Eddiii Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='BeataG']Hehe, no bardzo dobrze to wszystko wypunktowałaś, w 100% się z Tobą zgadzam. Hm, obawiam się, że wszystko zaczęło się od mojego stwierdzenia, że Wermut nie da sobie zrobić krzywdy, które Eddii chyba opacznie zinterpretowała. :evil_lol: Ja naprawdę miałam na myśli tylko to, że gówniarz w przeciwieństwie do Emila za kamikadze nie robi i skłonności samobójczych nie ma, a do tego jest szybki, więc nawet jak mu palma odbije, to się w porę wycofa. Ale jak nie będzie miał innego wyjścia, to bronić się będzie i zębów też użyje. :cool3:[/quote] Ja nic nie interpretowalam :roll: :eviltong: wrecz przeciwnie. Wiec nie ma co sie obawiac ....:evil_lol: Jedyne co zwrocilo moja uwage to Twoja pewnosc i wiara :p
Eddiii Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='ayshe']doookladnie:diabloti: .do przewozenia to siem nie nadaje.po prostu bedzie stala u glonkow.:cool3: .jako przyneta na slady:cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol:[/quote] :mad: :diabloti:
ayshe Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 widzisz eddiii-i to siem nazywa podstep:diabloti: chociaz jak cie znam to rozpoczniesz budowe wlasnej palisady u siebie:roll: :evil_lol:
agis Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Chyba troche przesadzilam z iloscia zdjec :oops: Wiec dogomania odpada. Jak ktos ma ochote to zapraszam do ogladania [URL]http://www.agart.zigzag.pl/30-06-2007/index.html[/URL]
BeataG Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Eddiii']Zaden odcisk :roll: koncze poprostu dyskusje ktora nic nie wnosi :eviltong: ad.1 z ta roznica ze ja jestem tego swiadoma i sie do tego przyznaje :p a o co rozmowa :roll: dlatego staram sie ja uciac :evil_lol: [/quote] Eddii, teraz to przegięłaś i to ostro. :angryy: To nie ja twierdzę, że "mój pies tak w ogóle jest grzeczny i nie wiem co w niego wstępuje na zajęciach", przeciwnie - ja zawsze mówię, że mój pies to cwaniak i kombinator. I dlatego, że zaczęły narastać problemy z karnością, przestał ćwiczyć z Martą, bo problemów w MOICH relacjach z psem nikt za mnie nie rozwiąże. I wszyscy doskonale o tym wiedzą, nigdy tego nie kryłam. Więc takie teksty to ja sobie wypraszam. :mad:
shida Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Glonek']Glonki mogą się przenieść ale hurtem. wtorek-czwartek: Max, Balto, Chilli, Deedee, Bubel; środa-piątek: Szira, Timon, Pyros/Tika, Igła, Whoo, Nora. Pasi?[/quote] [quote name='ayshe']pasi:multi: . [B]shida-to masz zajecia w srode i w piatek o 20.[/B] igla nie chodzi w tygodniu aj musze cos pokombinowac w weekend.ale w sumie zamiast igly przychodzi heki wiec ok w sumie.:roll:[/quote] jupi !!! super :multi: baaaardzo dziekujemy - ja i whoopee - glonkom i ayshe za mozliwosc zmainy :) bo neistety od awari autka nie mam jzu jak w te wtorki bywac bo nie mam transportu...a tak whoo nadal bedzie mogla widywac ukochany rekawek 2 dni w tygodniu :loveu: :cool3:
shida Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='ayshe']nooo dooobra. a teraz kwestia weekendu.nadal niestety jestem bez koncepcji:roll: :cool1: . ile psow idzie slad w sobote? szira,bubel,max,gemma?moze reszcie zrobic slad 450m?wtedy poszla by deedee i chilli?moze zaczelibyscie mowic czy chcecie czy nie:mad: [/QUOTE] a my ??????????????? my tez tuptamy !!!!!!! :mad: chetnie cos co wejdzie whoo na ambicje ;) ona zrobi dowolnie dlugi jedynie zalamania moga byc klopotem :eviltong: ale wszystko zalezy jak mi sie uda ja zdopingowac :diabloti: :cool3: [QUOTE].mam taki plan:ulozyc slady dlugie o 6 rano.potem na zajecia.potem na slady.slady 450 m bylyby ukladane po przyjezdzie i wtedy mialyby ok.godziny[psy poszlyby po tych na sladach dluzszych. teraz dlugosc sladu...no wiec myslalam o 1000m ale tak se pomyslalam ze 800m styknie. deptacze:basia,ja,gosia,ania i ktos jeszcze[kasia?].slady 450 rozloze sama.poza sladem mozna zrobic rewir z ptt i posluszenstwo.natomiast obrone bysmy zrobili u glonkow w niedziele reg obrony jak ipo-v.posluszenstwo-ipo1 poza skokami z aportem.no to jak?[/quote] ja jestem za - moge lezc slad dlugi i dlugi deptac - bardzo chetnie :multi: :p choc nie wiem jak psy dadza rade i ze sladami i z posluszenstwem i z zajeciami...ale najwyzej "red bull doda ci skrzydel" :eviltong:
