Menrzuś Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Ja już dawno pokogucona! :eviltong:[/quote] Ale Jabłuszkowa to pewno jeszcze chrapie :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 [quote name='Menrzuś']Ale Jabłuszkowa to pewno jeszcze chrapie :evil_lol:[/quote] Była tu już na chwilkę, ale tak szybko jak się pojawiła, tak zniknęła :roll: Quote
Menrzuś Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Była tu już na chwilkę, ale tak szybko jak się pojawiła, tak zniknęła :roll:[/quote] Pewnie Ala zaspała, to i Ona śmignęła jeszcze wygrzać się pod kołdrę :evil_lol: Quote
apple Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='Menrzuś']Ale Jabłuszkowa to pewno jeszcze chrapie :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Żeby to było takie proste:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE]Była tu już na chwilkę, ale tak szybko jak się pojawiła, tak zniknęła :roll:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ciotka jakies zwidy masz.....nie mogło mnie być:shake: bo nie mam netu!!!!:placz:[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE]Pewnie Ala zaspała, to i Ona śmignęła jeszcze wygrzać się pod kołdrę :evil_lol:[/QUOTE][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]taaaa:cool1: Sa trzy pewne rzeczy w moim życiu....śmierć, podatki i wczesna pobudka Ali:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Iza i Avanti Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ciotka:scream_3:....świecisz się na zielono to znaczy że jesteś cy tylko udajesz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Co się dzes? Jestem!!! :evil_lol: Quote
apple Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ciotka:scream_3:....świecisz się na zielono to znaczy że jesteś cy tylko udajesz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]nie drę się tylko wołam cię :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No dopsz! niech Ci będzie! Nie drzesz się :roll: Tylko głosik masz donośny! :evil_lol: Quote
apple Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Co się dzes? Jestem!!! :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]nie drę się tylko wołam cię :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No! To żadna nowina..........wszyscy to wiedzą:diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] Jesooooooooooo :roll: Znowu posty skaczą :angryy: Quote
apple Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Iza i Avanti']No dopsz! niech Ci będzie! Nie drzesz się :roll: Tylko głosik masz donośny! :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No! To żadna nowina..........wszyscy to wiedzą:diabloti::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ojjj no strasznie........nie da się pogadać...poczekaj spróbójmy się wylogować i zalogowac ponownie...może pomoże:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Pomogło? :roll: Quote
apple Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Jesooooooooooo :roll: Znowu posty skaczą :angryy:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ojjj no strasznie........nie da się pogadać...poczekaj spróbójmy się wylogować i zalogowac ponownie...może pomoże:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ojjj no strasznie........nie da się pogadać...poczekaj spróbójmy się wylogować i zalogowac ponownie...może pomoże:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] nie pomogło! :angryy: Quote
Iza i Avanti Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie wiem napisz coś jeszcze raz to zobaczymy:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Piszę.... Coś... Quote
Iza i Avanti Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie pomogło... ja nadal 8 min do przodu:angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ciotka! Ja tak nie umiem!!! Idę zerknąć na FBwP i wrócę za 15 min... Może pomoże... Buźka! Quote
apple Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Pomogło? :roll:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie wiem napisz coś jeszcze raz to zobaczymy:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie pomogło... ja nadal 8 min do przodu:angryy:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No nic trza zagryźć zęby i szrajbać:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Ciotka! Ja tak nie umiem!!! Idę zerknąć na FBwP i wrócę za 15 min... Może pomoże... Buźka![/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No nic...to ja też na chwile znikam...przjde za 15 min:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Ciotkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Jezdeś??? Bo mnie zara nie będzie! Idę do domciu! Quote
Iza i Avanti Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [quote name='Menrzuś']Se nie pogadacie, bo je się na tym drugim serwerze zalogowałem :p:diabloti:[/quote] Na jakim drugim serwerze? :crazyeye: Co to za serwer, o którym nic nie wiem? :mad: Quote
Iza i Avanti Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [quote name='Menrzuś']Se nie pogadacie, bo je się na tym drugim serwerze zalogowałem :p:diabloti:[/quote] Noooooooooooo. I posuwasz do przodu jak mały motorek :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Se nie pogadacie, bo je się na tym drugim serwerze zalogowałem :p:diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [quote name='Menrzuś']Bo są min dwa współpracujące ze sobą. Tylko, że nie mogą się dogadać czasowo - jacy informatycy, takie i ustawienia :roll:[/quote] A logujesz się do niego hmmmmmmmm... jakby to powiedzieć.... świadomie? Poprzez jakiś konkretny link? Spadam do domu, bo u nas drogi zasypane i podobno jeździ się masakrycznie! Buzia Quote
Menrzuś Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Na jakim drugim serwerze? :crazyeye: Co to za serwer, o którym nic nie wiem? :mad:[/quote] Bo są min dwa współpracujące ze sobą. Tylko, że nie mogą się dogadać czasowo - jacy informatycy, takie i ustawienia :roll: Quote
Recommended Posts