sator_k_ Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 No właśnie gdzie kupujecie Arden Grange? Chodzi mi głównie o sklepy internetowe. Quote
maludajp Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 [quote name='sator_k_']No właśnie gdzie kupujecie Arden Grange? Chodzi mi głównie o sklepy internetowe.[/QUOTE] Witam, jestem przedstawicielem firmy Tricolor - wyłącznego dystrybutora karm Arden Grange, Heritage, Gilpa, Dr. John oraz Arkwrihts. Są to karmy z Wielkiej Brytanii od bytowych po super premium. Specyfikację wszystkich naszych produktów znajdą Państwo na [url]www.tricolor.pl[/url]. Gdyby ktoś był zainteresowany kupnem karmy - gwarantuję super rabaty i korzyści za skorzystanie z naszego sklepu internetowego. Wystarczy do mnie napisać lub zadzwonić, powiem jak otrzymać rabaty. Macie Państwo gwarancję zawsze świeżych produktów oraz kuriera gratis :) służę pomocą pod numerem 660 77 44 33 na wszelkie pytania chętnie odpowiem mailowo: [email][email protected][/email] Asia Przygórska Quote
Recommended Posts