Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Aaaaaa tam za tłuczek:roll:[/B][/COLOR][/FONT]:diabloti:[/quote]
A za co jeszcze w domu może złapać, żeby tłuc? :crazyeye:

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No uruchom wyobraźnię...nie każ mi mówić głośno:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
miotłę, mopa.....berło do kibla? :evil_lol:.....przepychacz umywalkowy? :crazyeye:.... wałek?

Posted

[quote name='Menrzuś']A za co jeszcze w domu może złapać, żeby tłuc? :crazyeye:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No uruchom wyobraźnię...nie każ mi mówić głośno:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nieeeeee:mdleje: berło ale nie do kibla:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:chaos:...poddaję się...... :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']miotłę, mopa.....berło do kibla? :evil_lol:.....przepychacz umywalkowy? :crazyeye:.... wałek?[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nieeeeee:mdleje: berło ale nie do kibla:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Wiedziałam ze nie zaryzykujesz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Uwielbiam Cię normalnie:loveu:.............ups......miało być na PW...wiem...wymPskło mi sie:roll::oops:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
To jak wiedziałaś, to czemu mnie tak testujesz? :mad::razz:

Wiesz co to jest [SIZE=6]PW? :evil_lol:[/SIZE]

Posted

[quote name='Menrzuś']:chaos:...poddaję się...... :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Wiedziałam ze nie zaryzykujesz:evil_lol:

Uwielbiam Cię normalnie:loveu:.............ups......miało być na PW...wiem...wymPskło mi sie:roll::oops:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No przeca mówię że mi się [SIZE=5]wymPskło[/SIZE]....nie krzycz na mnie:placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Ja nie krzyczę......tylko duszę :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']To jak wiedziałaś, to czemu mnie tak testujesz? :mad::razz:

Wiesz co to jest [SIZE=6]PW? :evil_lol:[/SIZE][/quote]

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No przeca mówię że mi się [SIZE=5]wymPskło[/SIZE]....nie krzycz na mnie:placz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ciotkos....oć no do nos:loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Jezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzdem! :multi: Ale zara mnienie będzie, bo musze urwać się z roboty i jechać po prezenty :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Jezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzdem! :multi: Ale zara mnienie będzie, bo musze urwać się z roboty i jechać po prezenty :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Aaaaaaaa zapomniałam ze ty pracujesz:diabloti:

Co mi kupisz:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Aaaaaaaa zapomniałam ze ty pracujesz:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Co mi kupisz:razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Ćwinia! :eviltong:

Rózgę dostaniesz! :mad:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ćwinia! :eviltong:

Rózgę dostaniesz! :mad:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]eeee tam od razu świnia...sklerotyczka:evil_lol:

Znaczy się pejczyk?:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Menrzuś']A dla mnie co? :razz:

Czeeeee Izuś :multi::loveu:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No jak to co...to co mnie:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]