Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie co ty.....przeca to też kosztuje:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Pomyśle;)[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]aaaaaaaa szykuje się spotkanie z jbk u mnie....musisz być wtedy też koniecznie...gdzieś między 26.01 a 08.02......jeszcze podam Ci dokładny termin;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Ani mi się waż cokolwiek kupować, przesyłać, etc! Bo się obrażę!

A na spotkanie się stawię! Mogę z Zuzłem?

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie co ty.....przeca to też kosztuje:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Pomyśle;)[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]aaaaaaaa szykuje się spotkanie z jbk u mnie....musisz być wtedy też koniecznie...gdzieś między 26.01 a 08.02......jeszcze podam Ci dokładny termin;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Znowu sabat się szykuje :evil_lol:

Witankooooo :multi::loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ani mi się waż cokolwiek kupować, przesyłać, etc! Bo się obrażę!

A na spotkanie się stawię! Mogę z Zuzłem?[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Pfffffffff:grin:

Bez Zuzła to Cię nie chcę widzieć:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Se przyszłam tu ;) Nie wiem, o czym mowa, bo mi ciągle ktos dziś przeszkadza, dlatego się nie wypowiem, tylko przywitam się:

[SIZE=4]Cześć Izunia :)))[/SIZE]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Pfffffffff:grin:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Bez Zuzła to Cię nie chcę widzieć:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

.................:loveu:..............

Posted

[quote name='jbk']Se przyszłam tu ;) Nie wiem, o czym mowa, bo mi ciągle ktos dziś przeszkadza, dlatego się nie wypowiem, tylko przywitam się:

[SIZE=4]Cześć Izunia :)))[/SIZE][/quote]

Cześć Cioteczko! :loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Znowu sabat się szykuje :evil_lol:

Witankooooo :multi::loveu:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To zazdrość przez Ciebie przemawia:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jbk']Se przyszłam tu ;) Nie wiem, o czym mowa, bo mi ciągle ktos dziś przeszkadza, dlatego się nie wypowiem, tylko przywitam się:

[SIZE=4]Cześć Izunia :)))[/SIZE][/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No jak to o czym o naszym spotkaniu:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[QUOTE].................:loveu:.............. [/QUOTE]:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Noooooo......eeeech :shake:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No to pakuj się....na co Szczekasz:razz:[/COLOR][/FONT]
[/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No to pakuj się....na co Szczekasz:razz:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
A co niby mam pakować - ja nie jeżdżę z walizami jak Wy :eviltong:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']To co za problem! Wsiadasz w auto i brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuuum! 8 godzinek i jesteś! :loveu:[/quote]
Noooooo.....i nim dojadę, to już po sabacie będzie :shake:

Posted

[QUOTE]A co niby mam pakować - ja nie jeżdżę z walizami jak Wy :eviltong:Noooooo.....i nim dojadę, to już po sabacie będzie :shake:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To co ty na wrotkach bedziesz jechał że do 26.01 nie zdążysz:crazyeye:

A co do pakowania...to mój Tz mnie przebija:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='Menrzuś']Lepiej nie kuś :p[/quote]:razz::razz::razz::diabloti:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]To co ty na wrotkach bedziesz jechał że do 26.01 nie zdążysz:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A co do pakowania...to mój Tz mnie przebija:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]
:razz::razz::razz::diabloti:[/quote]
Na śniegu z wrotkami? :crazyeye: Pręzej sobie psy pociągowe do sanek przywiążę :eviltong:

Bo pewnie Twoje ciuchy pakuje :evil_lol:

Nie kuuuuuuś :razz::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Na śniegu z wrotkami? :crazyeye: Pręzej sobie psy pociągowe do sanek przywiążę :eviltong:

Nie kuuuuuuś :razz::evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Biedne psy:roll:

Nie....swoje gadżety:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

:roll::roll::roll:

:razz::diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Na śniegu z wrotkami? :crazyeye: Pręzej sobie psy pociągowe do sanek przywiążę :eviltong:

Nie kuuuuuuś :razz::evil_lol:[/quote]

Przyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyjedź

[IMG]http://film.onet.pl/_i/news/duze/s/shrek_2_2.jpg[/IMG]

:loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Przyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyjedź

[IMG]http://film.onet.pl/_i/news/duze/s/shrek_2_2.jpg[/IMG]

:loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No jak teraz odmówi to znaczy ze nie ma serca:cool1:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']:placz::placz::placz:
serce to ja mam, ale też z arytmią :placz::placz:[/quote]

..................:placz:...............

A ja tu zdjęcia wyszukuję...

..................:placz:....................

Posted

[quote name='Menrzuś']:placz::placz::placz:
serce to ja mam, ale też z arytmią :placz::placz:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ty się arytmią nie zasłaniaj......ja też ją mam i się nie chwalę:roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]