apple Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]jestem!!!!:multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]jestem!!!!:multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Nareszcie :multi:.....szczekam tak i szczekam na Ciebie, a Ty nic :shake: Quote
apple Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Menrzuś']Nareszcie :multi:.....szczekam tak i szczekam na Ciebie, a Ty nic :shake:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przepraszam....sie zagapiłam:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Przepraszam....sie zagapiłam:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Jakieś ciacho przechodziło obok? :razz:........:diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Iza i Avanti']A logujesz się do niego hmmmmmmmm... jakby to powiedzieć.... świadomie? Poprzez jakiś konkretny link? Spadam do domu, bo u nas drogi zasypane i podobno jeździ się masakrycznie! Buzia[/quote] Jak widzę to to jest czysty przypadek - takie 50/50 że się trafi :shake: Teraz z Jabłuszkową siedzimy na jednym :evil_lol: Cmokasyyyyy :multi::loveu: Quote
apple Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Menrzuś']Jakieś ciacho przechodziło obok? :razz:........:diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nieeeeee....niestety nie.......:shake: To tylko papiery były:cool1: A skad ty wiesz że my oboje, teraz,,, na jednym serwerze:razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nieeeeee....niestety nie.......:shake: To tylko papiery były:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A skad ty wiesz że my oboje, teraz,,, na jednym serwerze:razz::razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Bo w tym samym czasie rzeczywistym piszemy :p Tylko nie rozpychaj się, bo tu też jest ciasno Quote
apple Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Menrzuś']Bo w tym samym czasie rzeczywistym piszemy :p Tylko nie rozpychaj się, bo tu też jest ciasno[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ja się facle nie rozpycham[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-460.gif[/IMG].........a że potrzebuje troszke wiecej przestrzeni to to to to juz przywilej gwiazdy[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-544.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]ja się facle nie rozpycham[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-460.gif[/IMG].........a że potrzebuje troszke wiecej przestrzeni to to to to juz przywilej gwiazdy[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-544.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote] Cześć Gwiazdo ma! Cześć Menrzusiu! Quote
Menrzuś Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Gwiazdo ma! Cześć Menrzusiu![/quote] Witanko Słońce Katowic :sweetCyb::sweetCyb: Quote
apple Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Gwiazdo ma! Cześć Menrzusiu![/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Szesć Ciotka:loveu:......a ty co nie chcesz ze mną gadać czy cUś:roll: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
aneczka23 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Nie wiem czy się załapałam na "dobry" serwer, ale se przyszłam. Dziś mam "dzień pod psem", ciekawe jak się zakończy. Póki co śmigamy na kurs. joł joł Quote
apple Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Zasypało Cię czy ki grzyb?:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Zasypało Cię czy ki grzyb?:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Aaaa tam zasypało - wgryzła się w segregatory :evil_lol: Czeeeeee Izuuuuuuuś :multi::loveu: Quote
apple Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Menrzuś']Aaaa tam zasypało - wgryzła się w segregatory :evil_lol: Czeeeeee Izuuuuuuuś :multi::loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Uuuuuu aż taka bidulka wygłodzona.....? Iza KUP SE DROŻDŻÓWKĘ! ZOSTAW TE SEGREGATORY!!!:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Uuuuuu aż taka bidulka wygłodzona.....?[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Iza KUP SE DROŻDŻÓWKĘ! ZOSTAW TE SEGREGATORY!!!:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Z rańca jest pełna werwy do pracy :p Właśnie.....i kawkę spokojnie wysiorbaj ;) Quote
Iza i Avanti Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Taki zapał do pracy się leczy! To nie jest normalne:shake::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No wiesz.....damy nie siorbają:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] :crazyeye: Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Japco! Ty masz neta :crazyeye: Cześć Kochani! :loveu: Segragatorów nie zjadłam... Ale musiałam bossowi hotele w US zabookować :evil_lol: Quote
apple Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Menrzuś']Z rańca jest pełna werwy do pracy :p Właśnie.....i kawkę spokojnie wysiorbaj ;)[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Taki zapał do pracy się leczy! To nie jest normalne:shake::evil_lol: No wiesz.....damy nie siorbają:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 No i zalogowałam siem na inny serwer :angryy: Quote
apple Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Iza i Avanti']:crazyeye: Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Japco! Ty masz neta :crazyeye: Cześć Kochani! :loveu: Segragatorów nie zjadłam... Ale musiałam bossowi hotele w US zabookować :evil_lol:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]ANO MAM:p Łał.....boss wyjeżdża....bedzie impra:razz::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [QUOTE]Iza i Avanti No i zalogowałam siem na inny serwer :angryy:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahaha ty to masz pecha:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Taki zapał do pracy się leczy! To nie jest normalne:shake::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No wiesz.....damy nie siorbają:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Premia ma być, to Iza się wykazuje :evil_lol: To kto tu siorbie?.....słyszę siorbnięcie :razz: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Iza i Avanti']:crazyeye: Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Japco! Ty masz neta :crazyeye: Cześć Kochani! :loveu: Segragatorów nie zjadłam... Ale musiałam bossowi hotele w US zabookować :evil_lol:[/quote] Ale się cieplutko zrobiło :loveu: Ach te hotele w US:p Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Iza i Avanti']No i zalogowałam siem na inny serwer :angryy:[/quote] Pewnie na ten lepsiejszy ;) Quote
apple Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Menrzuś']Premia ma być, to Iza się wykazuje :evil_lol: To kto tu siorbie?.....słyszę siorbnięcie :razz:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Oby nie za czesto bo się przyzwyczai:evil_lol: yyyyyy noooo .....ja nie:roll:.....ja już wypiłam:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='Menrzuś']Pewnie na ten lepsiejszy ;)[/quote] taaaaaaaaaaaaaa :roll: Quote
Recommended Posts