil_lol:...... heeeeeej :multi::multi::loveu: Boi się tutaj wchodzić po ostatnim :diabloti:[/quote] Myślisz, że aż tak źle? Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='jbk']Myślisz, że aż tak źle?[/quote] A taki porządny to był pokoik :diabloti: Izaaaaaaaaaaa....choć pogadamy o recyclingu :multi::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Iza i Avanti']nie bojam się.. Nie bojam... Ale jestem nieprzytomna, bo zuzeł wstała dziś o 4.30 :crazyeye: A ja poszłam spać o 1.00 :shake:[/quote] To coś Ty o 1szej robiła? :crazyeye:....w nocy to się śpi :mad: Którą kawusię już duldasz? :razz: Quote
Iza i Avanti Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='Menrzuś']Ja też widziałem Izunię :evil_lol:...... heeeeeej :multi::multi::loveu: Boi się tutaj wchodzić po ostatnim :diabloti:[/quote] nie bojam się.. Nie bojam... Ale jestem nieprzytomna, bo zuzeł wstała dziś o 4.30 :crazyeye: A ja poszłam spać o 1.00 :shake: Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Iza i Avanti']nie bojam się.. Nie bojam... Ale jestem nieprzytomna, bo zuzeł wstała dziś o 4.30 :crazyeye: A ja poszłam spać o 1.00 :shake:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ojjj ciotka wpółczuwam:loveu:......a co ona tak wcześnie na nogach:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Iza i Avanti']nie bojam się.. Nie bojam... Ale jestem nieprzytomna, bo zuzeł wstała dziś o 4.30 :crazyeye: A ja poszłam spać o 1.00 :shake:[/quote] To czemu dajesz pić kawę dziecku? Quote
Iza i Avanti Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='Menrzuś']To coś Ty o 1szej robiła? :crazyeye:....w nocy to się śpi :mad: Którą kawusię już duldasz? :razz:[/quote] Skończyłam trzecią :shake: Quote
Iza i Avanti Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ojjj ciotka wpółczuwam:loveu:......a co ona tak wcześnie na nogach:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A bo ja wiem??? Od paru dni cos jej się poprzestawiało i wstawała o 6.00... No ale dzisiaj to już była przeginka :shake: Quote
Iza i Avanti Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='jbk']To czemu dajesz pić kawę dziecku?[/quote] Chyba ją po cichu podpija... Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Iza i Avanti']A bo ja wiem??? Od paru dni cos jej się poprzestawiało i wstawała o 6.00... No ale dzisiaj to już była przeginka :shake:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Może idą jej ząbki...Ala ostanio budzi się w nocy codziennie:cool1: a kawę mi podsiorbuje....uwielbia:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Może idą jej ząbki...Ala ostanio budzi się w nocy codziennie:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]a kawę mi podsiorbuje....uwielbia:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Ząbki, mówisz? Ale to musiałyby być 5... Quote
Recommended Posts