Pusiakowa Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Heeejo :multi: dobrze, ze juz OK :) [SIZE=1]u nas fotki ;][/SIZE] Quote
e.v.a Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [CENTER]:hand::hand::hand::hand::hand: [/CENTER] Quote
Sweet Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Właśnie jakie plany??:D fajnie ze macie słoneczko:) u nas szaro buro i ponuro:eviltong::cool1: A ja zwariuje psychicznie kiedyś:shake: Quote
Medorowa Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='evaxon'][CENTER]:hand::hand::hand::hand::hand: [/CENTER] [/quote] [CENTER]:hand::hand::hand::hand::hand:[/CENTER] Quote
e.v.a Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Medorowa'][CENTER]:hand::hand::hand::hand::hand:[/CENTER] [/quote] [CENTER]:hand::hand::hand::hand::hand:[/CENTER] Quote
Pusiakowa Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='jbk'] [CENTER]:hand::hand::hand::hand::hand:[/CENTER] [/quote] [CENTER] :hand::hand::hand::hand::hand:[/CENTER] Quote
jbk Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='evaxon'][CENTER]:hand::hand::hand::hand::hand:[/CENTER] [/quote] [CENTER] :hand::hand::hand::hand::hand:[/CENTER] Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='jbk'][CENTER] :hand::hand::hand::hand::hand:[/CENTER] [/quote] [CENTER]:hand::hand::hand::hand::hand:[/CENTER] Quote
e.v.a Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Iza i Avanti'][CENTER]:hand::hand::hand::hand::hand:[/CENTER] [/quote] [CENTER]:hand::hand::hand::hand::hand:[/CENTER] Quote
Paulina_mickey Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='jbk'][CENTER] :hand::hand::hand::hand::hand:[/CENTER] [/quote] [CENTER] :hand::hand::hand::hand::hand:[/CENTER] Quote
jbk Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Medorowa'][CENTER]:hand::hand::hand::hand::hand:[/CENTER] [/quote] [CENTER] :hand::hand::hand::hand::hand:[/CENTER] Quote
e.v.a Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='jbk'][CENTER] :hand::hand::hand::hand::hand:[/CENTER] [/quote] [CENTER] :hand::hand::hand::hand::hand:[/CENTER] Quote
agaciaaa Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Tyle nagadane i ani jednej fotki? :mad: Quote
Feigned Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='evaxon'][CENTER]:hand::hand::hand::hand::hand:[/CENTER] [/quote] [CENTER]:hand::hand::hand::hand::hand:[/CENTER] Quote
e.v.a Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Feigned'][CENTER]:hand::hand::hand::hand::hand:[/CENTER] [/quote] [CENTER]:hand::hand::hand::hand::hand:[/CENTER] Quote
Darianna Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='evaxon'][CENTER]:hand::hand::hand::hand::hand:[/CENTER] [/quote] [CENTER]:hand::hand::hand::hand::hand:[/CENTER] Quote
e.v.a Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Darianna'][CENTER]:hand::hand::hand::hand::hand:[/CENTER] [/quote] [CENTER]:hand::hand::hand::hand::hand:[/CENTER] Quote
Aga K Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [CENTER]:hand::hand::hand::hand::hand: [/CENTER] [LEFT]wariatki no :razz::cool3::diabloti:[/LEFT] Quote
Feigned Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 oj tam wariatki od razu :diabloti: lepiej foty jakieś daj :cool3::loveu: Quote
Aga K Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='Marta_Ares']Witaamy:multi: :multi: u nas niestety nie ma sloneczka:-( bylam na spacerze z psem, Ares zaliczyl dziabanie na listonosza, i probe zjedzenia innego psa, ktory chcial do niego podejsc:shake: :shake: :shake: co sie dzieje z tym kundlem, a juz byla poprawa:-([/quote] Witamy sie ze wszystkimi U nas sloneczko bylo tylko rankiem eehh, ale i to dodalo mi otuchy troszeczke. Co sie dzieje z Areskiem ? :shake: [QUOTE]@Aga K To dobrze że chociaż u Ciebie słoneczko, bo u nas mega plucha i szaro.My się grzejemy w domku i nie wykluwamy nosa na dwór.Dziś komendy ćwiczymy w domu Pozdrawiamy [/QUOTE] No to tak jak ja dzisiaj w domku ;) [QUOTE]Przyszłam się przywitać Co do słońca, to nie wiem, czy mamy, nie wyściubiam nosa spomiędzy papierów...... [/QUOTE] zapracowana kobietka ehh, cmok ;) [QUOTE]Aga, mm. jakie plany? [/QUOTE] [QUOTE] Właśnie jakie plany?? fajnie ze macie słoneczko u nas szaro buro i ponuro [/QUOTE] wiec ja wczoraj wstalam, zrobilam sobie baaaardzo gorrraca kapiel z wszelkimi pielegnacjami ;) taaaki maly salonik odnowy :diabloti: pilingi i te sprawy ;) Pozniej poszlam do miasta zaplacic za szele i za inne rachunki. No ale ze to bylo poo 16 bo wczesniej niezdazylam to dzis mi paczka nieprzyszla :angryy::placz: Ogarnelam troszke mieszkanko no i bylo powiedzmy ok. Jesszcze niezdazylam isc do dziadka :( [QUOTE] Heeejo dobrze, ze juz OK u nas fotki ;] [/QUOTE] no ja zaraz - o ile mi sie kompik niewylaczy nagle :angryy: oblece dogo i dam nasze fotki [QUOTE]ni ma Agi. [/QUOTE] jest Aga :diabloti::multi: Quote
Aga K Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='agaciaaa']Tyle nagadane i ani jednej fotki? :mad:[/quote] Ty !!! nie "nagadane" tylko nylo tylko wspomniane o fotkach :eviltong: wiec wyplasiam sobie no :mad: Quote
Recommended Posts