Imbirka Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Witajcie:multi: przybiegłam odrazu żeby obejrzeć cuuuuudo fafluniaste, które znalazło u Ciebie dom:loveu: [IMG]http://img413.imageshack.us/img413/3073/spajknr8.jpg[/IMG] Witaj Spajk, jesteś słodki:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Aga K Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 [quote name='madzia i medor']Fotki:mad: :mad:[/quote] [quote name='DORRAG']No właśnie ...Gdzie fotki:mad:[/quote] no psecies wiecie, że brak u mnie usb w kompie ;( co ja amam an atoa aporadzaić ;( nie mam teraaz kaasy ;/ i nie moge ffun samego zostawaićą po skrczyk szczeka jak jest zupełnie sam ;/ skamle jaka jest z Pusią ai cazasem wa darazwai daraaapnie :( A aaj anie wiem co z tym zrobić ;/ [quote name='Imbir1']Witajcie:multi: przybiegłam odrazu żeby obejrzeć cuuuuudo fafluniaste, które znalazło u Ciebie dom:loveu: [IMG]http://img413.imageshack.us/img413/3073/spajknr8.jpg[/IMG] Witaj Spajk, jesteś słodki:loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] dziękujemy :D mmy bowe fotki ................ w aparacie ;/ Zaraz opiszemy przebieg pprzyzwyczajanai afafluana do mnie - robiamya apostęoy ::):):) Quote
Aga K Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 aAWcazoraj na spacerkach psiun zrobim niezłe niespodzinki ;/ ........ n chodnikch. NBrobił mi dw rzy na chodnik ;/ ano aalae już sie dowiedziłąm, że to stres. Dzisiaj za to pięknie schodził z chodnika na trawke i wiedział już gdzie wolno, gdzie nie wolno zasarauaatć Dziś już biegała azaa amną jak baył A"spuszczonyA" - smyczjka wokół szyi owinięt aato njest nrzie nsze spuszczenie ;) Przybiegaąła aasado mnaie aaana azawołaanie, le jk mił piłe w pysiu, no czsem i bez niej to nie dał nie złpać. Jak już sie zmęczył to spoko ;) Zrobiłymy dzisij mały A"teścikA" dla ASpajka - za którą pójdzie, za mną czy za koleżanką, nio i dwa razy wybrał mnie. I tak kilka razy. nawet jak ze sklepu wychodziłam a on stał dalej z nią na atrwce to sie wyrwał jak mnie zobaczył ;) Wczoraj nauczyliśmy sie przychodzi na komende - czasem są wybryki, no, ale częściej jest ok. Nauczył sie już pięknie siadać przede mną jak chce piłke i siaadać obok mnie jak j siedze i raozmawim :) aOgólnie najbardziej abaoje sie, jak o zostanie sam ;/ Quote
mar....ka Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 no, no troche mnie jie było i co sie tutaj dzieje:lol: Piekny Spajk, taki mi sie zdaje troche Kanulowaty. Czekam na nowe fotki [IMG]http://img413.imageshack.us/img413/3073/spajknr8.jpg[/IMG] Quote
Aga K Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Kanullowaty :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
bonita Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [B]Byłam i wszystko wiem :D Pozdrowionka :loveu:[/B] Quote
Aga K Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [quote name='bonita'][B]Byłam i wszystko wiem :D Pozdrowionka :loveu:[/B][/quote] yyyy ..... a tak dokładniej ? :razz: Quote
Sylwia506 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Spajk jest tak samo piękny jak Pusia :) Jak będziesz chciała mozesz zajrzeć do mojej galerii Quote
e.v.a Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='madzia i medor']Pożycz sobie kabelek od kogoś:cool3:[/quote] :evil_lol: ale ty goopia jestes:evil_lol: Agnieszka ma kabelek ale nie ma wejscie USB w kompie:razz: czesc Aga:multi: mam nadzieje ze pusia bedzie cala jak wrocisz ;) Quote
Aga K Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='Sylwia506']Spajk jest tak samo piękny jak Pusia :) Jak będziesz chciała mozesz zajrzeć do mojej galerii[/quote] zaaajrze, zaaajrze, ale dopiero jak sie skończyt sesja bo właśnie sie zaczeła. ADopiero w wakacje [quote name='madzia i medor']Pożycz sobie kabelek od kogoś:cool3:[/quote] Ja mam kabelka, ale nie mam wejścia usb w stacji dysków ;) [quote name='evaxon']:evil_lol: ale ty goopia jestes:evil_lol: Agnieszka ma kabelek ale nie ma wejscie USB w kompie:razz: czesc Aga:multi: mam nadzieje ze pusia bedzie cala jak wrocisz ;)[/quote] prosze mi sie tutaj nie wyzywać w naszej galerii, co to ma być ??? :mad::mad::mad: Effa ! bo zaraz dostaniesz po nosie :razz::mad::mad: Hejka wszystkim :multi: Pusia jest cała i zdrowa, ale ściana obok drzwi i same drzwi nie zbyt :razz::razz::razz: podrapał je cholernik jeden :angryy: i mama sie troche zeźliła ;/ niestety Pozdrawiam Quote
