Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]jestem!!!!:multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Nareszcie :multi:.....szczekam tak i szczekam na Ciebie, a Ty nic :shake:

Posted

[quote name='Menrzuś']Nareszcie :multi:.....szczekam tak i szczekam na Ciebie, a Ty nic :shake:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przepraszam....sie zagapiłam:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Przepraszam....sie zagapiłam:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Jakieś ciacho przechodziło obok? :razz:........:diabloti:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']A logujesz się do niego hmmmmmmmm... jakby to powiedzieć.... świadomie? Poprzez jakiś konkretny link?

Spadam do domu, bo u nas drogi zasypane i podobno jeździ się masakrycznie!

Buzia[/quote]
Jak widzę to to jest czysty przypadek - takie 50/50 że się trafi :shake:
Teraz z Jabłuszkową siedzimy na jednym :evil_lol:

Cmokasyyyyy :multi::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Jakieś ciacho przechodziło obok? :razz:........:diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nieeeeee....niestety nie.......:shake: To tylko papiery były:cool1:

A skad ty wiesz że my oboje, teraz,,, na jednym serwerze:razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nieeeeee....niestety nie.......:shake: To tylko papiery były:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A skad ty wiesz że my oboje, teraz,,, na jednym serwerze:razz::razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Bo w tym samym czasie rzeczywistym piszemy :p
Tylko nie rozpychaj się, bo tu też jest ciasno

Posted

[quote name='Menrzuś']Bo w tym samym czasie rzeczywistym piszemy :p
Tylko nie rozpychaj się, bo tu też jest ciasno[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ja się facle nie rozpycham[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-460.gif[/IMG].........a że potrzebuje troszke wiecej przestrzeni to to to to juz przywilej gwiazdy[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-544.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]ja się facle nie rozpycham[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-460.gif[/IMG].........a że potrzebuje troszke wiecej przestrzeni to to to to juz przywilej gwiazdy[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-544.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Cześć Gwiazdo ma!

Cześć Menrzusiu!

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cześć Gwiazdo ma!

Cześć Menrzusiu![/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Szesć Ciotka:loveu:......a ty co nie chcesz ze mną gadać czy cUś:roll:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Zasypało Cię czy ki grzyb?:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Aaaa tam zasypało - wgryzła się w segregatory :evil_lol:

Czeeeeee Izuuuuuuuś :multi::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Aaaa tam zasypało - wgryzła się w segregatory :evil_lol:

Czeeeeee Izuuuuuuuś :multi::loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Uuuuuu aż taka bidulka wygłodzona.....?

Iza KUP SE DROŻDŻÓWKĘ! ZOSTAW TE SEGREGATORY!!!:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Uuuuuu aż taka bidulka wygłodzona.....?[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Iza KUP SE DROŻDŻÓWKĘ! ZOSTAW TE SEGREGATORY!!!:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Z rańca jest pełna werwy do pracy :p

Właśnie.....i kawkę spokojnie wysiorbaj ;)

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Taki zapał do pracy się leczy! To nie jest normalne:shake::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No wiesz.....damy nie siorbają:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

:crazyeye: Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Japco! Ty masz neta :crazyeye:

Cześć Kochani! :loveu:

Segragatorów nie zjadłam... Ale musiałam bossowi hotele w US zabookować :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Z rańca jest pełna werwy do pracy :p

Właśnie.....i kawkę spokojnie wysiorbaj ;)[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Taki zapał do pracy się leczy! To nie jest normalne:shake::evil_lol:

No wiesz.....damy nie siorbają:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']:crazyeye: Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Japco! Ty masz neta :crazyeye:

Segragatorów nie zjadłam... Ale musiałam bossowi hotele w US zabookować :evil_lol:[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]ANO MAM:p

Łał.....boss wyjeżdża....bedzie impra:razz::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

[QUOTE]Iza i Avanti No i zalogowałam siem na inny serwer :angryy:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahaha ty to masz pecha:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Taki zapał do pracy się leczy! To nie jest normalne:shake::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No wiesz.....damy nie siorbają:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Premia ma być, to Iza się wykazuje :evil_lol:

To kto tu siorbie?.....słyszę siorbnięcie :razz:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']:crazyeye: Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Japco! Ty masz neta :crazyeye:

Segragatorów nie zjadłam... Ale musiałam bossowi hotele w US zabookować :evil_lol:[/quote]
Ale się cieplutko zrobiło :loveu:

Ach te hotele w US:p

Posted

[quote name='Menrzuś']Premia ma być, to Iza się wykazuje :evil_lol:

To kto tu siorbie?.....słyszę siorbnięcie :razz:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Oby nie za czesto bo się przyzwyczai:evil_lol:

yyyyyy noooo .....ja nie:roll:.....ja już wypiłam:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]