shida Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='ayshe'][B]hyrda:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: sie toto nazywa:evil_lol: :roll: [/B]. justys a moze sei z kims zabierzesz z chilloutem?:cool3:[/quote] niom wlasnie jesli np ayshe jedzie z gosia to np u nas jest miejsce :)
ayshe Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 a zapomnialm o whoooo:roll: :evil_lol: . nooo dzisiaj bylo fajnie.timon tez nie odnalazl pozorancika:evil_lol: .wszyscy pracowali wreszcie aczkolwiek bylo koszmarnie duszno i dzisiaj mialam 3 psy na rekawie[no i moje czuby]+frodo i paaadlaaaam:cool1: .wogole nie bylo czym oddychac taka duchota.fuj.:shake:
shida Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='ayshe']a zapomnialm o whoooo:roll: :evil_lol: .[/quote] wrrrr :angryy: :cool3:
ayshe Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 takie to male,chude i lyse ze latwo przeoczyc:diabloti: :razz: ;)
shida Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 tylko nie male !!! tylko nie male !!! chude i lyse to jeszcze moze ale nie male !!!! ;) jak sie dopiero co dowiedzialam jej brat ma 53-54cm... whoo spokojnie owe 53cm juz tez ma wiec jak dobrze pojdzie to moze i brata przerosnie ! ;) a on z tych naprawde duuuzych borderow jest !
ayshe Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 dooobra-obrosnieta,gruba i wielkosci cane corso:)
monisieczka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='ayshe']dooobra-obrosnieta,gruba i wielkosci cane corso:)[/quote] a moja to pińczerek?
Glonek Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='agis']Jakby byla potrzebna, to mam wykladzine gumowa do obicia palisady.[/quote] Będziemy bardzo wdzięczni.
Glonek Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Zawartość garażu to trzy płyty o długości około 200 [cm] i szerokości 60 [cm]. Więc do kupienia będzie tylko jedna płyta OSB. Wczoraj niestety nic nie załatwiliśmy zakupowego ponieważ przygotowywaliśmy teren do postawienia przeszkód. Dzisiaj będziemy na zajęciach więc dopiero jutro będziemy mogli się rozejrzeć.
ayshe Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [quote name='monisieczka']a moja to pińczerek?[/quote]malusi taki i kooochajacy sceniacki. sluchajcie zacznijcie sie interesowac wiedza na jakim popedzie pracujecie.robilismy glownie lowiecki ale oczywiscie troche pracowalismy na obronczym.teraz skupimy sie na tym zeby pies plynnie przechodzil z jednego do drugiego zaleznie od sytuacji[napor pozoranta-chec zdobycia rekawa]. w zwiazku z tym moge wam polecic artykuly winklera zamieszczone na stronie na ktora linka dala agis wczoraj zdaje sie tu u nas w linkowni.poniewaz zaczynamy wymagac od psow kontaktu to prosze rowniez zapoznac sie z artykulem dot.chodzenia przy nodze na kontakcie.te artykuly sa tez na psach sportowych ale ten portal ipo jest nowy i latwiej znajdziecie.one juz sa i sa...dosc dlugo ale teraz nie ma juz wyjscia i musicie sie w tym orientowac bo szkoda czasu na moje wyklady na zajeciach-na zajeciach mamy pracowac .
ayshe Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [quote name='Glonek']Zawartość garażu to trzy płyty o długości około 200 [cm] i szerokości 60 [cm]. Więc do kupienia będzie tylko jedna płyta OSB. Wczoraj niestety nic nie załatwiliśmy zakupowego ponieważ przygotowywaliśmy teren do postawienia przeszkód. Dzisiaj będziemy na zajęciach więc dopiero jutro będziemy mogli się rozejrzeć.[/quote]glonek ja cie prosze o podanie kosztow na zrzutke:mad: .
