Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ewa-Jo']Uff Asher tyle w tobie zapału i energi że od samego czytania już mnie nogi bolą:evil_lol::evil_lol::diabloti:[/quote]Ciiichaj leniu :eviltong:
A jak było na agility? :cool3:

Kurczę, [B]Gosia[/B], nie wzięłabyć kamery na zajęcia? Mnie te komendy optyczne naprawde sprawiają trudność, machanie ręką to małe piwo, o tym wiem, i jakoś staram się kontrolować. Gorsze jst to, że nawet jak nie używam rąk, to... i tak pewnie uzywam pozostałej części asher :diabloti: I na przykład gibam się na komendę "noga", pochylam na "waruj", unoszę na palcach na "siad" z warowania, i tak dalej... :roll: Jakbym zobaczyła na filmie co tak naprawdę robię, to łatwiej by to było wyeliminować...

[B]Ayshe[/B], a Camp był na zajęciach? Bo jak nie, to przekażę Lidce nad czym mają popracować. Pewnie się ucieszy :evil_lol:

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asher']
a Camp był na zajęciach? Bo jak nie, to przekażę Lidce nad czym mają popracować. Pewnie się ucieszy :evil_lol:[/quote]
Była nas tylko trójka Figa, Maksio i Norasek :lol:

Posted

[quote name='asher']
Kurczę, [B]Gosia[/B], nie wzięłabyć kamery na zajęcia? Mnie te komendy optyczne naprawde sprawiają trudność, machanie ręką to małe piwo, o tym wiem, i jakoś staram się kontrolować. Gorsze jst to, że nawet jak nie używam rąk, to... i tak pewnie uzywam pozostałej części asher :diabloti: I na przykład gibam się na komendę "noga", pochylam na "waruj", unoszę na palcach na "siad" z warowania, i tak dalej... :roll: Jakbym zobaczyła na filmie co tak naprawdę robię, to łatwiej by to było wyeliminować...[/QUOTE]

Dobrze nie ma problemu wezmę:lol:

Posted

[quote name='asher']Ciiichaj leniu :eviltong:
A jak było na agility? :cool3:
[/quote]

No agility nie było -zostałam totalnie olana!!!:crazyeye::shake::mad:
Jak jechałam na teniska przed 10 to zobaczyłam na przystanku stereo z Negrą wiec wracając z teniska na wszelki wypadek wpadłam na placyk i dowiedziałam się że agility nie ma o 12 ani o 12.30 .Dziewczyny zawiadomiły stereo zeby przyszła o 10 a o nas nikt nie pomyśłał:placz::placz::placz: Jesteśmy z Joshem zawiedzeni i zdruzgotani i oczywiście załamani:eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Dobrze nie ma problemu wezmę:lol:[/quote] No i kogoś do obsługiwania bo chyba sama ćwiczysz????:eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Ewa-Jo']No to jak nic jak przyjdzie na 20 Argo to będą małe on-ki !!!!!!!! Wyśle Robertowi sms-a.[/quote]sie nie boj-jedno pojdzie drugie przyjdzie:cool3:

Posted

[quote name='Ewa-Jo']No i kogoś do obsługiwania bo chyba sama ćwiczysz????:eviltong::eviltong:[/quote]ja sie zglaszam na ochotnika i mam nadzieje ze kamera mnie przezyje:roll:

Posted

[quote name='ayshe']ja sie zglaszam na ochotnika i mam nadzieje ze kamera mnie przezyje:roll:[/QUOTE]

Wiesz co ja się zastanowię czy Ci ją mogę powierzyć:cool1: bo ona trochę przycisków ma i przydałoby sie je wciskać spokojnie, powoli, bez pośpiechu:razz:

Posted

[quote name='ayshe']dobra:eviltong: bez laski:obrazic: :cry: :morning:[/QUOTE]

No dobra nauczę Cię:lol: ale musisz mi obiecać że będziesz spokojna i nie będziesz sie denerwować:cool3: zresztą moja kamera to bardzo łatwa w obsłudze, tak dla ludzi nie lubiących zbytniej techniki:cool3: :eviltong:

Posted

[quote name='ayshe']to nie moja wina ze technika powyzej poziomu cepa mnie oniesmiela:oops: :razz: :diabloti:[/QUOTE]

To dobrze że nie widziałam Twoich początków z komputerem i internetem:evil_lol:

Posted

[quote name='ayshe']to nie moja wina ze technika powyzej poziomu cepa mnie oniesmiela:oops: :razz: :diabloti:[/quote]
pytanie zasadnicze -przerasta :eviltong:hihihi ,czy onieśmiela.:crazyeye: Dzięki Gosiu że się zgłosiłaś na ochotnika bo miałam zamiar wziąć kamerę od Marka ,a tak to przynajmniej Maruś zawału nie dostanie.:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Ewa-Jo'] Dzięki Gosiu że się zgłosiłaś na ochotnika bo miałam zamiar wziąć kamerę od Marka ,a tak to przynajmniej Maruś zawału nie dostanie.:multi::multi::multi:[/QUOTE]

Nie ma sprawy:lol: po to kamerka jest.

Posted

[quote name='ayshe']sie nie boj-jedno pojdzie drugie przyjdzie:cool3:[/quote]
dobre Baroszek , Librunia ,Argo -za 61-63 dni będzie co oblewać!!!!:multi::multi::eviltong: 2 najbardziej napalonych na jedną drobną dziewczynke!!!:shake::shake:

Posted

[quote name='ayshe']JAKBY TU ZAJRZALA LIBRA TO CZEKAM NA NIA JUTRO O 19.:helo:[/QUOTE]

Chorągiewki zauważone, już się szykujemy na jutrzejsze spotkanko :lol: :multi: Dziękujemy Pańci Josha za telefoniczne info :loveu:

[quote name='Ewa-Jo']dobre Baroszek , Librunia ,Argo -za 61-63 dni będzie co oblewać!!!!:multi::multi::eviltong: 2 najbardziej napalonych na jedną drobną dziewczynke!!!:shake::shake:[/QUOTE]

A o Librulkę proszę się nie martwić, bo futrzak przyjedzie jutro w żelaznych majtkach hihi :eviltong:

Pozdrawiam i do jutra !!

Posted

z shado niedobrze.chita skasowala suke na szkoleniu do tego[byla na smyczy a suka....ech]-zdzira teraz bedzie zawsze w kagancu bo jak ludzie nie pilnuja swoich psow to ja juz nic nie poradze:placz: .ewa-jo-jestem komputerowym kalmukiem,idiota i imbecylem-z reszta techniki tez leze:comp26: .za to radze sobie z....hmm.......wlasciwie to mam wrazenie ze z niczym sobie nie radze:scream7: :sadCyber: .powinno sie mnie poddac eutanazji po urodzeniu:drinking: :flaming: .
libra bedzie na 19.ten nowy jest na 20.barosz jest na 18.30.gdzie tu miejsce na seks kochana ewo-jo?:roll: :shocked!:

Posted

[quote name='ayshe']z shado niedobrze.chita skasowala suke na szkoleniu do tego[byla na smyczy a suka....ech]-zdzira teraz bedzie zawsze w kagancu bo jak ludzie nie pilnuja swoich psow to ja juz nic nie poradze:placz: .ewa-jo-jestem komputerowym kalmukiem,idiota i imbecylem-z reszta techniki tez leze:comp26: .za to radze sobie z....hmm.......wlasciwie to mam wrazenie ze z niczym sobie nie radze:scream7: :sadCyber: .powinno sie mnie poddac eutanazji po urodzeniu:drinking: :flaming: .
libra bedzie na 19.ten nowy jest na 20.barosz jest na 18.30.gdzie tu miejsce na seks kochana ewo-jo?:roll: :shocked!:[/quote]
Z Shado będzie dobrze -musi -tyle przeszedł to i wirozie da rade. Jakbyś coś potrzebowałą to daj głos.
Po pierwsze jak się suka pchała pod zęby to i dostała zawsze uprzedzasz włąścicieli . po drugie radzisz sobie z psami jak nikt i to wystarczy . No i po trzecie na seks zawsze jest miejsce:eviltong:.Barosz wychodzi -libra przychodzi to jeszcze luzik ,ale Argo przyjdzie po Libruli -jak myślisz jak on będzie ćwiczył po zapachu Libry na każdym kroku????? Będzie zabawnie .

Posted

z libra pojdzeiemy do dolka-nie boj zaby mam strategie:cool3: .z shado oczywiscie ze bedzie dobrze.nie moze byc inaczej.a chita....wiesz ona taka zmylkowa jest a ja dzisiaj przyznaje nieprzytomna trzymalam ja na smyczy tamta suka wpadla w psy i chita zlapala jaza bok.i zdarla jej 5 cm naskorka ze skora kolo kolana.moja wina .chita lizala szire[wstretny dentysta] i ja gadalam-no glooopia kretynka jestem.....to byl moment.chita to taki cichociemniak jest.cala grupe lezy na srodku i moga na nia wlazic szczekac i warczec ale jak ma znajome psy a obcy wpadnie to .....no moja wina i tyle.musze jej zakladac kaganiec a ze stalismy z boku z heki i szira a ta suka wpadla od tylu to no zwyczajnie ZNOWU nie zdazylam[pisze znowu bo przy joshu tez powinnam szybciej huknac na shado].leb mam pelen,czeka mnie biopsja,badania,mam male dziecko ,nie mam czasu na takie glupoty jak choroba....tyle do zrobienia,moje marzenie sie spelnilo-powstala onkowa grupa bez podzialow i bez intryg-kto skad dlaczego po kim pies donek onek z zondu zkwp pkpru wszystko jedno.bez podzialow i zawisci.teraz nie mam czasu na zadne choroby i klopoty...ale zycie potrafi byc wredne:-(

Posted

[quote name='ayshe']...moje marzenie sie spelnilo-powstala onkowa grupa bez podzialow i bez intryg-kto skad dlaczego po kim pies donek onek z zondu zkwp pkpru wszystko jedno.bez podzialow i zawisci.teraz nie mam czasu na zadne choroby i klopoty...ale zycie potrafi byc wredne:-([/quote]
Pamietaj, że masz nas. I bardzo proszę nie udawaj twardej jak stal i przyjmij czasem nasza pomoc. Wtedy my też czujemy sie bardziej potrzebni. W każdym razie jakbyś potrzebowała pomocy - nie wiem, samochód, pomoc przy psiakach czy jakaś sytuacja z dzieciakiem to daj znać. masz koszmarnie duzo na głowie. Wiem, że pomoc tez trzeba umieć przyjmować, ale nasza oferowana jest naprawdę szczerze. Buziaki dla Shado

Posted

bardzo wam wszystkim dziekuje za wsparcie.:loveu: .wiecie ze was koooocham:oops: ?tzn.ze postaram sie jeszcze mocniej na szkoleniach:diabloti: :roll: :lol:

Posted

[quote name='ayshe']bardzo wam wszystkim dziekuje za wsparcie.:loveu: .wiecie ze was koooocham:oops: ?tzn.ze postaram sie jeszcze mocniej na szkoleniach:diabloti: :roll: :lol:[/quote]
No nie wiem nie wiem -rozumiem że będziesz mocniej krzyczeć i mocniej wymagać:eviltong::eviltong::eviltong: Jak Shado???

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...