Ilonajot Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Pikus byl naprawde biedakiem. to byl starszy piesek, w dodatku konfliktowy ... od lata byl z Dejzi kojcu i bylo wszystko ok, bo Dejzi to zlota dziewczyna. no i tak nagle, ni stad ni zowad - rano znaleziono go niezywego w budzie :( naprawde przykre. w innych schroniskach cos takiego jest na porzadku dziennym, w Starogardzie na szczescie nie. ale jednak sie zdarza ... Quote
Ilonajot Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 a ja zycze wszystkiem naszym pieskom i kotom bez wyjatku, zeby w tym nowym roku znalazly kochajacych ludzi. Quote
Buell Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 [quote name='Ilonajot']a ja zycze wszystkiem naszym pieskom i kotom bez wyjatku, zeby w tym nowym roku znalazly kochajacych ludzi.[/QUOTE] ja również ;) I Wam kochani - najlepszego! Quote
Secia Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Najlepszego na Nowy Rok z drugiej strony globusa dla Olenki, Ilonki, Świat i wszystkich którzy zaglądaja na wątek piesów starogardzkich, pomagając im w różny sposób w przetrwaniu tych ciężkich schroniskowych chwil. Dla wszystkich z życzeniami lepszego jutra dla psiaków i kociaków Pan Paw, którego spotkałam w parku :-) [video=youtube;Kez-DT1i7Yk]http://www.youtube.com/watch?v=Kez-DT1i7Yk[/video] Quote
ŚWIAT Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Piękny ten paw:) Tobie też wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Quote
olenka_f Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Seciu jadę do Ciebie zobaczyć Pana Pawia na żywo z całą ferajną ze Starogardu :) Quote
Secia Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 jupi :-) Olenko mam duży ogrod, ferajna bedzie miała gdzie mieszkać a ty ze mna :-) :-) Quote
Szii Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Pozdrowienia od Tinki, która szuka domku w stylu: "na słodkie oczka". ; ) [IMG]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/378580_296197710431651_100001242743204_901333_353845888_n.jpg[/IMG] Quote
Ilonajot Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 ooo, wlasnie o takim zdjeciu Tinki marzylam!!! bo chce jej zalozyc watek na amstaff-pitbull.eu nie ukrywam, ze bardzo tu licze na aktywniosc Buella, ktory bardzo pomogl przy naglasnianiu historii Tumisia ... A i jakby ciotka Secia tez sie wlaczyla do akcji, to sukces MUROWANY ;) Tinka to jedyna amstaffka, ktora zostala w schronisku! ma charakterek, wiec to nie jest pies dla kazdego, ale jest bardzo bardzo madra. i - uwielbia dzieci! Quote
Ilonajot Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 zalozylam Tince watek na forum amstaffowym, ZAPRASZAM!!! [url]http://amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=69&t=7107[/url] Quote
Secia Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 no to standardowo ja na FB robię zaraz, wieczorem, dzisiaj :-) i podeślę link Quote
ŚWIAT Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Kochani, czy kotka Marylin poszła do domu? Nie widzę jej na stronie schroniska a dostałam odpowiedz od Pani zainteresowanej adopcją na Tablica.pl. Podam jej numer do schroniska i wyślę mailem na [email][email protected][/email] jej numer, proszę skontaktujcie się z nią, a możę zechciałaby innego kociaka? i jeśli poszła do domu muszę zdjąć jej ogłoszenie Quote
Ilonajot Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [quote name='ŚWIAT']Kochani, czy kotka Marylin poszła do domu? Nie widzę jej na stronie schroniska a dostałam odpowiedz od Pani zainteresowanej adopcją na Tablica.pl. Podam jej numer do schroniska i wyślę mailem na [email][email protected][/email] jej numer, proszę skontaktujcie się z nią, a możę zechciałaby innego kociaka? i jeśli poszła do domu muszę zdjąć jej ogłoszenie[/QUOTE] tak. przepraszam za zaniedbanie :( i kotka Marylin, i jej siostra Kleks, i Batmanek. Wszystkie te kocyndry poszly do domkow. z siostr zostala tylko Malwinka. moze Pani bylaby zainteresowana Malwinka?? ona ma kiepskie fotki, ale tez jest sliczna i kochana. a z pieskow: Flap, Gala, szczeniaczek Miko, Bysia odnalazla swoich wlascicieli ... Quote