Glonek Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='ayshe']glonek ja cie prosze o podanie kosztow na zrzutke:mad: .[/quote] Ayshe a powiedz ty mi kiedy ja mam latać po sklepach? Bo koło nas to wszystko czynne do 17 lub 18. To po wyjściu z pracy zostaje mi jakieś 0.5 do 1.5 godziny. A na dokładkę to wszystko jest jeszcze nie w jednym miejscu. Dlatego dopiero jak wszystko kupię i złożę to będę wiedział ile to kosztowało.
ayshe Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 glonek-a czy ja na[pisalam"podaj koszt!"?:crazyeye: .rrrany:shake: ...
Glonek Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='ayshe']glonek-a czy ja na[pisalam"podaj koszt!"?:crazyeye: .rrrany:shake: ...[/quote] Jak zwykle nie kumam tych babskich niuansów. :placz:
ayshe Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 a ja glonkowych:placz: :eviltong: boszsz uwe wyjechal i musze sama dzisiaj popracowac z psami:shake: .no i wez tu czleku siem rusz tak sam:roll: :evil_lol:
Eddiii Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='BeataG']Eddii, teraz to przegięłaś i to ostro. :angryy: To nie ja twierdzę, że "mój pies tak w ogóle jest grzeczny i nie wiem co w niego wstępuje na zajęciach", przeciwnie - ja zawsze mówię, że mój pies to cwaniak i kombinator. I dlatego, że zaczęły narastać problemy z karnością, przestał ćwiczyć z Martą, bo problemów w MOICH relacjach z psem nikt za mnie nie rozwiąże. I wszyscy doskonale o tym wiedzą, nigdy tego nie kryłam. Więc takie teksty to ja sobie wypraszam. :mad:[/quote] Beata, ja nie komentuje Twoich relacji z Twoimi psami i tak jak juz raz powiedzialam nie oczekuje takiego komentarza w stosunku do mnie i mojego psa od Ciebie, ale Tobie widze trudno jest sie z tym pogodzic. Mam tez prawo decydowac jakie informacje na temat moj i mojego psa chce zamiescic na publicznym forum i moglabys to uszanowac. A zdanie ktore teraz cytujesz jest skierowane do naszego tresera, ktory prowadzi mnie i mojego psa i ma inny wydzwiek niz probujesz mu nadac ..... itd [quote name='ayshe']a zapomnialm o whoooo:roll: :evil_lol: . nooo dzisiaj bylo fajnie.timon tez nie odnalazl pozorancika:evil_lol: .wszyscy pracowali wreszcie aczkolwiek bylo koszmarnie duszno i dzisiaj mialam 3 psy na rekawie[no i moje czuby]+frodo i paaadlaaaam:cool1: .wogole nie bylo czym oddychac taka duchota.fuj.:shake:[/quote] no fajnie bylo :lol: na poczatku troszke byl nabuzowany ale potem mu na szczescie przeszlo :multi: moze cos dotarlo do niego ze to pole to nie tylko pozorant :roll: i trzeba obszekiwac wszystko co sie rusza :evil_lol:
Eddiii Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Glonek'] [quote name='ayshe']glonek ja cie prosze o podanie kosztow na zrzutke:mad: .[/quote] [quote name='ayshe']glonek-a czy ja na[pisalam"podaj koszt!"?:crazyeye: .rrrany:shake: ...[/quote] Jak zwykle nie kumam tych babskich niuansów. :placz: [/quote] tego niuansu to i ja nie kumam :evil_lol: ale rzeczywiscie moglbys podac jakas kwote zrzutkowa a potem sie rozliczymy dokladnie.
Glonek Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Eddiii']tego niuansu to i ja nie kumam :evil_lol: ale rzeczywiscie moglbys podac jakas kwote zrzutkowa a potem sie rozliczymy dokladnie.[/quote] Wolę kupić i dopiero podać kwotę a nie bawić się najpierw w przyjmowanie a potem zwracanie.
Recommended Posts