apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Boziu! Bidulko! ... Cioteczo! Muszę uciekać... Mam jeszcze parę rzeczy do zrobienia, a czasu coraz mniej :roll:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No śmigaj:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Ja bym się co NAJMNIEJ sfochała :evil_lol:[/quote] Dobrze, że tu TZ Jabłuszkowej nie zagląda :evil_lol: Quote
jbk Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 To już nie będzie więcej o seksie? Nie? :obrazic: Quote
apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='Menrzuś']Dobrze, że tu TZ Jabłuszkowej nie zagląda :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Zaglądam:roll: [/B][/COLOR][/FONT][QUOTE]jbk To już nie będzie więcej o seksie? Nie? :obrazic:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Normalnie też nie mogłam uwierzyć:crazyeye:....Pierniczeje nam towarzystwo:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Zaglądam:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Normalnie też nie mogłam uwierzyć:crazyeye:....Pierniczeje nam towarzystwo:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ja Ci spierniczeję :mad: Cześć Cioteczki! Quote
Iza i Avanti Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 [quote name='Menrzuś']:shocked!:.................... :scared:[/quote] A dlaczego Wujaszku masz taaaaaaaaaaaaaakie duże oczy? :evil_lol: Cześć! :loveu: Quote
apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Ja Ci spierniczeję :mad: Cześć Cioteczki![/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Uderz w stół a nożyce się odezwą:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Cześć kochana:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote]:shocked!:.................... :scared:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bosssszzz jak ja lubię budzić postrach:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Cześć Izunia ;) Ja nie wiem, czy bez seksu to smutno nie będzie..... :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Zaglądam:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] :shocked!:.................... :scared: Quote
jbk Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='Menrzuś']....bo mi się ciśnienie podniosło :evil_lol: Witam :multi::loveu:[/quote] Się podniosło ze złości, że o seksie nie pogadałeś! Quote
jbk Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='Menrzuś']A wiesz, że Jabłuszkowa spała z laptokiem? :diabloti: Czeeeeeść :multi::loveu:[/quote] I to nowym zupełnie ;) Quote
apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='Menrzuś']A wiesz, że Jabłuszkowa spała z laptokiem? :diabloti: Czeeeeeść :multi::loveu:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Wielkie mi mecyje:roll:....jakbyś miał taki jak ja to też byś z nim spał:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='Iza i Avanti']A dlaczego Wujaszku masz taaaaaaaaaaaaaakie duże oczy? :evil_lol: Cześć! :loveu:[/quote] ....bo mi się ciśnienie podniosło :evil_lol: Witam :multi::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 [quote name='Menrzuś']....bo mi się ciśnienie podniosło :evil_lol: Witam :multi::loveu:[/quote] Ciśnienie? W górę? To dobrze! Kawy nie będziesz musiał pić! :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='jbk']Cześć Izunia ;) Ja nie wiem, czy bez seksu to smutno nie będzie..... :diabloti:[/quote] A wiesz, że Jabłuszkowa spała z laptokiem? :diabloti: Czeeeeeść :multi::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 No norrrrrrrrrrrrrrrmalnie nie da się tego czytać! :evil_lol: Wszystko pomieszane!!! :angryy: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Wielkie mi mecyje:roll:....jakbyś miał taki jak ja to też byś z nim spał:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No tak........tyż prawda :evil_lol: Quote
jbk Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Wielkie mi mecyje:roll:....jakbyś miał taki jak ja to też byś z nim spał:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Taki zgrabny i w ogóle ;) Quote
apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='Menrzuś']No tak........tyż prawda :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A widzisz:evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][QUOTE]Eeeeech....tylko nowości w głowie :shake:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Sary nie stawał na wysokosci zadania:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='Menrzuś']Eeeeech....tylko nowości w głowie :shake:[/quote] Bo kobieta zmienną jest, więc musi czasem wymienić na nowy model ;) Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='jbk']I to nowym zupełnie ;)[/quote] Eeeeech....tylko nowości w głowie :shake: Quote
jbk Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [SIZE=3]MENRZUŚ! Jak Ty to robisz, że masz tak późną godzinę w stosunku do nas?? [/SIZE] Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='jbk']Się podniosło ze złości, że o seksie nie pogadałeś![/quote] :siara::siara::siara: :cool3: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Ciśnienie? W górę? To dobrze! Kawy nie będziesz musiał pić! :evil_lol:[/quote] To sobie ptasie na sucho zjem :p Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='Iza i Avanti']No norrrrrrrrrrrrrrrmalnie nie da się tego czytać! :evil_lol: Wszystko pomieszane!!! :angryy:[/quote] Też Ci się ciśnienie podniosło? :diabloti: Quote
Recommended Posts