aduska1212 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 moja sunia nie chce jesc nic poza gotowanym mieskiem.. a przyznam sie, ze chcialabym wprowadzic do jej menu choc raz dziennie sucha karme. jak ja do niej przekonac? co sadzicie o tej karmie z tytulu? czy jest ona "mocno twarda"? bo suni najwyrazniej takie twarde nie przechodza :/ dodam ze jest zabrana ze schroniska, wiec moze po prostu nigdy nie jadla tego typu specyfików.. Quote
krecia1 Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Bardzo proszę o odpowiedz na mój post. Mam suczke 5 letnia jest na karnie od miesiąca Bosch mini adult jagniecina z ryżem i jej sierść stała się matowa . Zmieniła karmę ponieważ po wcześniejszej na której była robiła zielone kupki (purina) ale konsystencja była ok a teraz kupy są brązowe a sierść matowa , jest to rasa cocer spaniel angielski . Chyba będę musiała zmienić karmę. A poza tym często się etapie i jak weźmie ja pod włos to widzę ze skora jest sucha i wygląda jakby miała łupież . Proszę o pomoc. Quote
gryf80 Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 dokup suplementy dedykowane na skórę i włosy.czasem sama karma nie wsytarcza. Quote
Recommended Posts