Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jbk']Cześć Cioteczki i Menrzusiu ;)) Jak się macie w ten mroźny poranek??[/quote]
Witanko :multi::loveu:
Jak się mam? Fan-tas-ty-cznie :multi:Podoba mi sie ten mrozik -10C :multi:

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Achh jakże rodzinnie sie zrobiło....nieprawdaż wujaszku:razz::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]
....jak szwagier ze szwagierką :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Szalony!!!! U nas rano było -13 ![/quote]
No co? Choróbska zostaja zamrożone, nie ma tej wstrętnej chlapy, no i mrozik działa zbawiennie na cellulit :diabloti:

Posted

[quote name='jbk']Rodzinnie i cieplusio i fajniusio :)[/quote]
Nawet Jabłuszkowa przestała gwiazdorzyć i zeszła na niziny :diabloti:

Czy ktoś widział ostatnio foty Avantiego? :hmmmm:

Posted

[quote name='Menrzuś']....jak szwagier ze szwagierką :evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Prawie:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[QUOTE]No co? Choróbska zostaja zamrożone, nie ma tej wstrętnej chlapy, no i mrozik działa zbawiennie na cellulit :diabloti:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ze do mnie pijesz:razz::diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[QUOTE]Nawet Jabłuszkowa przestała gwiazdorzyć i zeszła na niziny :diabloti:

Czy ktoś widział ostatnio foty Avantiego? :hmmmm:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Kto ja? Na niziny?:crazyeye: A po czym wnosisz:cool3:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]

Ja tam lubię mrozik.........:p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Prawie:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ze do mnie pijesz:razz::diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Kto ja? Na niziny?:crazyeye: A po czym wnosisz:cool3:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ja tam lubię mrozik.........:p[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
...ale juz blisko :razz::evil_lol:

To choróbsko jakieś Ciebie męczy? :crazyeye:.......................:evil_lol:

Na niziny to się znosi, a nie wnosi :eviltong:

Pewnie, że jest fajny (gorzej jak się na przystanku czeka)

Posted

[quote name='Menrzuś']...ale juz blisko :razz::evil_lol:

To choróbsko jakieś Ciebie męczy? :crazyeye:.......................:evil_lol:

Na niziny to się znosi, a nie wnosi :eviltong:

Pewnie, że jest fajny (gorzej jak się na przystanku czeka)[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]
bardzo:razz:

Mozna to tak nazwać:evil_lol:

MUndraliński:eviltong:

Ja tam nie czekam......jezdże sobie sama:eviltong:......no chyba że mi jutro po tych mrozach nie zapali:roll::cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']....żeby szoka nie przeżyć? :evil_lol:

A co Ty dzisiaj tak z tyłu się wleczesz? :roll: Ruchy dziewczyno :diabloti:[/quote]

A bo ja jeszcze sobie ggadam i stawki i wskaźniki drukuję na nowy rok i inne takie pierdołki ;)

Posted

[quote name='apple']
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]bardzo:razz:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Mozna to tak nazwać:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]MUndraliński:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ja tam nie czekam......jezdże sobie sama:eviltong:......no chyba że mi jutro po tych mrozach nie zapali:roll::cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Ale z rodziną to ponoć najlepiej na zdjęciu :shake:

No to jeszcze z miesiąc mrozów i bedziesz wyleczona :evil_lol:

Uczę się od MISZCZA :diabloti:

No wiem, że nie czekasz.....i dlatego chyba ten mrozik jest fajny :p

Posted

[quote name='jbk']A ja nie patrzyłam na termometr ;)[/quote]
....żeby szoka nie przeżyć? :evil_lol:

A co Ty dzisiaj tak z tyłu się wleczesz? :roll: Ruchy dziewczyno :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale z rodziną to ponoć najlepiej na zdjęciu :shake:

No to jeszcze z miesiąc mrozów i bedziesz wyleczona :evil_lol:

Uczę się od MISZCZA :diabloti:

No wiem, że nie czekasz.....i dlatego chyba ten mrozik jest fajny :p[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Eeeee tam.......w dobrej rodzinie to nie ma zastosowania;)

Mnie nawet całe życie w mrozie nie pomoze:evil_lol:

Ahhhhhhhhh:grins:

No:evil_lol: Chociaz pamiętam te mrozy z przed kilku lat...te -30....jeździłam wtedy autobusem......masakra to była:shake:

czy też zauważyliście że jak tylko Menrzuś wspomniał o zdjęciach Avantiego to Iza zaginęła:roll::evil_lol::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Eeeee tam.......w dobrej rodzinie to nie ma zastosowania;)[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]czy też zauważyliście że jak tylko Menrzuś wspomniał o zdjęciach Avantiego to Iza zaginęła:roll::evil_lol::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Moja rodzina wszędzie wychodzi dobrze, POZA ZDJĘCIAMI :)

Iza rozpłynęła się we mgle.....

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Eeeee tam.......w dobrej rodzinie to nie ma zastosowania;)[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Mnie nawet całe życie w mrozie nie pomoze:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ahhhhhhhhh:grins:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No:evil_lol: Chociaz pamiętam te mrozy z przed kilku lat...te -30....jeździłam wtedy autobusem......masakra to była:shake:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]czy też zauważyliście że jak tylko Menrzuś wspomniał o zdjęciach Avantiego to Iza zaginęła:roll::evil_lol::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
A najlepiej jest z tymi co się rzadko widuje ;)

Cos Ty tak pesymistycznie do życia nastawiona - zewrzeć tyły, pierś do przodu i do boju:evil_lol:

:p

Pewnie nerwowo komórkę przeszukuje :diabloti:

Posted

[quote name='jbk']A bo ja jeszcze sobie ggadam i stawki i wskaźniki drukuję na nowy rok i inne takie pierdołki ;)[/quote]
Ależ Ty masz podzielność uwagi :crazyeye:....uważaj tylko, żebyś Jabłuszkowej we wskaźnikach nie wydrukowała :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ależ Ty masz podzielność uwagi :crazyeye:....uważaj tylko, żebyś Jabłuszkowej we wskaźnikach nie wydrukowała :evil_lol:[/quote]

To podobno jest typowo babska cecha ;))

Posted

[quote name='Iza i Avanti']No to Was zadziwię! Ale ciut później, bo muszę trochę popracować!

Paaaaaaaaaaaa[/quote]

A czym nas zadziwisz?? :diabloti:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']No to Was zadziwię! Ale ciut później, bo muszę trochę popracować!

Paaaaaaaaaaaa[/quote]
To ja też śmigam na spacerki....ale jeszcze tu wrócę :razz: