Iza i Avanti Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie co ty.....przeca to też kosztuje:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Pomyśle;)[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]aaaaaaaa szykuje się spotkanie z jbk u mnie....musisz być wtedy też koniecznie...gdzieś między 26.01 a 08.02......jeszcze podam Ci dokładny termin;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Ani mi się waż cokolwiek kupować, przesyłać, etc! Bo się obrażę! A na spotkanie się stawię! Mogę z Zuzłem? Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie co ty.....przeca to też kosztuje:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Pomyśle;)[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]aaaaaaaa szykuje się spotkanie z jbk u mnie....musisz być wtedy też koniecznie...gdzieś między 26.01 a 08.02......jeszcze podam Ci dokładny termin;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Znowu sabat się szykuje :evil_lol: Witankooooo :multi::loveu: Quote
apple Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Ani mi się waż cokolwiek kupować, przesyłać, etc! Bo się obrażę! A na spotkanie się stawię! Mogę z Zuzłem?[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Pfffffffff:grin: Bez Zuzła to Cię nie chcę widzieć:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 [quote name='Menrzuś']Znowu sabat się szykuje :evil_lol: Witankooooo :multi::loveu:[/quote] Jaki sabat??? :mad: Doberek! Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Jaki sabat??? :mad: Doberek![/quote] Jak to jaki - zimowy :evil_lol: Quote
jbk Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Se przyszłam tu ;) Nie wiem, o czym mowa, bo mi ciągle ktos dziś przeszkadza, dlatego się nie wypowiem, tylko przywitam się: [SIZE=4]Cześć Izunia :)))[/SIZE] Quote
Iza i Avanti Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Pfffffffff:grin:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Bez Zuzła to Cię nie chcę widzieć:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] .................:loveu:.............. Quote
Iza i Avanti Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 [quote name='jbk']Se przyszłam tu ;) Nie wiem, o czym mowa, bo mi ciągle ktos dziś przeszkadza, dlatego się nie wypowiem, tylko przywitam się: [SIZE=4]Cześć Izunia :)))[/SIZE][/quote] Cześć Cioteczko! :loveu: Quote
apple Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Menrzuś']Znowu sabat się szykuje :evil_lol: Witankooooo :multi::loveu:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To zazdrość przez Ciebie przemawia:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='jbk']Se przyszłam tu ;) Nie wiem, o czym mowa, bo mi ciągle ktos dziś przeszkadza, dlatego się nie wypowiem, tylko przywitam się: [SIZE=4]Cześć Izunia :)))[/SIZE][/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No jak to o czym o naszym spotkaniu:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE].................:loveu:.............. [/QUOTE]:loveu::loveu::loveu: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]To zazdrość przez Ciebie przemawia:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Noooooo......eeeech :shake: Quote
apple Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Menrzuś']Noooooo......eeeech :shake:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No to pakuj się....na co Szczekasz:razz:[/COLOR][/FONT] [/B] Quote
Iza i Avanti Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 [quote name='Menrzuś']Noooooo......eeeech :shake:[/quote] To co za problem! Wsiadasz w auto i brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuuum! 8 godzinek i jesteś! :loveu: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No to pakuj się....na co Szczekasz:razz:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] A co niby mam pakować - ja nie jeżdżę z walizami jak Wy :eviltong: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Iza i Avanti']To co za problem! Wsiadasz w auto i brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuuum! 8 godzinek i jesteś! :loveu:[/quote] Noooooo.....i nim dojadę, to już po sabacie będzie :shake: Quote
Iza i Avanti Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 [quote name='Menrzuś']Noooooo.....i nim dojadę, to już po sabacie będzie :shake:[/quote] Poczekamy, poczekamy... :loveu: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Poczekamy, poczekamy... :loveu:[/quote] Lepiej nie kuś :p Quote
apple Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [QUOTE]A co niby mam pakować - ja nie jeżdżę z walizami jak Wy :eviltong:Noooooo.....i nim dojadę, to już po sabacie będzie :shake:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To co ty na wrotkach bedziesz jechał że do 26.01 nie zdążysz:crazyeye: A co do pakowania...to mój Tz mnie przebija:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Menrzuś']Lepiej nie kuś :p[/quote]:razz::razz::razz::diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]To co ty na wrotkach bedziesz jechał że do 26.01 nie zdążysz:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A co do pakowania...to mój Tz mnie przebija:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] :razz::razz::razz::diabloti:[/quote] Na śniegu z wrotkami? :crazyeye: Pręzej sobie psy pociągowe do sanek przywiążę :eviltong: Bo pewnie Twoje ciuchy pakuje :evil_lol: Nie kuuuuuuś :razz::evil_lol: Quote
apple Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Menrzuś']Na śniegu z wrotkami? :crazyeye: Pręzej sobie psy pociągowe do sanek przywiążę :eviltong: Bo pewnie Twoje ciuchy pakuje :evil_lol: Nie kuuuuuuś :razz::evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Biedne psy:roll: Nie....swoje gadżety:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] :roll::roll::roll: :razz::diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 [quote name='Menrzuś']Na śniegu z wrotkami? :crazyeye: Pręzej sobie psy pociągowe do sanek przywiążę :eviltong: Bo pewnie Twoje ciuchy pakuje :evil_lol: Nie kuuuuuuś :razz::evil_lol:[/quote] Przyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyjedź [IMG]http://film.onet.pl/_i/news/duze/s/shrek_2_2.jpg[/IMG] :loveu: Quote
apple Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Przyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyjedź [IMG]http://film.onet.pl/_i/news/duze/s/shrek_2_2.jpg[/IMG] :loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No jak teraz odmówi to znaczy ze nie ma serca:cool1: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 :placz::placz::placz: serce to ja mam, ale też z arytmią :placz::placz: Quote
Iza i Avanti Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 [quote name='Menrzuś']:placz::placz::placz: serce to ja mam, ale też z arytmią :placz::placz:[/quote] ..................:placz:............... A ja tu zdjęcia wyszukuję... ..................:placz:.................... Quote
apple Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Menrzuś']:placz::placz::placz: serce to ja mam, ale też z arytmią :placz::placz:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ty się arytmią nie zasłaniaj......ja też ją mam i się nie chwalę:roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts