Secia Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 [quote name='Szii']Ruszamy z kolejnym spacerem przyjaźni! Zapraszamy wszystkich! Tutaj wydarzenie na facebooku! :) [url]https://www.facebook.com/events/172251976218974/[/url] Lece na FB promowac :-) Quote
Ilonajot Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 [quote name='Secia'][quote name='Szii']Ruszamy z kolejnym spacerem przyjaźni! Zapraszamy wszystkich! Tutaj wydarzenie na facebooku! :) [url]https://www.facebook.com/events/172251976218974/[/url] Lece na FB promowac :-)[/QUOTE] dzieki Seciu :) jedna Pani przyjezdza na ten spacer az z Warszawy! do naszego Skarba :) :) :) Quote
ŚWIAT Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 [quote name='Secia']OOOOOO do jakiego skarba?[/QUOTE] Pewnie do tej wygłodzonej psiny, której właścicieli mogłabym...lepiej zamilknę. A Pani przyjezdza tylko na spacer czy może adoptuje Skarba? Quote
Ilonajot Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 (edited) o adopcji nic nie wiem, ale przyjezdza na spacer :) tak, do tego Skarba zaglodzonego i zabranego z lancucha ... a do domku poszedl dzis Amorek :) Edited February 17, 2012 by Ilonajot Quote
ŚWIAT Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Czy nadal potrzebujecie smyczy albo kagańców?Jeśli tak porobię ogłoszenia Quote
Ilonajot Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 na pewno potrzebujemy, ostatnio na spacerze brakowalo - przez to wlasnie kilka pieskow nie moglo pojsc :( Wolontariuszki wiazaly jakies sznurki ze soba ... a nastepny spacer juz za tydzien ;) dzisiaj z okazji dnia kota do domku poszedl kocurek Sit i owczarzyca Luna ;) Quote
ŚWIAT Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Hehe, a ja właśnie ogłaszam psiaki i miałam pytać co z Luną bo się jej nie mogłam doszukać na stronie:) A kotka Kasia nadal nie poszła:(?a taki jej ładny zrobiliście plakat Quote
Ilonajot Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 [quote name='ŚWIAT']Hehe, a ja właśnie ogłaszam psiaki i miałam pytać co z Luną bo się jej nie mogłam doszukać na stronie:) A kotka Kasia nadal nie poszła:(?a taki jej ładny zrobiliście plakat[/QUOTE] do Lunki przyszli ludzie bardzo fajni, kilka razy przychodzili, dzisiaj zabrali ja do domku :) Super, bo Lunka to swietny pies a ze wzgledu na wiek, tusze, pospolity wyglad i jeszcze oberwane ucho nikt sie dotad nia nie interesowal ... Lunka jest tez nieslychanie inteligentna, w schronisku potrafila sie wydostac z KAZDEGO kojca, zamknietego pomieszczenia, itd. Ale zawsze sie bardzo pilnowala, nigdy nawet ne probowala uciec ze schroniska. Wiedziala, ze to jej taki tymczasowy dom. A co do Kasi to Dzien Kota jeszcze sie nie skonczyl!!! Mam caly czas nadzieje, ze Kasia pojdzie do domku! Jak nie dzis, to jutro ........... Quote
ŚWIAT Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Leżę od wczoraj w łóżku zmorzona gorączką i niemocą (grypsko czy cóś, ale na L4 pójść nie mogę), to trochę podgnoniłam ogłoszenia, głównie Tablica i Morusek. Boni, Marti i Madel mają wyróżnione Trójmiasto. Nie pisałam o tym ,ale nie mogę przeboleć Krzysia:( strasznie mi żal staruszków. Myślę teraz o Konradku, jak się miewa - on jest podobny do mojego psa. Quote
Ilonajot Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 ŚWIAT kochana, zdrowiej szybko!!! Konradek ma sie calkiem dobrze, mieszka w biurze czyli w ciepelku, on poza staroscia i chora skora nie ma chyba innych przypadlosci. Pewnie Ola moze napisac wiecej. W kazdym razie to bardzo ale to bardzo kochany piesek :) Quote
Betbet Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Chciałam spytać, czy to któraś z Was jedzie na wizytę przedadopcyjną na Zaspę z Naną z DT? Chyba nic nie pokręciłam...:) Quote
Ilonajot Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 ja jade :) Nana jest u mnie na tymczasie - dlaczego pytasz?? jedziemy we wtorek. trzeba sprawdzic, jak Nana zareaguje na swinki, no i czy domek odpowiedni. chociaz przez telefon Pani brzmiala sensownie. Quote
Secia Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Ilonko zgubiłam wątek Tiny na FB i na niebieskim czy mogłabyś mi przypomnieć? Quote
Ilonajot Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Voila :) Watek Tiny na niebieskim: [url]http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=69&t=7107[/url] a facebook: [URL="http://www.facebook.com/#%21/events/205223189572536/"]http://www.facebook.com/#!/events/205223189572536/[/URL] Quote
Ilonajot Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 wlasnie patrzylam na niebieskim forum amstaffowym, ze nasz Buell rezerwuje Tinke na spacer 26-go lutego ;) pieknie :) Olenko, czy slyszysz? Quote
Ilonajot Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Ja pierdziu .... znowu jest DZIEWIĘĆ nowych szczeniakow!!!! RATUNKU POMOCY! 5 labkowatych czarnych klusek w wieku 3 miesiecy. znalezione w kartonie w lesie. na mrozie, wiadomo :( wyrzucone na pewna smierc Quote
Ilonajot Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Za to do domkow poszly Nana i Falko. I malutka Czesia-szczeniaczek, ktora dopiero co trafila ... miala laska szczescie, nie ma co! Quote
ŚWIAT Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Biedne szczyle:( a ja siedzę na stronie - ściągam zdjęcia do ogłoszeń - i patrzę a tu mi Czesia ze strony ucieka:) to wszystko jasne:) Quote
ŚWIAT Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Nel, labkowate maluchy, Bolek i Lolek wrzucone na Trójmiasto. Quote
Ilonajot Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 hahaha, widze Świat, ze dzialasz z predkoscia swiatla ;) ja mialam jeszcze kilka dni wyroznione ogloszenie dla Nany - i poniewaz Nanka od dzis w swoim docelowym domku (niesamowicie prozwierzecym, rodzina ratuje swinki morskie, wiec Nanusia mieszka teraz z 4 swinkami ;) ) dalam tam niby-labki ... zeby jeszcze wykorzystac to wyroznienie. a zaraz patrze - labki juz sa :) no i dobrze - niech maja dwa! moze im to szybko domki przyniesie Quote
Ilonajot Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 a z Czesia to byla fajna historia dzisiaj. Olenka poprosila Pana, ktory robi banery - o zrobienie baneru promujacego spacery przyjazni ... ze zdjeciem Czesi. wyslala mu zdjecie mailem, po czym pan stwierdzil, ze zdjecie jest niewystarczajaco ostre i on sam przyjedzie i zrobi zdjecie. no i jak przyjechal zrobic to zdjecie - to juz wyjechal z Czesia :razz: ma dziewczyna w sobie to cos! Quote
ŚWIAT Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='ŚWIAT']Nel, labkowate maluchy, Bolek i Lolek wrzucone na Trójmiasto.[/QUOTE] Dorzuciłam też na Tablicę.pl Quote
Secia Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Świat pięknie dziękuję za ogłoszenia dla Balu :-) Quote
Buell Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Ilonajot']wlasnie patrzylam na niebieskim forum amstaffowym, ze nasz Buell rezerwuje Tinke na spacer 26-go lutego ;) pieknie :) Olenko, czy slyszysz?[/QUOTE] niestety, już mówilem przez tel że niestety na 90% nie dam rady :( ale zawsze te 10% szansy jest... Quote
Recommended Posts