Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cieszkam się , że foty się Wam podobały!

Cioteczko Jbk! ależ jesteś twarda z tymi odwiedzinami ;):cool3:

Witam Was wszystkich! :loveu:[/quote]

Bo przyjaciół trza odwiedzać ;)

Cześć Izunia przy poniedziałku ;)

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Joł Ciotka:loveu:...ciepnij te papióry i wpadaj na kawusię:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Bo ciepła kawusia z rana to jest to :)

Posted

[quote name='Menrzuś']Właśnie, właśnie....trzeba tydzień odpowiednio zacząć

Dzieńdoberek :multi::loveu:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A ja jeszcze ten tydzien i następny i LABA:loveu::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Joł Ciotka:loveu:...ciepnij te papióry i wpadaj na kawusię:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Właśnie, właśnie....trzeba tydzień odpowiednio zacząć

Dzieńdoberek :multi::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Za dużo o tej labie myślisz i pewnie dlatego się tak z tyłu wleczesz :evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ty za to jesteś taaaki wyrywny jak chorera:evil_lol:
[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A ja jeszcze ten tydzien i następny i LABA:loveu::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Za dużo o tej labie myślisz i pewnie dlatego się tak z tyłu wleczesz :evil_lol:

Posted

Napisał [B]apple[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f80/avanti-armida-24845-post11588855/#post11588855"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A ja jeszcze ten tydzien i następny i LABA:loveu::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/I]
[I][B][COLOR=#008000][/COLOR][/B] [/I]
[I][COLOR=black]Też bym tak chciała...... Ale za to GWIAZDĘ odwiedzę!![/COLOR][/I]

Posted

[quote name='Menrzuś']czyszczę drogę przed Gwiazdą :p[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]My privet bodyguard:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[QUOTE]:angryy: Muszisz mnie denerwować? Musisz??? :angryy:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ale, ale ale czym:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[QUOTE][I][COLOR=black]Też bym tak chciała...... Ale za to GWIAZDĘ odwiedzę!![/COLOR][/I][/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No mysle;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple']

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ale, ale ale czym:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[/quote]

Tym WOLNYM!!! :angryy:

Ja będę zapier..., a Ty odpoczywać! I gdzie tu sprawiedliwość??? :placz:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Tym WOLNYM!!! :angryy:

Ja będę zapier..., a Ty odpoczywać! I gdzie tu sprawiedliwość??? :placz:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No jak to gdzie.........juz tak jest że ktoś musi pracować by odpoczywać mógł ktoś- czyli JA:diabloti:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No jak to gdzie.........juz tak jest że ktoś musi pracować by odpoczywać mógł ktoś- czyli JA:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]

MaUpa! Normalnie jesteś MaUpa! :angryy:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']MaUpa! Normalnie jesteś MaUpa! :angryy:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Uwielbiam kiedy tak pieszczotliwie do mnie mówisz:loveu:

Też Cię koffam:loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Uwielbiam kiedy tak pieszczotliwie do mnie mówisz:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Też Cię koffam:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua!

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Już po pracy?Odpoczywasz?:razz:[/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]

Taaaaaaaaaaaaaaaaaa :angryy: Chciałabym...

Ale jeszcze max. 15 min i idę do domciu! :diabloti: Na pyyyyyyyyyyyyszny obiadek :p

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Taaaaaaaaaaaaaaaaaa :angryy: Chciałabym...

Ale jeszcze max. 15 min i idę do domciu! :diabloti: Na pyyyyyyyyyyyyszny obiadek :p[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]wiem ze tą informacją o 15 min chciałąś mnie zdenerwować ale wiedz że SIĘ NIE DAM:diabloti:

Ja jeszcze 3,5 h i też ide:eviltong: a obiadek pyszny juz jadlam:eviltong:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]wiem ze tą informacją o 15 min chciałąś mnie zdenerwować ale wiedz że SIĘ NIE DAM:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ja jeszcze 3,5 h i też ide:eviltong: a obiadek pyszny juz jadlam:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :angryy: rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:diabloti:

Idę!

Pa!

:loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :angryy: rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:diabloti:

Idę!

Pa!

:loveu:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Gulgoczesz? Indorzysz?:diabloti:

:loveu::loveu::loveu:

Ucałuj Zuzła:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]