madzia191 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Hej! W tym roku do mojego domu przybywa mały cavalierek (na koniec sierpnia). I w związku z tym mam pytanie:p. Co powinnam mieć by prawidłowo przyjąć cavaliera??? Jakie specjalistyczne kosmetyki??? Wiem, że do końca sierpnia jeszcze trochę, ale cały sierpień praktycznie mnie nie ma, a w lipcu się przeprowadzamy więc będzie zamieszanie, a chcę się dobrze przygotować więc już powoli przymierzam się do kupowania wyprawki:lol:. Bardzo proszę o pomoc;-) Będę wdzięczna:loveu: Quote
Axela_ Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Jeśli chodzi o Cavalierka to na pewno potrzebne Ci będą (oprócz legowiska, misek, smyczy, obroży, zabawek itp) z kosmetyków to jakiś szampon, może się przydać odżywka. Na pewno przyda się coś do czesania - szczotka lub grzebień ;) Może też się przydać płyn do przemywania oczu i uszu ;] Quote
pati1233 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Witam Madziu:) Mieszkamy niedaleko siebie ja też mam cavalierka:) Najlepiej wejdź na *************.eu tam możesz przeczytac wszystko o rasie ich żywieniu i pielęgnacji pozdrawiam Patrycja Quote
Recommended Posts