Iza i Avanti Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Cieszkam się , że foty się Wam podobały! Cioteczko Jbk! ależ jesteś twarda z tymi odwiedzinami ;):cool3: Witam Was wszystkich! :loveu: Quote
jbk Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Cieszkam się , że foty się Wam podobały! Cioteczko Jbk! ależ jesteś twarda z tymi odwiedzinami ;):cool3: Witam Was wszystkich! :loveu:[/quote] Bo przyjaciół trza odwiedzać ;) Cześć Izunia przy poniedziałku ;) Quote
apple Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Joł Ciotka:loveu:...ciepnij te papióry i wpadaj na kawusię:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Joł Ciotka:loveu:...ciepnij te papióry i wpadaj na kawusię:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Bo ciepła kawusia z rana to jest to :) Quote
apple Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='Menrzuś']Właśnie, właśnie....trzeba tydzień odpowiednio zacząć Dzieńdoberek :multi::loveu:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A ja jeszcze ten tydzien i następny i LABA:loveu::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Joł Ciotka:loveu:...ciepnij te papióry i wpadaj na kawusię:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Właśnie, właśnie....trzeba tydzień odpowiednio zacząć Dzieńdoberek :multi::loveu: Quote
apple Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='Menrzuś']Za dużo o tej labie myślisz i pewnie dlatego się tak z tyłu wleczesz :evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ty za to jesteś taaaki wyrywny jak chorera:evil_lol: [/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A ja jeszcze ten tydzien i następny i LABA:loveu::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Za dużo o tej labie myślisz i pewnie dlatego się tak z tyłu wleczesz :evil_lol: Quote
apple Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='Menrzuś']czyszczę drogę przed Gwiazdą :p[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Aaaaaaaaa no chyba że tak:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ty za to jesteś taaaki wyrywny jak chorera:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] czyszczę drogę przed Gwiazdą :p Quote
Iza i Avanti Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A ja jeszcze ten tydzien i następny i LABA:loveu::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :angryy: Muszisz mnie denerwować? Musisz??? :angryy: Quote
jbk Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Napisał [B]apple[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f80/avanti-armida-24845-post11588855/#post11588855"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL] [I][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A ja jeszcze ten tydzien i następny i LABA:loveu::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/I] [I][B][COLOR=#008000][/COLOR][/B] [/I] [I][COLOR=black]Też bym tak chciała...... Ale za to GWIAZDĘ odwiedzę!![/COLOR][/I] Quote
apple Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='Menrzuś']czyszczę drogę przed Gwiazdą :p[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]My privet bodyguard:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE]:angryy: Muszisz mnie denerwować? Musisz??? :angryy:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ale, ale ale czym:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE][I][COLOR=black]Też bym tak chciała...... Ale za to GWIAZDĘ odwiedzę!![/COLOR][/I][/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No mysle;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 [quote name='apple'] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ale, ale ale czym:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] Tym WOLNYM!!! :angryy: Ja będę zapier..., a Ty odpoczywać! I gdzie tu sprawiedliwość??? :placz: Quote
apple Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Tym WOLNYM!!! :angryy: Ja będę zapier..., a Ty odpoczywać! I gdzie tu sprawiedliwość??? :placz:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No jak to gdzie.........juz tak jest że ktoś musi pracować by odpoczywać mógł ktoś- czyli JA:diabloti: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No jak to gdzie.........juz tak jest że ktoś musi pracować by odpoczywać mógł ktoś- czyli JA:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] MaUpa! Normalnie jesteś MaUpa! :angryy: Quote
apple Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='Iza i Avanti']MaUpa! Normalnie jesteś MaUpa! :angryy:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Uwielbiam kiedy tak pieszczotliwie do mnie mówisz:loveu: Też Cię koffam:loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Uwielbiam kiedy tak pieszczotliwie do mnie mówisz:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Też Cię koffam:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua! Quote
apple Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua![/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Już po pracy?Odpoczywasz?:razz: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Już po pracy?Odpoczywasz?:razz:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] Taaaaaaaaaaaaaaaaaa :angryy: Chciałabym... Ale jeszcze max. 15 min i idę do domciu! :diabloti: Na pyyyyyyyyyyyyszny obiadek :p Quote
apple Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Taaaaaaaaaaaaaaaaaa :angryy: Chciałabym... Ale jeszcze max. 15 min i idę do domciu! :diabloti: Na pyyyyyyyyyyyyszny obiadek :p[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]wiem ze tą informacją o 15 min chciałąś mnie zdenerwować ale wiedz że SIĘ NIE DAM:diabloti: Ja jeszcze 3,5 h i też ide:eviltong: a obiadek pyszny juz jadlam:eviltong: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]wiem ze tą informacją o 15 min chciałąś mnie zdenerwować ale wiedz że SIĘ NIE DAM:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ja jeszcze 3,5 h i też ide:eviltong: a obiadek pyszny juz jadlam:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :angryy: rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:diabloti: Idę! Pa! :loveu: Quote
apple Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='Iza i Avanti']grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :angryy: rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:diabloti: Idę! Pa! :loveu:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Gulgoczesz? Indorzysz?:diabloti: :loveu::loveu::loveu: Ucałuj Zuzła:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 A co tu tak wszyscy śpią? Koguuuuuuuuutka :sweetCyb::sweetCyb: Quote
Iza i Avanti Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 [quote name='Menrzuś']A co tu tak wszyscy śpią? Koguuuuuuuuutka :sweetCyb::sweetCyb:[/quote] Ja już dawno pokogucona! :eviltong: Quote
Recommended Posts