Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

[quote name='monisieczka']Ayshe, Agis, Aga-Pyros, Alix, Aneczka, Edii, Ewa-Jo, Glonek, Gosia/Szira, Libra, Mart@ - bardzo prosze o szybką decyzję dotyczaca naszego kalendarza. Zdjęcia proszę przesyłać do Agis. Wysłałam priv ale nikt nie odpowiedział. Nie wiem czy jesteście dalej za czy nie. Odezwijcie się bardzo proszę. Dobrze byłoby wiedzieć ile stron jest "zajętych" .[/quote]

ja jestem zainteresowana tylko nie moge sie zabrac za zdjecia, sprobuje dizs cos podeslac do Agis. jakby ktos mial jakies nasze fajne to prosze tez o przeslanie.

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ayshe']bede.jak nie umre na cwiczaku do popoludnia to bede.:placz:[/QUOTE]

To wszystko przez to Twoje otwarte okno:razz: mówiłam, krzyczałam, prosiłam [B]zamknij[/B]:eviltong: ja też przez Ciebie mam katar ale się nie poddam:eviltong:

Posted

[quote name='ayshe']bede.jak nie umre na cwiczaku do popoludnia to bede.:placz:[/QUOTE]
złego diabli nie biorą:eviltong: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Eddiii']ja jestem zainteresowana tylko nie moge sie zabrac za zdjecia, sprobuje dizs cos podeslac do Agis. jakby ktos mial jakies nasze fajne to prosze tez o przeslanie.[/QUOTE]
mam te zdjecia robione przez fotografa Roberta Librowego ale nie wiem ktore by ci sie spodobały.

Posted

[quote name='Ewa-Jo']mam te zdjecia robione przez fotografa Roberta Librowego ale nie wiem ktore by ci sie spodobały.[/quote]

ja je tez mam :) dzieki

Posted

[quote name='Ewa-Jo']mam te zdjecia robione przez fotografa Roberta Librowego...[/quote]
Czy my mozemy ich uzywac dowolnie, czy musimy miec zgode fotografa?

Posted

Nie wiem czy dojade dzisiaj na zajecia :roll: Na razie jestem uziemiona w robocie :placz: I nie zapowiada sie zebym wczesnie wyszla :angryy:

Ewa-Jo prosze przekaz plytke ze zdjeciami Marcie albo ayshe.

Posted

[B]czy ktos moglby po mnie przyjechac dzis o 18.30?bo dopiero zjechalam od 11 z cwiczaka i chcialabym sie odblocic i takie tam nieistotne zupelnie dla mego malzonka drobiazgi:mad: :placz: [/B]

Posted

[quote name='ayshe'][B]czy ktos moglby po mnie przyjechac dzis o 18.30?bo dopiero zjechalam od 11 z cwiczaka i chcialabym sie odblocic i takie tam nieistotne zupelnie dla mego malzonka drobiazgi:mad: :placz: [/B][/QUOTE]

No niestety ja dopiero sie wyrobię na 20:roll: więc nie dam rady, ale w powrotna drogę zapraszam:lol: ale okna będą zamknięte:mad: :lol:

Posted

[quote name='agis']
Ewa-Jo prosze przekaz plytke ze zdjeciami Marcie albo ayshe.[/QUOTE]
Dalam płytke MArcie.Sa tam zdjecia Libry 3 i w katalogu dodatkowe jakby było potrzeba wiecej niz tylko 3 zdjecia.Co do Josha to napisze jeszcze na priwa bo nie wiem czy z tych najładniejszych jego zdjec da sie wywalic kawałki mnie. No i dalam zdjecia zbiorowe psow ktore mialam z tresury. Nie zobaczymy sie w sobote bo niestety wetka dobrze przewidziala muchomorek ma wirusowe zapalenie przewodu pokarmowego i jak na razie bierze zastrzyki i ma srake na 7-zagon.

Posted

Kto ma jeszcze zdjecia zbiorowe (oprocz tych od fotografa Libry ;) )? Moze Eddiii masz jakies? Jak masz to przeslij razem z fotkami Timona.

Posted

[quote name='agis']Kto ma jeszcze zdjecia zbiorowe (oprocz tych od fotografa Libry ;) )? Moze Eddiii masz jakies? Jak masz to przeslij razem z fotkami Timona.[/quote]
No ja mam - ale co to sa grupowe? mam szukac takich gdzie sa wszyscy czy po kilku psow? a i sa przewaznie z ludziami a nie same psy ..... i generalnie nie mam czasu, kiedy jakis dead line?

Posted

ewa-jo-caluski dla biednego josha:cool1: .taki szpitalik lekki sie zrobil:shake: .

kto dzisiaj bedzie?:mad: bo rekaw dzisiaj jest.robimy poscigi i trza oszczekanko zrobic tyz.:cooldevi:

Posted

[quote name='ayshe']ewa-jo-caluski dla biednego josha:cool1: .taki szpitalik lekki sie zrobil:shake: .

kto dzisiaj bedzie?:mad: bo rekaw dzisiaj jest.robimy poscigi i trza oszczekanko zrobic tyz.:cooldevi:[/quote]

Timon ma sie dobrze :multi: , ale martwie sie na zapas czy wytluklismy juz wszystkie te pierwotniaki, czy jakis nawrot nie nastapi :shake:
chetnie bysmy dzis wpadli, ale jestem w niedoczasie swiatecznym, wiec nie obiecuje :oops: , a jutro prawie na 100% bedziemy :loveu:
trzymamy :kciuki: za Josha

Posted

Dzieki za zyczonka dla młodego od 3 rano juz jest spoko nie ma czym s...... to i nie pedzimy co chwile z 3 pietra na pysk.Oczywiscie młody jest marudny snuje sie jak g...... w przereblu po mieszkaniu szukajac czegos na ząb i tylko na polu wyglada jak zdrowy w pelni sił pies -patyczki i świat jest piekny.:multi: ,Po poludniu bedzie juz wolno cos mu dac do jedzenia to i spokoju troszku bedzie.Milej zabawy dzisiaj z rekawem .

Posted

[quote name='Eddiii']No ja mam - ale co to sa grupowe? mam szukac takich gdzie sa wszyscy czy po kilku psow? a i sa przewaznie z ludziami a nie same psy ..... i generalnie nie mam czasu, kiedy jakis dead line?[/quote]
Wszystko jedno jakie grupowe. Moga byc same psy albo z ludzikami.
Dead line jest na wczoraj ;) :diabloti: A serio to prosze o zdjecia do mnie na e-maila do konca roku.

Posted

[quote name='agis']Wszystko jedno jakie grupowe. Moga byc same psy albo z ludzikami.
Dead line jest na wczoraj ;) :diabloti: A serio to prosze o zdjecia do mnie na e-maila do konca roku.[/quote]

Uff, wyslalam ci przed chwila mail'ika z Timonkiem
poszukam jeszcze grupowych i przesle

Posted

[quote name='Eddiii']Uff, wyslalam ci przed chwila mail'ika z Timonkiem
poszukam jeszcze grupowych i przesle[/quote]
I jakbyś miała jakies ładne Norki... plizzzzzzz.... ja nic nie mam. a może ktoś jeszcze maładne zdjątka Noraska?

Posted

[quote name='monisieczka']I jakbyś miała jakies ładne Norki... plizzzzzzz.... ja nic nie mam. a może ktoś jeszcze maładne zdjątka Noraska?[/quote]
poprzegladam :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...