Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam dziś takiego maila:

Witam. Byłabym wstepnie zainteresowana adopcją Babi. Nie znalazłam tu informacji na temat reakcji na kota oraz uściślenia co to znaczy "toleruje dzieci i inne psy"? Mieszkam w dużym domu jednorodzinnym z ogrodem, niedaleko Warty. Mam 4 dzieci i kota, który z nami mieszka oraz zaprzyjaźnione koty z okolicy które nas odwiedzają czasami domu. Chciałabym równiez widzieć czego dokładnie boi sie Babi oraz czy jest ułożona i czysta. Mój tel. 608045124. Pozdrawiam. Kamilla Sowińska
E-mail: [email][email protected][/email]

Proszę zadzwoń do niej może to szansa!
I daj znać na wątku co i jak:)

Posted

[quote name='__Lara'][B]Allegro: [url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1063372529[/url][/B]

Są lepsze zdjęcia Wiki?[/QUOTE]

[IMG]http://img72.imageshack.us/img72/8868/img9002.jpg[/IMG]

[IMG]http://img6.imageshack.us/img6/2336/img8957y.jpg[/IMG]

[IMG]http://img268.imageshack.us/img268/9378/img8947z.jpg[/IMG]

[IMG]http://img7.imageshack.us/img7/1476/img8896z.jpg[/IMG]

[IMG]http://img404.imageshack.us/img404/4192/img8905m.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Tia']Dostałam dziś takiego maila:

Witam. Byłabym wstepnie zainteresowana adopcją Babi. Nie znalazłam tu informacji na temat reakcji na kota oraz uściślenia co to znaczy "toleruje dzieci i inne psy"? Mieszkam w dużym domu jednorodzinnym z ogrodem, niedaleko Warty. Mam 4 dzieci i kota, który z nami mieszka oraz zaprzyjaźnione koty z okolicy które nas odwiedzają czasami domu. Chciałabym równiez widzieć czego dokładnie boi sie Babi oraz czy jest ułożona i czysta. Mój tel. 608045124. Pozdrawiam. Kamilla Sowińska
E-mail: [email][email protected][/email]

Proszę zadzwoń do niej może to szansa!
I daj znać na wątku co i jak:)[/QUOTE]

Dzwoniłaś?

Posted

rozmawiałam z Pania, umowiłyśmy sie ze do 6czerwca Pani ma sie zastanowic i dać odpowiedz a ja 7czerwca bede w poznaniu wiec mogłabym zabrać babi ze sobą i Pani zobaczyła by ja wtedy na zywo:)

Posted

Pani mieszka w warcie za poznaniem niestety sama tej wizyty zrobic nie bede mogła bo to daleko mam tam 280km w jedna strone a do poznania jedziemy po znajomego na lotnisko wiec przy okazji moge mała zabrać i Panstwo dojada do poznania:( moze znajdzie sie ktos z okolicy kto przeprowadzi wizyte???????????????????????????????

Posted

[quote name='martaipieski']moze w tym tygodniu bede miała nowe foteczki pieskow ale to jeszcze nic pewnego:) DZIĘKUJEMY ZA ALLEGRO PIEKNIE ZROBIONE!!!!!!!!!!moze przyniesie psiakom szczescie!!!![/QUOTE]

To super, czekamy na lepsze zdjęcia ;)

Posted

Dzwoniła wczoraj Pani zainteresowana adopcja wiki:) właściwie powiedziała ze jest [COLOR=Red]zdecydowana[/COLOR] ma domek z ogrodem dwoje dzieci w wieku 7 i 5lat obecnie nie pracuje no i ma 2koty ale wiki a koty nie reaguje!!!suczka mieszkałaby w domu!![COLOR=Red] problemem bedzie jedynie transport [/COLOR]bo to az za warszawa miejscowość Łochów no i potrzebny ktos z okolicy kto[COLOR=Red] SPRAWDZI DOMEK moze jest ktos z Wyszkowa???? bo z warszawy to jest jeszcze kawałek!!!![/COLOR] po sterylizacji sunia bedzie mogła jechac do nowego domku umowiłam sie wstepnie z ta Pania na poczatek lipca!!!mam nadzieje ze sie Pani nie rozmysli i ze znajdzie sie transport!!! DZIEKUJE WAM ZA POMOC W OGŁASZANIU PANI ZNALAZŁA WIKI NA JAKIEJSC STRONIE ADOPCJE!!!

