apple Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Cioteczko! Ja już uciekam do domku! Buziam mocno i miłego ten-teges w weekend ;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahahah goopia:evil_lol: W ten weekend nie ma ten-teges.....kara jest:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='jbk']Witanko Izunia ;) Już mnie te papiery przygniatają..... Nawet jutro i pojutrze muszę do roboty....[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To weź je potraktuj z karata;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Witanko Izunia ;) Już mnie te papiery przygniatają..... Nawet jutro i pojutrze muszę do roboty.... Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]I ja tez was widzę łobuzy!:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Kurcze....zero intymności w tym pokoiku :diabloti: Quote
jbk Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='Menrzuś']Kurcze....zero intymności w tym pokoiku :diabloti:[/quote] A do czego Ci potrzebna intymność? Cześć IZA! Quote
apple Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='jbk']A do czego Ci potrzebna intymność? Cześć IZA![/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jakkolwiek to zabrzmi:roll:-[/B][B]Wyjęłaś mi to z ust:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Berek Doberek wszystkim odwiedzaczom :loveu: Quote
jbk Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Berek Doberek wszystkim odwiedzaczom :loveu:[/quote] Hejka :) Wykopmy się spod tych papierów i ruszmy w plener, co Ty na to? A w ogóle, to czy jak ja pojadę do Jabłuszkowej, to Ty się też z nami spotkasz, Izuniu?? Quote
apple Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ciotka......oto jestem:multi: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 [quote name='jbk']Hejka :) Wykopmy się spod tych papierów i ruszmy w plener, co Ty na to? A w ogóle, to czy jak ja pojadę do Jabłuszkowej, to Ty się też z nami spotkasz, Izuniu??[/quote] No siure, że się spotkam :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ciotka......oto jestem:multi:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] No soooooooooooooooo Tyyyyyyyy:roll: Serio? :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 [quote name='Menrzuś']Mła też się melduje :multi:[/quote] Doooooooooooooberek :loveu: Quote
jbk Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 A w jaki sposób pojedziesz do Jabłuszkowej? Możemy się w Katowicach umówić na PKS, i tak jadę przez Katowice ;) Quote
Iza i Avanti Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 [quote name='jbk']A w jaki sposób pojedziesz do Jabłuszkowej? Możemy się w Katowicach umówić na PKS, i tak jadę przez Katowice ;)[/quote] Brrrrrrrrrrrrrum-bruuuuuuuuumem pojadę ;) Bo z Zuzłem :evil_lol: Quote
apple Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Iza i Avanti']No soooooooooooooooo Tyyyyyyyy:roll: Serio? :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No powaga:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE]jbk A w jaki sposób pojedziesz do Jabłuszkowej? Możemy się w Katowicach umówić na PKS, i tak jadę przez Katowice ;-)[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Dżołana:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jaki PKS..........ogoopłaś[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie PKS-em tylko PKM-em masz jechać z dworca autobusowego który miesci się przy gównym dworcu PKP.....nie ten koło EMPiK-u:shake: bo bys pojechała...do Hebzia chyba:evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] A tak poza tym...to ja za 5 min musze zniknąc na 10.......przyjde pare minutek po 15.00 zaszczekacie na mnie:razz:[/B][/COLOR][/FONT][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green] Muszę szefa odprawić do domu:evil_lol: a potem jestem caaaała WASZA:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Iza i Avanti Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Ciotki! A na kidmy się umawiamy??? Bo ja w ten weekend jadę do teściów, a w następną sobotę (31) na 80 babci :p Asia! Jak Ty masz zamiar jechać autobusem do Jabcokowej to Cię pogrzało :evil_lol: Jak tylko spasujemy z terminem to Cię odbiorę z dworca i pojedziemy wszystkie razem :p Quote
Agniest Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 jakaś imprezka się szykuje? :evil_lol::evil_lol: Izuniu :loveu: bardzo dziękuję za paczuszkę :loveu: i niespodziewany dodatek - jesteś kochana :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 [quote name='Agniest']jakaś imprezka się szykuje? :evil_lol::evil_lol: Izuniu :loveu: bardzo dziękuję za paczuszkę :loveu: i niespodziewany dodatek - jesteś kochana :loveu:[/quote] Aguś! Nie za ma co dziękować ;) Quote
Menrzuś Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Jabłuszkowej też tutaj nie było? :crazyeye: Pewnie ten laptok jednak za okno wywaliła:roll: Czeeeeee Izuuuuś :multi::loveu: Quote
jbk Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Ciotki! A na kidmy się umawiamy??? Bo ja w ten weekend jadę do teściów, a w następną sobotę (31) na 80 babci :p Asia! Jak Ty masz zamiar jechać autobusem do Jabcokowej to Cię pogrzało :evil_lol: Jak tylko spasujemy z terminem to Cię odbiorę z dworca i pojedziemy wszystkie razem :p[/quote] Jabłuszkowa powiedziała, że CAŁE ferie ma wolne, myślałam, że w tygodniu jakoś ;) Ja to tylko autobusami jeżdżę, nie zaposiadam prawka :oops: Ale chętnie się wezmę z Tobą w takim razie ;) Witaj IZUNIA :) Quote
Iza i Avanti Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 [quote name='jbk']Jabłuszkowa powiedziała, że CAŁE ferie ma wolne, myślałam, że w tygodniu jakoś ;) Ja to tylko autobusami jeżdżę, nie zaposiadam prawka :oops: Ale chętnie się wezmę z Tobą w takim razie ;) Witaj IZUNIA :)[/quote] W tygodniu to doopa, bo ja pracuję :mad: Quote
Iza i Avanti Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 [quote name='Menrzuś']Jabłuszkowej też tutaj nie było? :crazyeye: Pewnie ten laptok jednak za okno wywaliła:roll: Czeeeeee Izuuuuś :multi::loveu:[/quote] Obraziła się na niego :evil_lol: Quote
Recommended Posts