Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cioteczko! Ja już uciekam do domku! Buziam mocno i miłego ten-teges w weekend ;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahahah goopia:evil_lol:

W ten weekend nie ma ten-teges.....kara jest:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jbk']Witanko Izunia ;) Już mnie te papiery przygniatają..... Nawet jutro i pojutrze muszę do roboty....[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To weź je potraktuj z karata;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]I ja tez was widzę łobuzy!:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Kurcze....zero intymności w tym pokoiku :diabloti:

Posted

[quote name='jbk']A do czego Ci potrzebna intymność?

Cześć IZA![/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jakkolwiek to zabrzmi:roll:-[/B][B]Wyjęłaś mi to z ust:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Berek Doberek wszystkim odwiedzaczom :loveu:[/quote]

Hejka :)

Wykopmy się spod tych papierów i ruszmy w plener, co Ty na to?

A w ogóle, to czy jak ja pojadę do Jabłuszkowej, to Ty się też z nami spotkasz, Izuniu??

Posted

[quote name='jbk']Hejka :)

Wykopmy się spod tych papierów i ruszmy w plener, co Ty na to?

A w ogóle, to czy jak ja pojadę do Jabłuszkowej, to Ty się też z nami spotkasz, Izuniu??[/quote]

No siure, że się spotkam :loveu:

Posted

[quote name='jbk']A w jaki sposób pojedziesz do Jabłuszkowej? Możemy się w Katowicach umówić na PKS, i tak jadę przez Katowice ;)[/quote]

Brrrrrrrrrrrrrum-bruuuuuuuuumem pojadę ;) Bo z Zuzłem :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']No soooooooooooooooo Tyyyyyyyy:roll: Serio? :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No powaga:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[QUOTE]jbk A w jaki sposób pojedziesz do Jabłuszkowej? Możemy się w Katowicach umówić na PKS, i tak jadę przez Katowice ;-)[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Dżołana:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jaki PKS..........ogoopłaś[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie PKS-em tylko PKM-em masz jechać z dworca autobusowego który miesci się przy gównym dworcu PKP.....nie ten koło EMPiK-u:shake: bo bys pojechała...do Hebzia chyba:evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]
A tak poza tym...to ja za 5 min musze zniknąc na 10.......przyjde pare minutek po 15.00 zaszczekacie na mnie:razz:[/B][/COLOR][/FONT][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green] Muszę szefa odprawić do domu:evil_lol: a potem jestem caaaała WASZA:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

Ciotki! A na kidmy się umawiamy??? Bo ja w ten weekend jadę do teściów, a w następną sobotę (31) na 80 babci :p

Asia! Jak Ty masz zamiar jechać autobusem do Jabcokowej to Cię pogrzało :evil_lol: Jak tylko spasujemy z terminem to Cię odbiorę z dworca i pojedziemy wszystkie razem :p

Posted

[quote name='Agniest']jakaś imprezka się szykuje? :evil_lol::evil_lol:

Izuniu :loveu: bardzo dziękuję za paczuszkę :loveu: i niespodziewany dodatek - jesteś kochana :loveu:[/quote]

Aguś! Nie za ma co dziękować ;)

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ciotki! A na kidmy się umawiamy??? Bo ja w ten weekend jadę do teściów, a w następną sobotę (31) na 80 babci :p

Asia! Jak Ty masz zamiar jechać autobusem do Jabcokowej to Cię pogrzało :evil_lol: Jak tylko spasujemy z terminem to Cię odbiorę z dworca i pojedziemy wszystkie razem :p[/quote]

Jabłuszkowa powiedziała, że CAŁE ferie ma wolne, myślałam, że w tygodniu jakoś ;)

Ja to tylko autobusami jeżdżę, nie zaposiadam prawka :oops: Ale chętnie się wezmę z Tobą w takim razie ;)

Witaj IZUNIA :)

Posted

[quote name='jbk']Jabłuszkowa powiedziała, że CAŁE ferie ma wolne, myślałam, że w tygodniu jakoś ;)

Ja to tylko autobusami jeżdżę, nie zaposiadam prawka :oops: Ale chętnie się wezmę z Tobą w takim razie ;)

Witaj IZUNIA :)[/quote]

W tygodniu to doopa, bo ja pracuję :mad: