Patikujek Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Cześć, jak się miewacie,:loveu: Wyczochraj psiulki:) P.S W jednym poście można wkleić 5 zdjęć Quote
bonita Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 [B][COLOR=Blue][I]No Aga, edytuj te posty z fotkami i max po 5 fotek daj:cool3: A fotki sjuper :loveu: szczególnie ta [url]http://img444.imageshack.us/img444/2835/dsc00153li5.jpg[/url] Szkoda że takie małe :shake: Pozdrowionka [/I][/COLOR][/B] Quote
Klaudia :-) Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 super fotki,postaraj się tylko,żeby były większe:) Quote
Aga K Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 [quote name='Patikujek']Cześć, jak się miewacie,:loveu: Wyczochraj psiulki:) P.S W jednym poście można wkleić 5 zdjęć[/quote] Witam, dawno was u nas nie bylo hehe A no jakos siem miewamy, teraz ostatnio moj faflun podupadl mi na ucha ;// ale juz jest ok [quote name='bonita'][B][COLOR=blue][I]No Aga, edytuj te posty z fotkami i max po 5 fotek daj:cool3:[/I][/COLOR][/B] [I][B][COLOR=blue]A fotki sjuper :loveu: szczególnie ta[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=blue][URL]http://img444.imageshack.us/img444/2835/dsc00153li5.jpg[/URL][/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=blue]Szkoda że takie małe :shake:[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=blue]Pozdrowionka[/COLOR][/B][/I] [/quote] Witam Maatkoo kochane nie każciue mi tego edytowac ;/ nie chcem mi siem ;/ ;( Te fotki są taakie malee ;( No, wole zeby byly male anizeli zebym je beznadziejnie powiekszala ;>:P [quote name='Klaudia :-)']super fotki,postaraj się tylko,żeby były większe:)[/quote] jak wyzej:P to byly fotki z komorek :P [quote name='Paulina_mickey']a co tu znowu taka cisza:mad:[/quote] no bo jestem troooche zalatana ;/ i rzadko tu na dogo bywam teraxz ;/ Pozdrawiam i buuziolki dla Was kochane Quote
Marta_Ares Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 witam swiatecznie:loveu: :loveu: :loveu: Quote
teqquila Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9149451&postcount=224"]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9149451&postcount=224[/URL] Quote
Alicja Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]życzonka od Nas [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/8/8_2_103.gif[/IMG] [url]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9136678&postcount=204[/url][/B][/COLOR][/FONT] Quote
bonita Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [B][I][COLOR=blue]I nasze Wszystkiego Naj[/COLOR][/I][/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9150194&postcount=227"][B][I][COLOR=blue]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9150194&postcount=227[/COLOR][/I][/B][/URL] Quote
Fuga*** Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [B][COLOR=SeaGreen]Wspaniałych świąt i takiego samego Nowego Roku życzą ciepło Magda & Fuga[/COLOR][/B] Quote
Aga K Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Dziękuje Wam wszystkim za wspaniałe życzenia :buzi::buzi::buzi: My tak pourodzinkowo ;) siedze i gadam na skype ;> a co ;) Juz od kilku dni o was myslem ;) mamy mnoooostwo zdjęć i mnoooostwo do opowiedzenia, ale trzeba duuuzo czasu. ale obiecuje, ze sie poprawie ;) Pozdrawiamy ;) P.s: ja zawsze obiecuje obiecuje, a nic mi z tego obiecywania nie wychodzi ;/;> Quote
Aga K Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Witamyy :) Coż, mamy troche fotkow fafluna, prosiek, a nawet mnie ;) Mamy nowine.Mamy nowego czlonka rtodziny - swinka morska o imioenu Daga ;) ktora chcial nie chcial jest wciazy, jak sie okazalo po miesiącuu mieszkania u nas ;> Takze mamy nawet kilku czlownkow rodziny ;> Focie damyt, jak nam net przestanie szwankowac ;> Quote
Paulina_mickey Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='Aga K']Witamyy :) Coż, mamy troche fotkow fafluna, prosiek, a nawet mnie ;) Mamy nowine.Mamy nowego czlonka rtodziny - swinka morska o imioenu Daga ;) ktora chcial nie chcial jest wciazy, jak sie okazalo po miesiącuu mieszkania u nas ;> Takze mamy nawet kilku czlownkow rodziny ;> Focie damyt, jak nam net przestanie szwankowac ;>[/quote] to super że jesteście:multi: czekam na fotki:loveu: Quote
