aduska1212 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 witam serdecznie wszystkich, slabo orientuje sie na dogo-jesli ktos o tym pisal to wykasujcie moj post. i z gory przepraszam. w bialymstoku na drzwiach jednej z lecznic jest ogloszenie, ze zapraszaja suczki na bezplatna sterylizacje sponsorowana przez kogos z Usa. nie wiem tylko czy to jest nadal aktualne, ale ogloszenia zmieniane sa tam na bierzaco. moze ktos chcialby z tego skorzystac? dla zainteresowanych moge podac adres i nr telefonu, bo trzeba sie umawiac telefonicznie. od razu zaznacze, ze nic wiecej nie wiem-po prostu przeczytalam ogloszenie, a komus moze mogloby to pomoc... Quote
Sayrel Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Jest aktualne. Mozna bezplatne sterylizowac tam psy. Vetki sa bardzo kompetentne i dobre. Quote
magdaw Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 witam . Jeżeli ktoś wie o darmowej lub teniej sterylizacji w białymstoku to prosiła bym o jakiś namier- chociaż o nazwe ulicy- reszte już sama znajde- dziekuje ;o) Quote
magdaw Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Dziękuje bardzo za tak szybką odpowiedz , dla aduska1212, psa wzieliśmy ze schroniska a że spodobała nam sie suczka to teraz trzeba odpowiedzialnie podejść do sprawy- napewno zadzwonie może sie uda . Jeszcze raz dziękuje bardzo bardzo i POZDRAWIAM PAPAP. Quote
aduska1212 Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 rozumiem to ;) sama mam sunie ze schronu i historia podobna :) wiec zycze udanego zabiegu :* a odpowiedz szybka bo gabinet bardzo blisko, na trasie spacerow z psiunia :) Quote
Recommended Posts