Pencia2 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 15.05.2010 QUALIFICATION CRUFT'S 2011 sędzia Skok Damir HR psy klasa cestna ANDRE APRI CHERRY IVO MARIADOLF klasa stredna ARNY AVENGER STRIPEK SNU HOBBY MARYDEN ZEFFIR IN CHOCOLATE klasa otvorena SCIROCCO LVI DOMOV klasa sampionov BEN-BEN CHOCO KING IZ VESTLANDII -V1,CAC,CACIB,qualification Cruft CHAR'S RISKY BUSINESS -nieobecny(mój Pusio) suki klasa cestna DAN-STAR-K0M EVESTINA PREKRASNAIA klasa stredna NUN POM CLEAR- V1,CAC,CACIB,BOB,qualification Cruft(moja Mufka) WANDA LVI DOMOV HOBBY MARYDEN EVROPA klasa sampionov CARINKA Z KRAKOVANSKE SKALKY CURLY SUE OF MAJA'S POMERANIENWORLD VANILLA QUEEN OF NIGHT IZ VESTLANDI Na ringu były wszystkie psy oprócz mojego Pusia,wyników dokładnie nie znam,byłam sama,a jeszcze Pusia chwyciło czyszczenie.ALe moja Mufka spisała się za oboje w wieku 15 miesięcy pokonała championy i interchampiony,zdobyła kwalifikacje na Crufta 2011, BOB i była wybrana do 5 najlepszych w grupie V FCI Quote
Recommended Posts