Posted

[quote name='Tola^^']A ta Pani jest z Warty?
Koło jakiej miejscowości to jest?[/QUOTE]

chyba najlepiej szukać kogoś z Sieradza - najbliżej i w sumie wcale nie aż tak daleko, z 20 min jazdy autem...

np. Gizmo, monikasobczak lub Remstin ( jedyne jakie znalazłam na dogo, aczkolwiek te osoby są bardzo mało aktywne więc istnieje prawdopodobieństwo, że nawet nie odczytają wiadomości :shake: )

Posted

[quote name='martaipieski']Dzwoniła wczoraj Pani zainteresowana adopcja wiki:) właściwie powiedziała ze jest [COLOR=Red]zdecydowana[/COLOR] ma domek z ogrodem dwoje dzieci w wieku 7 i 5lat obecnie nie pracuje no i ma 2koty ale wiki a koty nie reaguje!!!suczka mieszkałaby w domu!![COLOR=Red] problemem bedzie jedynie transport [/COLOR]bo to az za warszawa miejscowość Łochów no i potrzebny ktos z okolicy kto[COLOR=Red] SPRAWDZI DOMEK moze jest ktos z Wyszkowa???? bo z warszawy to jest jeszcze kawałek!!!![/COLOR] po sterylizacji sunia bedzie mogła jechac do nowego domku umowiłam sie wstepnie z ta Pania na poczatek lipca!!!mam nadzieje ze sie Pani nie rozmysli i ze znajdzie sie transport!!! DZIEKUJE WAM ZA POMOC W OGŁASZANIU PANI ZNALAZŁA WIKI NA JAKIEJSC STRONIE ADOPCJE!!![/QUOTE]

A kiedy będzie sterylka suczki???, jak jest szansa na dom to jak najszybciej trzeba.
Jeszcze Wizyta Przed-adopcyjna, a transport się jakiś znajdzie.
Zapytaj pani o dane do przeprowadzenia wizyty i zapytaj czy opłaci lub dołoży w razie czego do transportu..

A Bore i Babi możesz wstawić tutaj jeszcze:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/179156-SZCZENIAKI-w-potrzebie!!!-Pomagamy-maluchom!-Pom%C3%B3%C5%BC-i-TY-.!-OGLOSZENIA-POTRZEBNE[/url]!

Posted

adres mam i numer telefonu Pani jak najbardziej zgadza sie na wizyte i zapewnia ze sie nie rozmysli!!! umowiłysmy sie na 8lipca bo w czerwcu Pani ma wyjazd na kilka dni wtedy sunia by została z jej rodzicami ale byłby to pewnie dla niej stres wiec na spokojnie niech troche sie ja podtuczy i zabiore ja na sterylke!! mysle ze Pani dorzuci sie do transportu!!! a jak nie to mam nadzieje ze cos sie uzbiera i znajdzie sie jakis transport:(

Posted

Poszukam osoby która by przeprowadziła wizytę tylko podaj mi adres tej pani, nr tel, a w które dni pani wyjeżdża?
I napisz kiedy suczka będzie miała sterylkę:)

Posted

[quote name='martaipieski']Dzwoniła wczoraj Pani zainteresowana adopcja wiki:) właściwie powiedziała ze jest [COLOR=Red]zdecydowana[/COLOR] ma domek z ogrodem dwoje dzieci w wieku 7 i 5lat obecnie nie pracuje no i ma 2koty ale wiki a koty nie reaguje!!!suczka mieszkałaby w domu!![COLOR=Red] problemem bedzie jedynie transport [/COLOR]bo to az za warszawa miejscowość Łochów no i potrzebny ktos z okolicy kto[COLOR=Red] SPRAWDZI DOMEK moze jest ktos z Wyszkowa???? bo z warszawy to jest jeszcze kawałek!!!![/COLOR] po sterylizacji sunia bedzie mogła jechac do nowego domku umowiłam sie wstepnie z ta Pania na poczatek lipca!!!mam nadzieje ze sie Pani nie rozmysli i ze znajdzie sie transport!!! DZIEKUJE WAM ZA POMOC W OGŁASZANIU PANI ZNALAZŁA WIKI NA JAKIEJSC STRONIE ADOPCJE!!![/QUOTE]

Cudownie :D :D :D :D

Transport na pewno się uda zorganizować :)

Posted

[quote name='Tia']Poszukam osoby która by przeprowadziła wizytę tylko podaj mi adres tej pani, nr tel, a w które dni pani wyjeżdża?
I napisz kiedy suczka będzie miała sterylkę:)[/QUOTE]

Pani chyba wyjezdza pod koniec czerwca a wrca 8lipca
suczke na sterylke zabiore chyba w przyszłym tygodniu najpierw musze sie z weterynarzem umowic do sunieczek mam 60km w jedna strone od nich do weta 30km po sterylce kolejne 30km zeby zawisc ja do Pani Magdy u ktorej teraz sa no i wrocic do domu 60km:/ wiec musze sieprzygotowac na 180kilemotrewa trase z przerwami no i sama sterylka to tez troche zasu a na drugi dzien pwnie bedzie trzeba zrobic jeszcze raz ta trase bo wet napewno bedzie chciał zobaczyc jak sie suczka ma po sterylce!!
dzieki za pomoc jesli znajdziesz kogos kto sprawdzi ten domek przypominam miejscowosc łochów to wtedy podam adres telefon do tej Pani ok??? chyba ze chcesz odrazu