Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

[quote name='ayshe']natomiast zostalam wykonczona emocjonalnie i tak..taaak bylam arogancka:diabloti: na ostatniej godzinie [deedee i timon].uczenie dziewczyn timingu jest frustrujacym zajeciem:evil_lol:.[/quote]
bo oczekujesz od nas jakiegos przykurczu rak, trzymania pilki, trzymania lapki, trzymania linki, nieplatania sie w linke, liczenia krokow, liczenia milisekund czy szybko czy wolno, urozmaicania cwiczen, wcelowania z korekta, wcelowania z lupem i wiecej nie pamietam czego jeszcze :placz: jak to wszystko na raz mozna robic :evil_lol:

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

monisieczka-bo jak moj poziom wnerwienia przekracza magiczna granice to wtedy mowie cicho,wooolno i wyyyraaaznieeee:evil_lol:.ale szlo ci na pilke naprawde super.ruszylas sie babo troszke i jestem z ciebie dumna.:loveu:.reszte pomine milczeniem:diabloti:.
eddiii-nooooo ...synchronizacja to rzecz swieta:evil_lol:.
szira-doooszedl doooszedl pani glut:D
spyder-co ty z mariola robicie jutro kolo 10.30?;)

Posted

Łoj to dobrze że wyschłA. choć gamie nie powiem bo przyjechać nie bedzie chciała:evil_lol:

smaczki mamy i sznureczek a filmik tez obejrzany- własnie sie do niego dogrzebałam :) ale pewnie i tak łatwiej będzie pojąć na zywo i potem wykonać :) Będzie zabawa:cool3::loveu:

i nikt mi gamy zjadac nie bedzie!!:mad::mad:;)

Posted

[quote name='ayshe']asia-lepiej napisz do lary pw.zyjesz wogole?:cool3:[/QUOTE]
oki -zyje Beatko i wczoraj nawet szłam ale jeden SMS-mnie zahamował hehehehe -a poniewaz dorwalas mnie juz na polu to z pełnym oprzyżądowaniem do nauki śmy se spacerowali i oczywiście smaczki w torebce na tyle pachniały ze wszystkie psy poza moim oczywiscie sie ciagle koło mnie kręciły i skakały . Dzisiaj na spacerku Justyna /Babowa/ prosila o przekazanie ci ze zaczyna rechabilitacje i przez 2 tygodnie bedzie miala przerwe/ na 10.30 musi byc na Ursynowie/. Nie wiem czy bedzie ci sie chcialo tylko dla muchomorka dymac na pola na 8.30 -daj znac o ktorej jutro mamy byc, ewentualnie w jaki inny dzień i o ktorej -byle nie wieczorem i nie na cypelku :lol:

Posted

to przypelznij jutro na 9.30.bedizesz cwiczyla z mlodzieza gorliwa[zora i inka]:diabloti:.chyba ze chcesz sama to przytuptam na 8.30.:loveu:.mam cos ze sciegnem lewej nogi-wcozraj timek na poscigu mnie "przytrzymal"pazurkami:evil_lol: i jakos mi tak ryplo wiec jak mozesz byc na 9.30 to bym byla wdzieczna niebywale.godzina mniej stania to teraz dla mnie duze ulatwienie.dzisiaj bralam na klin-poduche game i sciene i znowu mnie nakurza.ledwo dolazlam do domu.edox na manzecie tez mi poprawil:evil_lol: ale na manzecie glownei posluszenstwo dzisiaj robil spyder sam.
[COLOR=red]wazna zmiana:wszystkei gnojki tj gama,edox,sciena [kurna jak ona ma na imie bo w sumie to nie pamietam?sciana,sciena...hmmm:oops:].chilli zapraszam na zajecia we wtorki i czwartki o 20 tj po grupie ktora troszke juz inaczej pracuje.do tej grupki glutow dobije tez balto jak kiedys wroci:diabloti:.[/COLOR]

Posted

Pancia gnojka zwanego gama potwierdza, ze wtorki i czwartki o 20 wchodzą w grę :) Jak by co to pasuje jeszcze środa rano ale co drugi tydzień niestety.
To tyle.
Czyli rozumiem, ze widzimy sie we wtorek :)
W tym samym miejscu?? Czy wieczorami to gdzie indziej??:cool3:

p.s. mam nadzieje, ze mi debile planu już nie zmienią. bo jak bylam na 1 semestrze to mialam chyba 5 wersji i doipiero ta ostatnia sie przyjeła... zmieniali mniej wiecej co 2 dni poczynając od końca września

Posted

[[COLOR=red]wazna zmiana:wszystkei gnojki tj gama,edox,sciena [kurna jak ona ma na imie bo w sumie to nie pamietam?sciana,sciena...hmmm:oops:].chilli zapraszam na zajecia we wtorki i czwartki o 20 tj po grupie ktora troszke juz inaczej pracuje.do tej grupki glutow dobije tez balto jak kiedys wroci:diabloti:.[/COLOR][/quote]

Czy jutro mamy już na 20 przyjechać, czy to dopiero od przyszłego tygodnia tak będzie ?

