Iza i Avanti Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ale przecież dzisiaj nie sobota:roflt:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Buuuuuuuuhahahahhaahaha :evil_lol: Quote
apple Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Buuuuuuuuhahahahhaahaha :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Alez ja dzisiaj mam goopawkę:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Alez ja dzisiaj mam goopawkę:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A to nie jest czasem tak, że w środę i sobotę? A nie, to lotto tak jeździ ;) Goopawka dobra rzecz :) Quote
apple Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='jbk']A to nie jest czasem tak, że w środę i sobotę? A nie, to lotto tak jeździ ;) Goopawka dobra rzecz :)[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahahahahahahaha.............juz widze mojego TZ-ta jak mówi: :Kochanie czas na losowanie:roflt: Jeeeessssoooo niech mnie ktoś uspokoi:roflt:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Buhahahahahahahahaha.............juz widze mojego TZ-ta jak mówi: :Kochanie czas na losowanie:roflt:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Jeeeessssoooo niech mnie ktoś uspokoi:roflt:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] :roflt::roflt::roflt: A co z komisją kontroli gier i zakładów? :roflt::roflt::roflt: Nie uspokajaj się!! Quote
apple Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='jbk']:roflt::roflt::roflt: A co z komisją kontroli gier i zakładów? :roflt::roflt::roflt: Nie uspokajaj się!![/quote]:roflt:[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:roflt::roflt: Kontrolują czas?:roflt::roflt: nie no musze się uspokić......................[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:roflt:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:roflt:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:roflt:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='apple']:roflt:[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:roflt::roflt:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Kontrolują czas?:roflt::roflt:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]nie no musze się uspokić......................[/COLOR][/FONT][/B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:roflt:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:roflt:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:roflt:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Kontrolują cały przebieg, a najpierw to chyba kulki, żeby któraś nie była oszukana :roflt: Quote
apple Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='jbk']Kontrolują cały przebieg, a najpierw to chyba kulki, żeby któraś nie była oszukana :roflt:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahahahahahaha:roflt:...............goopia:evil_lol: Wcale mi nie pomagasz:roflt:[/B][/COLOR][/FONT] [COLOR=Green][/COLOR] Quote
jbk Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Buhahahahahahahaha:roflt:...............goopia:evil_lol: Wcale mi nie pomagasz:roflt:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] Pamiętaj, śmiech to zdrowie, będziesz mieć piękne mięśnie brzucha ;) Śmiej się dużo, bo jak teges tylko w soboty, to trening z tego żaden ;) Quote
apple Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='jbk']Pamiętaj, śmiech to zdrowie, będziesz mieć piękne mięśnie brzucha ;) Śmiej się dużo, bo jak teges tylko w soboty, to trening z tego żaden ;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]eeeeeee nawet jakby nie tylko w soboty to w tak krótkim czasie to nie zdąża mi nawet mieśnie drgnąć:roflt: :ices_bla: Chyba przesadziłam......jak mój tu wejdzie to mnie ukarze:evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]eeeeeee nawet jakby nie tylko w soboty to w tak krótkim czasie to nie zdąża mi nawet mieśnie drgnąć:roflt:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]:ices_bla: Chyba przesadziłam......jak mój tu wejdzie to mnie ukarze:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Za co ma Cię karać? Niech się lepiej uczy chłopak! Niech się dowie! :diabloti: Im dłużej się będzie starał, tym ładniejszą pupcię będzie miał :) Quote
apple Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='jbk']Za co ma Cię karać? Niech się lepiej uczy chłopak! Niech się dowie! :diabloti: Im dłużej się będzie starał, tym ładniejszą pupcię będzie miał :)[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jeeesssoooo skończmy bo nas zbanują:evil_lol: Iza nas zabije a Menrzuś zaleje się rumiencem:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Chciałem tylko powiedzieć - dobrej nocki :scared: Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='Menrzuś']Chciałem tylko powiedzieć - dobrej nocki :scared:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Gorzej.......spierniczył:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE]Bosz! Kobiety! Cóż Wy tu wypisujecie??? :oops::crazyeye: Raaaaaaaaaaaaaaany! Wchodzę rano, a tu mi wszystko SEKSEM ocieka :evil_lol:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To wszystko ONA......ja jestem usprawiedliwiona- ja miałam goopawke:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Jeeesssoooo skończmy bo nas zbanują:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Iza nas zabije a Menrzuś zaleje się rumiencem:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Bosz! Kobiety! Cóż Wy tu wypisujecie??? :oops::crazyeye: Raaaaaaaaaaaaaaany! Wchodzę rano, a tu mi wszystko SEKSEM ocieka :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Bosz! Kobiety! Cóż Wy tu wypisujecie??? :oops::crazyeye: Raaaaaaaaaaaaaaany! Wchodzę rano, a tu mi wszystko SEKSEM ocieka :evil_lol:[/quote] Ja się normalnie bałem tu wejść :shake: :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 [quote name='Menrzuś']Ja się normalnie bałem tu wejść :shake: :evil_lol:[/quote] Też bym się, kurna, bvała, jakbym wiedziała o czym one tu bazgrzą.... b:shake: Quote
Menrzuś Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Też bym się, kurna, bvała, jakbym wiedziała o czym one tu bazgrzą.... b:shake:[/quote] Ty? :crazyeye:....... przecież One geja szukały....spoko :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 [quote name='Menrzuś']Ty? :crazyeye:....... przecież One geja szukały....spoko :evil_lol:[/quote] Gej gejem, ale one później zaczęły o mocy i niemocy TZ-ta :shake: Quote
Menrzuś Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Gej gejem, ale one później zaczęły o mocy i niemocy TZ-ta :shake:[/quote] No tak....to było poniżej pasa (obojętnie jak to zabrzmi :diabloti:) Quote
Iza i Avanti Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 [quote name='Menrzuś']No tak....to było poniżej pasa (obojętnie jak to zabrzmi :diabloti:)[/quote] Ja bym się co NAJMNIEJ sfochała :evil_lol: Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jesssooo jakie delYkatne towarzystwo...na żartach się nie zna:shake: I do tego TAKIE bojące:crazyeye: Matulu:roll:......to ja obiecuję już żadnych sprośności...słowo...nie chcę was przecież zdemoralizować:roll: Ja już będę grzeczna:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Jesssooo jakie delYkatne towarzystwo...na żartach się nie zna:shake:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]I do tego TAKIE bojące:crazyeye:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Matulu:roll:......to ja obiecuję już żadnych sprośności...słowo...nie chcę was przecież zdemoralizować:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ja już będę grzeczna:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No już dobrze, dobrze... Znów nie bądź taka grzeczna :cool1: Kurde... A ja mam dziś zwariowany dzień... Telefony się urywają, a na maile nie mam kiedy odpowiedzieć... :roll: Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='Iza i Avanti']No już dobrze, dobrze... Znów nie bądź taka grzeczna :cool1: Kurde... A ja mam dziś zwariowany dzień... Telefony się urywają, a na maile nie mam kiedy odpowiedzieć... :roll:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]nie no obiecalam to będę:roll: No a ja mam dzisiaj tak ból głowy że nie moge wytrzymać:placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]nie no obiecalam to będę:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No a ja mam dzisiaj tak ból głowy że nie moge wytrzymać:placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Boziu! Bidulko! ... Cioteczo! Muszę uciekać... Mam jeszcze parę rzeczy do zrobienia, a czasu coraz mniej :roll: Quote
Recommended Posts