Aga K Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Nio, jestesmy jestesmy :) Na początek bvaaardzo dlugi post co u nas ;> Na gwiazdke dostalam od mojego TZ=ta swinke morską. Zobowiażal sie, ze kupi nam klatke taka zaaaje fajną :) no i wogole ( klatka ma byc podobniez na poczatku marca) Proska dostala na imie Daga ;) Po pewnym czasie, jakos po miesiący mieszkania u nas zauwazylam wieczorem jak proski byly na wybiegu, ze Daga ma dziwny brzus - juz nie bede oipowiadac co i jak :P chyba ze chcecie :cool3: Następnego dnia zadzwonilam do weta, bylilo zimno wiec nie chcialam mlodej ciagnac heh. Nasz kochany pan Krzys niestety nie mial dyzuru u nas wiec dzwonilam do tego co ten dyzur mial. Okazalo sie, ze to taki, ktoremu ja kompletnie nie ufam i do tego kktory bierze kase - za slowa np ;/ Razem z osobami z forow internetowych probowalismy rozwiązac "zagadke" mlodej Dagi - heheh ale oto brzmi :PP - wazne ze jes;t happy ent ;) Po jakims czasie doszlismy do wniosku, ze Daga jest poprostu w ciąży :cool3: Kiedy juz zmienil sie dyzur wetow i wkoncu bykl juz pan Krzysztof no to siem wybralismy do weta. Pan potwierdzil diagnoze. DAGA JEST W CIAZY !!! Z jednej strony - troche sie zalamalam heh, bo nie dosc ze nie mam klatki, pieniedzy to jeszcze zakupilismy proske z mlodymi w srodku :roll: Z drugierj strony = wiadomo, mlode, "cos nowego" niogdy nie mialam az tak mlodziutkichg swionek itp. Po trzech tygodniach - w poniedzialek okolo godziny 9;30 - 10;00 Cichutkie i niep[okojące mnie "kliii" "kli" obudzilo mnie. Spojrzalam sie czy nic sie nie stalo Toffi i Dadze, Daga siedziala w domku, a Toffi tylko do niego zaglądala ;) Juz po tym jak doprowadzilam sie do porządklu dziennego tak okolo 10;45 zauwazylam ze Daga wogole nie wychodzi z domlku. Postanowilysmy wiec z mamą do niego zajrzec. Gdy podnioslam dome moim oczom ukazaly sie dwa piękne czarno biale jakm mamusia pysie :multi::multi::multi: Początlwo zastanawialysmy sie z mamą czy jedno z nich zyje, ale na szczęście okazalo sie ze takl. Jeden pys byl bardziej ruchliwy i oidrazu po podniesieniu domku zaczol niuchac i wyciągac nosek ku gorze, nio a drugi początkowo hehe byl jakby oszolomiony tą cala sytuacja ze juz nie jest w ciepelku a tylko na jakims sianie ;> Proski urodzily sie tydzien temu w poniedzialek 18 ll 2008 Quote
Aga K Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Mlode mają sie dobrze. Bylismy juz na kontroli u wera ( pana Krzysia :cool3: oczywiscie) Wszystko jest w porząsiu, mlode i mamusia mają sie dobrze i zdrowo :loveu::loveu::multi::multi::loveu::loveu::multi::multi: Mamy fotkii :cool3: Quote
Paulina_mickey Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 o jeju:loveu::loveu::loveu::loveu: to czekam na fotki małych świaniaczków:loveu::loveu::loveu: Quote
Aga K Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 tylko trocxhe podgonie dogo :cool3: Quote
Paulina_mickey Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Aga K']Zaraz będą Pauulinko :multi:[/quote]suuper:multi: od razu zapraszam tez na bazarki naszego Stowarzyszenia, inki w podpisie :cool3: Quote
Aga K Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Juz bylam, ale nic nie pisalam, zaraz wpadne, ale i tak nici z moich odwiedzin, nie mamy teraz wogole kaski, znow problemy rtdzinne i finansowe ;( Mam teraz cztery pysie do wykarmienia i dwa snupki - psy. Heh, a mlode jedząąąą !! na potęgę ;) Quote
Aga K Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 kurcze :( dalam se nowy avatar i uj ;/ nic na nim nie widac zabardzo :( a ja nie mam wspolnych zdjec moich psiunow zawiele :( Quote
teqquila Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [B]siemka dawno cie nie bylo :P fajnie ze masz swinki chodz mniej fajniej ze w ciazy byla :P Witanko cho do mnie tyz nie zapomnij o nas :diabloti:[/B] Quote
Fuga*** Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 wszystkiego dobrego dla Maluchów i czekamy na fotki :-) Quote
e.v.a Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 witamy powiekszona gromadke :) nie tylko o swinki ale i o tzta:cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
Recommended Posts