Medorowa Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='evaxon']:evil_lol: ale ty goopia jestes:evil_lol: Agnieszka ma kabelek ale nie ma wejscie USB w kompie:razz: [/quote] :obrazic::obrazic: Font:diabloti: [quote name='Aga K']zaaajrze, zaaajrze, ale dopiero jak sie skończyt sesja bo właśnie sie zaczeła. ADopiero w wakacje Ja mam kabelka, ale nie mam wejścia usb w stacji dysków ;) prosze mi sie tutaj nie wyzywać w naszej galerii, co to ma być ??? :mad::mad::mad: Effa ! bo zaraz dostaniesz po nosie :razz::mad::mad: [/quote] Widzisz Ewka, widzisz:eviltong::eviltong::eviltong: Agunia:loveu::cool1::cool1: Quote
bonita Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [B]Co dokładnie? No wszystko co pisałaś przeczytałam- po prostu :) Jak ja mam mało czasu ostatnio:placz:, tak mało że nie mogę często wpadać do moich najulubieńszych blożków:placz: nawet na gie nie mam czasu:placz:[/B], :Help_2:[B]a poza tym, to pozdrowionka dla Was:loveu:[/B] Quote
Aga K Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='madzia i medor']:obrazic::obrazic: Font:diabloti: Widzisz Ewka, widzisz:eviltong::eviltong::eviltong: Agunia:loveu::cool1::cool1:[/quote] Hhhahahahahahahahahahaha nie podlizywać mnie siem :eviltong: ale jak ładnie do mnie powiedziałaś - Agunia :loveu::multi::loveu: dawno nikt tak do mnie nie mówił ;) [quote name='bonita'][B]Co dokładnie? No wszystko co pisałaś przeczytałam- po prostu :) Jak ja mam mało czasu ostatnio:placz:, tak mało że nie mogę często wpadać do moich najulubieńszych blożków:placz: nawet na gie nie mam czasu:placz:[/B], :Help_2:[B]a poza tym, to pozdrowionka dla Was:loveu:[/B][/quote] Witamy ciocie Kasieńke :multi::multi::multi: ja też nie mam czasu, komp włączony a ja sie ucze. Wpadłam teraz tu, bo mnie coś zaintrygowało :cool1: ATeraz to ja aczsu mieć nie będę do około połowy lipca ;///// :placz::placz::placz: ....... I głupio mi, że tyylko na swoim wątku rozmawiam, ale co zrobić, trzeba ratować studia i sie xzacząć uczyć wreszcie :placz::placz::placz: ...... Pozdrawiam Quote
e.v.a Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='madzia i medor'] Widzisz Ewka, widzisz:eviltong::eviltong::eviltong: Agunia:loveu::cool1::cool1:[/quote] lizus:grins: [quote name='Aga K'] prosze mi sie tutaj nie wyzywać w naszej galerii, co to ma być ??? :mad::mad::mad: Effa ! bo zaraz dostaniesz po nosie :razz::mad::mad: [/quote] co złego to nie ja:grins: Quote
Aga K Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='evaxon']lizus:grins: co złego to nie ja:grins:[/quote] jaaasne :P ADziś nad ranem moja kochana prośka Luna pobiegła za TM :placz::placz::placz::placz: AWczoraj było wszystko ok, skakała na hamaczek, jadła piła, przychodziła do mnie żeby ją po śnupie poamiziać u wejścia klatki. ADzisiaj przed wyjściem do szkoły zauważyłam jaą pół żywą utąganą we własnych odchodach :placz::placz: ASzybko wytarłam tak jaka naaleążay, podałam niezbędne leki,a które w przypadku rozwolnienia lub zaparcia świnek sie podaje no i papke do jedzenia-też specjalnie dla takich przypadków. Niestety, ona już nie jadła, troche poruszała pysiem, ale juz nie mogła. aOdchodziła z minaautaya na minaute, z sekundy na sekunde. Byłam przy niej, gdy odchodzia, by przy nas smuatanaya Spajk, a w klatce ubolewała Toffi :placz: ABoże, jak zwierzęta czujaą. Ja to wiedziałam, ale opiero teraz zrozumiałam to bardziej. Lunka odeszła na moim łózku ........... Toffi sie czuje dobrze, siedzi osowiała, ale sie jej nie dziwie :placz: [IMG]http://img523.imageshack.us/img523/7495/lunkast9.jpg[/IMG] [IMG]http://img128.imageshack.us/img128/4945/lunack8.jpg[/IMG] [IMG]http://img530.imageshack.us/img530/2705/luna12ej5.jpg[/IMG] [IMG]http://img122.imageshack.us/img122/7785/luna11dv2.jpg[/IMG] :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: ............................................................................................... Quote
Medorowa Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Przykro mi z powodu świnki:głaszcze::głaszcz: Quote
Medorowa Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='madzia i medor']Przykro mi z powodu świnki:głaszcze::głaszcz:[/QUOTE] :glaszcze: :glaszcze: <-- miało być... Quote
Aga K Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='madzia i medor']Przykro mi z powodu świnki:głaszcze::głaszcz:[/quote] [quote name='madzia i medor']:glaszcze: :glaszcze: <-- miało być...[/quote] tak, czy inaczej,.... dziękuje :placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts