chicia1992 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 urodzil sie 1 stycznia, ile jeszcze urosnie i czy wyglada jak idealny york... Quote
Princess_York Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Hej , Ja nie widze zdjęcia .. Hmm .. nie wiem . Po pierwsze jeżeli kupiłaś psa ze sprawdzonej hodowli z rodowodem to jak najbardziej powinien wyglądać jak YORK :) . Jeżeli kupiłaś psa z Chodoffli lub na rynku ,targu, giełdzie ,allegro itp. to nie myśl że wyrośnie z psa york ... Podstawowe więc pytanie do Ciebie .. Ma rodowód ? :lol: . Mogłabyś też wkleić zdjęcie, żeby cokolwiek powiedzieć o nim/niej :) . Quote
pa-ttti Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 niekoniecznie. czasem pies bez papieru jest ładniejszy od rodowodowego. ale nie mówię że jestem za bezpapierowymi,bo jak najbardziej zawsze będę popierać rodowodowe psy. Quote
Princess_York Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 No niektóre są ładniejsze .. Ale jest takich baardzo mało :p Quote
pa-ttti Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 no racja..szczególnie teraz, kiedy 90%bezpapierowych yorków to są kundelki. kiedyś(z 7-8 lat temu) naprawdę było dużo większe prawdopodobieństwo kupienia ładnego "yorka" bez rodowodu. teraz już jest baaaardzo trudno, a jeszcze dla kogoś kto nie zna się na rasie to już wogóle. Quote
Princess_York Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 No właśnie :) .Łatwiej by nam było ocenić czy ten piesek jest podobny do Yorka gdyby było zdjęcie . Czy założycielka tego tematu odwiedza dogo ? :lol: Quote
Recommended Posts