Jump to content
Dogomania

Bokser Spike i dwie proski - Toffii i Daga ;)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B][COLOR=Blue][I]No Aga, edytuj te posty z fotkami i max po 5 fotek daj:cool3:
A fotki sjuper :loveu: szczególnie ta

[url]http://img444.imageshack.us/img444/2835/dsc00153li5.jpg[/url]

Szkoda że takie małe :shake:

Pozdrowionka
[/I][/COLOR][/B]

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Patikujek']Cześć, jak się miewacie,:loveu:
Wyczochraj psiulki:)

P.S
W jednym poście można wkleić 5 zdjęć[/quote]

Witam, dawno was u nas nie bylo hehe
A no jakos siem miewamy, teraz ostatnio moj faflun podupadl mi na ucha ;// ale juz jest ok

[quote name='bonita'][B][COLOR=blue][I]No Aga, edytuj te posty z fotkami i max po 5 fotek daj:cool3:[/I][/COLOR][/B]
[I][B][COLOR=blue]A fotki sjuper :loveu: szczególnie ta[/COLOR][/B][/I]

[I][B][COLOR=blue][URL]http://img444.imageshack.us/img444/2835/dsc00153li5.jpg[/URL][/COLOR][/B][/I]

[I][B][COLOR=blue]Szkoda że takie małe :shake:[/COLOR][/B][/I]

[I][B][COLOR=blue]Pozdrowionka[/COLOR][/B][/I]
[/quote]

Witam
Maatkoo kochane nie każciue mi tego edytowac ;/ nie chcem mi siem ;/ ;(
Te fotki są taakie malee ;(
No, wole zeby byly male anizeli zebym je beznadziejnie powiekszala ;>:P

[quote name='Klaudia :-)']super fotki,postaraj się tylko,żeby były większe:)[/quote]
jak wyzej:P
to byly fotki z komorek :P

[quote name='Paulina_mickey']a co tu znowu taka cisza:mad:[/quote]
no bo jestem troooche zalatana ;/ i rzadko tu na dogo bywam teraxz ;/

Pozdrawiam i buuziolki dla Was kochane

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]życzonka od Nas [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/8/8_2_103.gif[/IMG]

[url]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9136678&postcount=204[/url][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[B][I][COLOR=blue]I nasze Wszystkiego Naj[/COLOR][/I][/B]
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9150194&postcount=227"][B][I][COLOR=blue]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9150194&postcount=227[/COLOR][/I][/B][/URL]

• 4 weeks later...
Posted

Dziękuje Wam wszystkim za wspaniałe życzenia :buzi::buzi::buzi:
My tak pourodzinkowo ;)
siedze i gadam na skype ;> a co ;)
Juz od kilku dni o was myslem ;)
mamy mnoooostwo zdjęć
i mnoooostwo do opowiedzenia,
ale trzeba duuuzo czasu.
ale obiecuje, ze sie poprawie ;)
Pozdrawiamy ;)

P.s: ja zawsze obiecuje obiecuje, a nic mi z tego obiecywania nie wychodzi ;/;>

• 3 weeks later...
Posted

Witamyy :)
Coż, mamy troche fotkow fafluna, prosiek, a nawet mnie ;)
Mamy nowine.Mamy nowego czlonka rtodziny - swinka morska o imioenu Daga ;) ktora chcial nie chcial jest wciazy, jak sie okazalo po miesiącuu mieszkania u nas ;> Takze mamy nawet kilku czlownkow rodziny ;>
Focie damyt, jak nam net przestanie szwankowac ;>

Posted

[quote name='Aga K']Witamyy :)
Coż, mamy troche fotkow fafluna, prosiek, a nawet mnie ;)
Mamy nowine.Mamy nowego czlonka rtodziny - swinka morska o imioenu Daga ;) ktora chcial nie chcial jest wciazy, jak sie okazalo po miesiącuu mieszkania u nas ;> Takze mamy nawet kilku czlownkow rodziny ;>
Focie damyt, jak nam net przestanie szwankowac ;>[/quote]

to super że jesteście:multi:
czekam na fotki:loveu:

• 3 weeks later...
Posted

Nio, jestesmy jestesmy :)
Na początek bvaaardzo dlugi post co u nas ;>
Na gwiazdke dostalam od mojego TZ=ta swinke morską. Zobowiażal sie, ze kupi nam klatke taka zaaaje fajną :) no i wogole ( klatka ma byc podobniez na poczatku marca) Proska dostala na imie Daga ;)
Po pewnym czasie, jakos po miesiący mieszkania u nas zauwazylam wieczorem jak proski byly na wybiegu, ze Daga ma dziwny brzus - juz nie bede oipowiadac co i jak :P chyba ze chcecie :cool3: Następnego dnia zadzwonilam do weta, bylilo zimno wiec nie chcialam mlodej ciagnac heh. Nasz kochany pan Krzys niestety nie mial dyzuru u nas wiec dzwonilam do tego co ten dyzur mial. Okazalo sie, ze to taki, ktoremu ja kompletnie nie ufam i do tego kktory bierze kase - za slowa np ;/
Razem z osobami z forow internetowych probowalismy rozwiązac "zagadke" mlodej Dagi - heheh ale oto brzmi :PP - wazne ze jes;t happy ent ;)
Po jakims czasie doszlismy do wniosku, ze Daga jest poprostu w ciąży :cool3:
Kiedy juz zmienil sie dyzur wetow i wkoncu bykl juz pan Krzysztof no to siem wybralismy do weta. Pan potwierdzil diagnoze.
DAGA JEST W CIAZY !!!
Z jednej strony - troche sie zalamalam heh, bo nie dosc ze nie mam klatki, pieniedzy to jeszcze zakupilismy proske z mlodymi w srodku :roll:
Z drugierj strony = wiadomo, mlode, "cos nowego" niogdy nie mialam az tak mlodziutkichg swionek itp.
Po trzech tygodniach - w poniedzialek okolo godziny 9;30 - 10;00
Cichutkie i niep[okojące mnie "kliii" "kli" obudzilo mnie. Spojrzalam sie czy nic sie nie stalo Toffi i Dadze, Daga siedziala w domku, a Toffi tylko do niego zaglądala ;) Juz po tym jak doprowadzilam sie do porządklu dziennego tak okolo 10;45 zauwazylam ze Daga wogole nie wychodzi z domlku. Postanowilysmy wiec z mamą do niego zajrzec. Gdy podnioslam dome moim oczom ukazaly sie dwa piękne czarno biale jakm mamusia pysie :multi::multi::multi: Początlwo zastanawialysmy sie z mamą czy jedno z nich zyje, ale na szczęście okazalo sie ze takl. Jeden pys byl bardziej ruchliwy i oidrazu po podniesieniu domku zaczol niuchac i wyciągac nosek ku gorze, nio a drugi początkowo hehe byl jakby oszolomiony tą cala sytuacja ze juz nie jest w ciepelku a tylko na jakims sianie ;>
Proski urodzily sie tydzien temu w poniedzialek 18 ll 2008

Posted

Mlode mają sie dobrze. Bylismy juz na kontroli u wera ( pana Krzysia :cool3: oczywiscie) Wszystko jest w porząsiu, mlode i mamusia mają sie dobrze i zdrowo :loveu::loveu::multi::multi::loveu::loveu::multi::multi:
Mamy fotkii :cool3:

Posted

Juz bylam, ale nic nie pisalam, zaraz wpadne, ale i tak nici z moich odwiedzin, nie mamy teraz wogole kaski, znow problemy rtdzinne i finansowe ;( Mam teraz cztery pysie do wykarmienia i dwa snupki - psy. Heh, a mlode jedząąąą !! na potęgę ;)