Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]- Ale powiedz mi, czy człowiek nie będzie cierpiał, gdy odejdę do Ciebie?[/B]
[B]- Właśnie o to chodzi.[/B]
[B]- Jak to? - zdumiał się pies.[/B]
[B]- Będzie cierpiał i będzie wiele dni nie utulony w bólu. Ale to Ty nauczysz go odchodzenia i przemijania, Ty nauczysz go kochać i odchodząc zostawisz wielką miłość w jego sercu. Jesteś aniołem, którego powołałem, aby niósł radość i nadzieję, ale także uczył wiecznego prawa przemijania, aby ludzie wierzyli, że po ich życiu, jest życie TUTAJ. Kiedy to zrozumieją, nie będą płakać, bo będą wiedzieć, że spotkają Ciebie znów.[/B]
I w ten sposób Pies stał się aniołem, który przybrał skórę zwierzęcia i trafił na ziemię, aby uczyć Człowieka miłości, wierności i przyjaźni, ale także przemijania. Nauczyć, że jest TU i TERAZ, ale także TAM i POTEM...

Ahh ... smutne to :([/QUOTE]

Oj dziewczyny, zgadzam się z Wami w 100%, a ten tekst wycisnął mnie jak cytrynke:placz::placz::placz:

Posted

Ja na tym filmie tego wierszyku o tęczowym moście nie mogłam nawet doczytać bo mi się obraz rozmazywał........a teraz to dałam ten link i już nie chciałam nawet wchodzić,bo próba wejścia zakończyła się mokrymi oczami....ja nie mogę!!!

Posted

Straszne prawda:(
Mój pierwszy młodziutki onek-prezent na komunie!!Roki tak zginął-pod kołami pociągu-ten film mi właśnie te przykre chwile przypomniał!!!Bardzo mocno jego odejście przeżyłam!!!!!

Posted

[quote name='Gucci13']ja na filmie ryczałam tylko 2 razy:jak oglądałam Marley i ja,a najbardziej na [B]Hachiko[/B]:placz:[/QUOTE]

Na Hachiko to i ja płakałam, super film :-(

Posted

ja oglądałam z napisami :roll:
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=FaS37E3gKOU[/URL] tu macie zwiastun, jak bedziecie chciały film to zara dam linka;)

Posted

[URL]http://multimeo.pl/film,Hatiko_psia_opowie%C5%9B%C4%87_Hachiko_A_Dogs_Story_2009_napisy,5490.html[/URL]
:)

[SIZE=1][I]tylko po jakimś czasie włączy się limit, trzeba odczekać godzinę, odświeżyć stronę i potem włączyć sobie od tego momentu co się przerwało oglądanie[/I][/SIZE]

Posted

zależy jaki kto ma internet;) u mojej siostry wystarczy przerwać połączenie z netem, wznowić ponownie i odświeżyć strone.u niej zawsze działa i nie trzeba tych 54 min czekać:shake: ja byłam zmuszona założyć konto i płacić abonament:lol:

przyszykuj sobie chusteczki;)