Ilonajot Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [quote name='Secia']no to standardowo ja na FB robię zaraz, wieczorem, dzisiaj :-) i podeślę link[/QUOTE] SUPER!!! bardzo, bardzo wielki dzieki! Dziewczyny na forum astowym powiedzialy, ze zrobia allegro :) Quote
Secia Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 TINA na FB [URL]http://www.facebook.com/events/205223189572536/[/URL] Quote
Ilonajot Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='Secia']TINA na FB [URL]http://www.facebook.com/events/205223189572536/[/URL][/QUOTE] wielkie dzieki Seciu!!! Quote
Secia Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Ilonko coś się dzieje ze skryptami na FB nie mogę zaprosić znajomych na wydarzenie. Lista znajomych rozwija sie bardzo daleko poza ekran i nie mogę kliknąć ok już drugo dzień na wszystkich moich wydarzeniach takie kwiatki się dzieją. W związku z tym tylko przypadkowi goście , z dogo i z niebieskiego mogą uczestniczyć w wydarzeniu. Quote
Ilonajot Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 ale moze to tylko chwilowe?? moze przejdzie? ja sie niestety kompletnie nie znam na tym facebooku, wiec niestety nie pomoge :( chita zrobi tez Tince allegro. Quote
Secia Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Ilonko już wszystko działa. Nowe fotki Tiny wstawiona na niebieskim i na jej wątku :-) Quote
Ilonajot Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='Secia']Ilonko już wszystko działa. Nowe fotki Tiny wstawiona na niebieskim i na jej wątku :-)[/QUOTE] dzieki Seciu, juz widzialam ;) z dobrych wiesci - do domku poszly owczarzyca Kesi, Bruno!!!, Polfa, szczeniaczek Polfi i szczeniaczek Icek :) ze zlych - Flap wrocil z adopcji ... do schroniska w jednym dniu, 9-go stycznia, trafily 3 "rasowe" psy: para czarnych spanieli, suczka i pies, i piekna zolta bokserka ... czyzby jakis pseudohodowca z okolicy pozbywal sie psow?? Quote
grzenka Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Cytuję za Potter: [INDENT] [COLOR=#ff0000] [COLOR=black]Uwaga! Potrzebujemy PILNIE Waszej pomocy! W czwartek ponowne (bo nowy Sejm) prezentacja i pierwsze czytanie obywatelskiego projektu ustawy o ochronie zwierząt w Sejmie. Właśnie nieoficjalnie dowiedzieliśmy się, że [COLOR=red][B] Platforma Obywatelska[/B][/COLOR] będzie głosować za odrzuceniem projektu i nieprzekazywaniem go do pracy w komisji sejmowej :angryy:! Wysłaliśmy do prasy [URL="http://www.facebook.com/notes/koalicja-dla-zwierz%C4%85t-nowa-ustawa-o-zwierz%C4%99tach/informacja-prasowa-przed-czytaniem-w-sejmie-naszego-projektu-ustawy-niebezpiecze/252079728195414"]komunikat w tej sprawie[/URL], ale to nie wystarczy. [/COLOR][/COLOR][COLOR=black] [/COLOR] [COLOR=black] [B]Dzwońcie i mailujcie do Klubu PO w Sejmie tel. 22 694-25-87, 22 694-15-15; mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Posłowie nie mogą tak po prostu wyrzucić ponad 200 tysięcy podpisów do kosza.[/B][/COLOR] [/INDENT] Quote
Ilonajot Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Olu, czy kotka Malwinka poszla do domku? bo nie ma jej na stronie ... Quote
Szii Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [url]https://www.facebook.com/Eksperci.Tesco?sk=app_293130837399609[/url] Głosujmy na starogard! :) Akcja tesco! :) Quote
Ilonajot Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 juz zaglosowane :) jestesmy na 70 miejscu ;) ale - kto wie - moze wspolnymi silami ... ostatnia zbiorka karmy w tesco byla bardzo udana - ludzie podarowali schronisku 300 kg samej suchej karmy :) jak na takie niewielkie schronisko i w sumie niewielkie miasto - to naprawde bardzo duza ilosc! kotka Malwinka jednak poszla do domku. mozna zdejmowac ogloszenia :) miala isc tez Salma, ludzie zapowiadali sie na wtorek, ale jakos nie dotarli ... moze w weekend?? aaa, i trafil do schronu super labek, biszkoptowy chlopczyk, strrrrasznie pogryziony - z wielka dziura na szyi i lapa spuchnieta jaka bania. jest w trakcie leczenia. Quote
Recommended Posts