Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Boziu! Bidulko! ...

Cioteczo! Muszę uciekać... Mam jeszcze parę rzeczy do zrobienia, a czasu coraz mniej :roll:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No śmigaj:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']Dobrze, że tu TZ Jabłuszkowej nie zagląda :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Zaglądam:roll:

[/B][/COLOR][/FONT][QUOTE]jbk To już nie będzie więcej o seksie? Nie? :obrazic:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Normalnie też nie mogłam uwierzyć:crazyeye:....Pierniczeje nam towarzystwo:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Zaglądam:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Normalnie też nie mogłam uwierzyć:crazyeye:....Pierniczeje nam towarzystwo:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Ja Ci spierniczeję :mad:

Cześć Cioteczki!

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ja Ci spierniczeję :mad:

Cześć Cioteczki![/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Uderz w stół a nożyce się odezwą:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Cześć kochana:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote]:shocked!:.................... :scared:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bosssszzz jak ja lubię budzić postrach:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']....bo mi się ciśnienie podniosło :evil_lol:

Witam :multi::loveu:[/quote]

Się podniosło ze złości, że o seksie nie pogadałeś!

Posted

[quote name='Menrzuś']A wiesz, że Jabłuszkowa spała z laptokiem? :diabloti:

Czeeeeeść :multi::loveu:[/quote]

I to nowym zupełnie ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']A wiesz, że Jabłuszkowa spała z laptokiem? :diabloti:

Czeeeeeść :multi::loveu:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Wielkie mi mecyje:roll:....jakbyś miał taki jak ja to też byś z nim spał:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']A dlaczego Wujaszku masz taaaaaaaaaaaaaakie duże oczy? :evil_lol:

Cześć! :loveu:[/quote]
....bo mi się ciśnienie podniosło :evil_lol:

Witam :multi::loveu:

Posted

[quote name='jbk']Cześć Izunia ;) Ja nie wiem, czy bez seksu to smutno nie będzie..... :diabloti:[/quote]
A wiesz, że Jabłuszkowa spała z laptokiem? :diabloti:

Czeeeeeść :multi::loveu:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Wielkie mi mecyje:roll:....jakbyś miał taki jak ja to też byś z nim spał:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
No tak........tyż prawda :evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Wielkie mi mecyje:roll:....jakbyś miał taki jak ja to też byś z nim spał:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Taki zgrabny i w ogóle ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']No tak........tyż prawda :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A widzisz:evil_lol:

[/B][/COLOR][/FONT][QUOTE]Eeeeech....tylko nowości w głowie :shake:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Sary nie stawał na wysokosci zadania:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Eeeeech....tylko nowości w głowie :shake:[/quote]

Bo kobieta zmienną jest, więc musi czasem wymienić na nowy model ;)

Posted

[quote name='Iza i Avanti']No norrrrrrrrrrrrrrrmalnie nie da się tego czytać! :evil_lol: Wszystko pomieszane!!! :angryy:[/quote]
Też Ci się ciśnienie podniosło? :diabloti: