Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Szii']Ruszamy z kolejnym spacerem przyjaźni! Zapraszamy wszystkich!
Tutaj wydarzenie na facebooku! :)
[url]https://www.facebook.com/events/172251976218974/[/url]

Lece na FB promowac :-)

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Secia'][quote name='Szii']Ruszamy z kolejnym spacerem przyjaźni! Zapraszamy wszystkich!
Tutaj wydarzenie na facebooku! :)
[url]https://www.facebook.com/events/172251976218974/[/url]

Lece na FB promowac :-)[/QUOTE]

dzieki Seciu :) jedna Pani przyjezdza na ten spacer az z Warszawy! do naszego Skarba :) :) :)

Posted

[quote name='Secia']OOOOOO do jakiego skarba?[/QUOTE]
Pewnie do tej wygłodzonej psiny, której właścicieli mogłabym...lepiej zamilknę.
A Pani przyjezdza tylko na spacer czy może adoptuje Skarba?

Posted (edited)

o adopcji nic nie wiem, ale przyjezdza na spacer :) tak, do tego Skarba zaglodzonego i zabranego z lancucha ...

a do domku poszedl dzis Amorek :)

Edited by Ilonajot
Posted

na pewno potrzebujemy, ostatnio na spacerze brakowalo - przez to wlasnie kilka pieskow nie moglo pojsc :( Wolontariuszki wiazaly jakies sznurki ze soba ...
a nastepny spacer juz za tydzien ;)

dzisiaj z okazji dnia kota do domku poszedl kocurek Sit i owczarzyca Luna ;)

Posted

Hehe, a ja właśnie ogłaszam psiaki i miałam pytać co z Luną bo się jej nie mogłam doszukać na stronie:)
A kotka Kasia nadal nie poszła:(?a taki jej ładny zrobiliście plakat

Posted

[quote name='ŚWIAT']Hehe, a ja właśnie ogłaszam psiaki i miałam pytać co z Luną bo się jej nie mogłam doszukać na stronie:)
A kotka Kasia nadal nie poszła:(?a taki jej ładny zrobiliście plakat[/QUOTE]
do Lunki przyszli ludzie bardzo fajni, kilka razy przychodzili, dzisiaj zabrali ja do domku :) Super, bo Lunka to swietny pies a ze wzgledu na wiek, tusze, pospolity wyglad i jeszcze oberwane ucho nikt sie dotad nia nie interesowal ...
Lunka jest tez nieslychanie inteligentna, w schronisku potrafila sie wydostac z KAZDEGO kojca, zamknietego pomieszczenia, itd. Ale zawsze sie bardzo pilnowala, nigdy nawet ne probowala uciec ze schroniska. Wiedziala, ze to jej taki tymczasowy dom.

A co do Kasi to Dzien Kota jeszcze sie nie skonczyl!!! Mam caly czas nadzieje, ze Kasia pojdzie do domku! Jak nie dzis, to jutro ...........

Posted

Leżę od wczoraj w łóżku zmorzona gorączką i niemocą (grypsko czy cóś, ale na L4 pójść nie mogę), to trochę podgnoniłam ogłoszenia, głównie Tablica i Morusek.
Boni, Marti i Madel mają wyróżnione Trójmiasto.

Nie pisałam o tym ,ale nie mogę przeboleć Krzysia:( strasznie mi żal staruszków.
Myślę teraz o Konradku, jak się miewa - on jest podobny do mojego psa.

Posted

ŚWIAT kochana, zdrowiej szybko!!!
Konradek ma sie calkiem dobrze, mieszka w biurze czyli w ciepelku, on poza staroscia i chora skora nie ma chyba innych przypadlosci. Pewnie Ola moze napisac wiecej. W kazdym razie to bardzo ale to bardzo kochany piesek :)

Posted

ja jade :) Nana jest u mnie na tymczasie - dlaczego pytasz??
jedziemy we wtorek. trzeba sprawdzic, jak Nana zareaguje na swinki, no i czy domek odpowiedni. chociaz przez telefon Pani brzmiala sensownie.

Posted

Voila :)
Watek Tiny na niebieskim: [url]http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=69&t=7107[/url]

a facebook: [URL="http://www.facebook.com/#%21/events/205223189572536/"]http://www.facebook.com/#!/events/205223189572536/[/URL]

Posted

Ja pierdziu .... znowu jest DZIEWIĘĆ nowych szczeniakow!!!! RATUNKU POMOCY! 5 labkowatych czarnych klusek w wieku 3 miesiecy.
znalezione w kartonie w lesie. na mrozie, wiadomo :(
wyrzucone na pewna smierc

Posted

hahaha, widze Świat, ze dzialasz z predkoscia swiatla ;)
ja mialam jeszcze kilka dni wyroznione ogloszenie dla Nany - i poniewaz Nanka od dzis w swoim docelowym domku (niesamowicie prozwierzecym, rodzina ratuje swinki morskie, wiec Nanusia mieszka teraz z 4 swinkami ;) ) dalam tam niby-labki ... zeby jeszcze wykorzystac to wyroznienie.

a zaraz patrze - labki juz sa :) no i dobrze - niech maja dwa! moze im to szybko domki przyniesie

Posted

a z Czesia to byla fajna historia dzisiaj. Olenka poprosila Pana, ktory robi banery - o zrobienie baneru promujacego spacery przyjazni ... ze zdjeciem Czesi.
wyslala mu zdjecie mailem, po czym pan stwierdzil, ze zdjecie jest niewystarczajaco ostre i on sam przyjedzie i zrobi zdjecie.
no i jak przyjechal zrobic to zdjecie - to juz wyjechal z Czesia :razz: ma dziewczyna w sobie to cos!

Posted

[quote name='Ilonajot']wlasnie patrzylam na niebieskim forum amstaffowym, ze nasz Buell rezerwuje Tinke na spacer 26-go lutego ;) pieknie :)

Olenko, czy slyszysz?[/QUOTE]
niestety, już mówilem przez tel że niestety na 90% nie dam rady :(
ale zawsze te 10% szansy jest...