Posted

[B][COLOR=red]zmiana na jutrooooo!!! jutro zajecia sa tylko na 8.30!czyli inka zora i josh na 8.30!!!:cool1:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]moje dziecko wlasnie wpadlo do domu i oznajmilo ze koncza lekcje jutro o 10.30 wiec musze gnac do domu.:angryy:.:roll:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='ayshe'].....................mam cos ze sciegnem lewej nogi-wcozraj timek na poscigu mnie "przytrzymal"pazurkami:evil_lol: i jakos mi tak ryplo ......................................[/quote]
bardzo przepraszamy za sciegno :shake:ale spodziewalismy sie jakiejs pochwaly za wczoraj:roll:a tu nic:placz:fajnie nam sie wczoraj pracowalo, nawet nie zauwazylam kiedy tyle czasu uplynelo:evil_lol:
[quote name='Wyjątek']zaraz jakas mape wyciagne:roll: ale ze mnie warszawianka:evil_lol::cool1:[/quote]
i tak masz szczescie, ze mapke dostalas:evil_lol:ja jak sie kiedys pytalam gdzie zajecia to sie dowiedzialam ze przy petli jakiegos tam autobusu:roll:jak juz nie pamietam kiedy ostatnio autobusem jechalam:oops:

Posted

[quote name='ayshe'][B][COLOR=red]zmiana na jutrooooo!!! jutro zajecia sa tylko na 8.30!czyli inka zora i josh na 8.30!!!:cool1:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]moje dziecko wlasnie wpadlo do domu i oznajmilo ze koncza lekcje jutro o 10.30 wiec musze gnac do domu.:angryy:.:roll:[/COLOR][/B][/QUOTE]
oki przyjete

Posted

[quote name='ayshe'][I](...ciach)[/I]edox na manzecie tez mi poprawil:evil_lol: ale na manzecie glownei posluszenstwo dzisiaj robil spyder sam.
[/quote]

Manżetka faaajna jest:diabloti: Tylko faaajnie po niej ręka boli. Szczególnie, jak się pieseczek dobrze wgryzie i wzmocni chwyt:mad: Dzisiejsze zachowanie Edox'a: nagródki to se możesz włożyć w... Dawaj manżetę:evil_lol: Kochany szczylek:loveu:

[quote name='ayshe']
[COLOR=red]wazna zmiana:wszystkei gnojki tj gama,edox,sciena [kurna jak ona ma na imie bo w sumie to nie pamietam?sciana,sciena...hmmm:oops:].chilli zapraszam na zajecia we wtorki i czwartki o 20 tj po grupie ktora troszke juz inaczej pracuje.do tej grupki glutow dobije tez balto jak kiedys wroci:diabloti:.[/COLOR][/quote]

Na imię ma Siana:evil_lol: Nie przejmuj się - my też często przekręcamy jej imię.

Dwa glutki przyjęły - wtorki i czwartki o 20 pod mostem.

Co do Balto: trzeba patrzeć optymistycznie - w końcu dotrze na zajęcia:evil_lol: Oby jak najszybciej.

Posted

[quote name='Eddiii']

i tak masz szczescie, ze mapke dostalas:evil_lol:ja jak sie kiedys pytalam gdzie zajecia to sie dowiedzialam ze przy petli jakiegos tam autobusu:roll:jak juz nie pamietam kiedy ostatnio autobusem jechalam:oops:[/quote]

chciałabym prawdziwą mapkę. dostałam słowną. ze mam isc dana ulica i znalezc sie pod mostem :evil_lol:

Posted

[quote name='Spyder'] Dzisiejsze zachowanie Edox'a: nagródki to se możesz włożyć w... Dawaj manżetę:evil_lol: Kochany szczylek:loveu:

[/quote]

Taaa Gama przecież nie lepiej. Nagródki były fajne ale do czasu jak się dwa kolejne gluty nie pojawiły. Potem to już tylko zabawa w głowie a nagródki w d....... Ale supełek czy poducha juz zainteresowały :)

Posted

[quote name='Wyjątek']Taaa Gama przecież nie lepiej. Nagródki były fajne ale do czasu jak się dwa kolejne gluty nie pojawiły. Potem to już tylko zabawa w głowie a nagródki w d....... Ale supełek czy poducha juz zainteresowały :)[/quote]

No bo w poduchę można się faaajnie wgryźć i jeszcze do tego potarmosić:diabloti: Po prostu niebo w gębie:evil_lol:

Posted

eddiii-no wczorajsze zajecia byly po prostu produktywne i okazalo sie ze utrzymanie socjalnego wcale nei jest takie niemozliwe:evil_lol:.gorzej bedzie na schematach:diabloti:.im bardziej jestescie kumaci tym wiecej mam do przekazania:evil_lol:.zdaje sie ze w sobote na sladach bede sie musiala uzewnetrznic jeszcze raz-tym razem tez o poedach ale plus podtrzymanie w popedzie kolcami +timing +...+....hehehe:diabloti:
wyjatek-no coz byl hardcore lekki jak gluty sie zabraly razem :evil_lol:.ale to prawda ze jak gama obudzila w sobie malego killera to juz olala reszte:evil_lol:.jestem ciekawa skad ja mam tyle dziurek[nowych]w kurtce...hmmmm...no zgaduj-zgadula:evil_lol:.
siana,siana...hmmm...chyba zapamietam...:lol:.
w kazdym razie gama to slodki szczyl-rozrabiaka:loveu: a siana to ...demoniczny szczyl rozrabiaka:loveu:

Posted

[quote name='ayshe']jestem ciekawa skad ja mam tyle dziurek[nowych]w kurtce...hmmmm...no zgaduj-zgadula:evil_lol:.
[/quote]

:hmmmm::niewiem:

:evil_lol:

Ale przeciez małemu słoedkiemu szczylkowi rozrabiace to wybaczysz...? :modla:
:diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...