Princess_York Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 no nie Aga !!! Płacze przez ten film i ostatnie sekundy :( :( :( Quote
FREDZIU Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [B]- Ale powiedz mi, czy człowiek nie będzie cierpiał, gdy odejdę do Ciebie?[/B] [B]- Właśnie o to chodzi.[/B] [B]- Jak to? - zdumiał się pies.[/B] [B]- Będzie cierpiał i będzie wiele dni nie utulony w bólu. Ale to Ty nauczysz go odchodzenia i przemijania, Ty nauczysz go kochać i odchodząc zostawisz wielką miłość w jego sercu. Jesteś aniołem, którego powołałem, aby niósł radość i nadzieję, ale także uczył wiecznego prawa przemijania, aby ludzie wierzyli, że po ich życiu, jest życie TUTAJ. Kiedy to zrozumieją, nie będą płakać, bo będą wiedzieć, że spotkają Ciebie znów.[/B] I w ten sposób Pies stał się aniołem, który przybrał skórę zwierzęcia i trafił na ziemię, aby uczyć Człowieka miłości, wierności i przyjaźni, ale także przemijania. Nauczyć, że jest TU i TERAZ, ale także TAM i POTEM... Ahh ... smutne to :([/QUOTE] Oj dziewczyny, zgadzam się z Wami w 100%, a ten tekst wycisnął mnie jak cytrynke:placz::placz::placz: Quote
Gucci13 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 ja na filmie ryczałam tylko 2 razy:jak oglądałam Marley i ja,a najbardziej na Hachiko:placz: Quote
Princess_York Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 nie wiem dlaczego teraz wszystkie płaczemy ,skoro nasze pociechy są tak młode :) . Ale jednak takie teksty i filmy wzruszają :( Quote
*Agnieszka* Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Ja na tym filmie tego wierszyku o tęczowym moście nie mogłam nawet doczytać bo mi się obraz rozmazywał........a teraz to dałam ten link i już nie chciałam nawet wchodzić,bo próba wejścia zakończyła się mokrymi oczami....ja nie mogę!!! Quote
*Agnieszka* Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Właśnie!!!ale to takie wzruszające że chyba człowieka bez serca by to nie wzruszyło....... Quote
FREDZIU Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 No nie dziewczyny, ten Tęczowy Most mnie całkowicie połozył, zryczałam sie jak :placz::placz::placz:..... Quote
Princess_York Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Pooglądaj więcej takich to dopiero się zryczysz :( :( :( :( Quote
*Agnieszka* Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 [url]http://www.youtube.com/watch?v=PXI-_t4iCko&feature=related[/url] No to zobaczcie to!!!jestem już spłakana!!!! Quote
Princess_York Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Albo nie obejrze :-(:-(:-(:-(:-( Już płacze po słowach " nie upilnowałam was , zgineliście pod kołami pociągu" :cry::cry::cry::cry::bigcry: Quote
*Agnieszka* Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Straszne prawda:( Mój pierwszy młodziutki onek-prezent na komunie!!Roki tak zginął-pod kołami pociągu-ten film mi właśnie te przykre chwile przypomniał!!!Bardzo mocno jego odejście przeżyłam!!!!! Quote
Princess_York Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Ja płacze na wieść że komuś pies zginął tragicznie a co będzie z Arwi ? :cry: Obejrzałam do końca :bigcry: :bigcry: Quote
Karolina. Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [quote name='Gucci13']ja na filmie ryczałam tylko 2 razy:jak oglądałam Marley i ja,a najbardziej na [B]Hachiko[/B]:placz:[/QUOTE] Na Hachiko to i ja płakałam, super film :-( Quote
Gucci13 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [quote name='Karolina.']Na Hachiko to i ja płakałam, super film :-([/QUOTE] musze ściągnąć też tą drugą wersje:roll: Quote
*Agnieszka* Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 A macie jakiś namiar na ten film?????? Quote
Princess_York Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 No właśnie bo ja go nie widziałam :roll: Quote
Gucci13 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 ja oglądałam z napisami :roll: [URL]http://www.youtube.com/watch?v=FaS37E3gKOU[/URL] tu macie zwiastun, jak bedziecie chciały film to zara dam linka;) Quote
Karolina. Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [URL]http://multimeo.pl/film,Hatiko_psia_opowie%C5%9B%C4%87_Hachiko_A_Dogs_Story_2009_napisy,5490.html[/URL] :) [SIZE=1][I]tylko po jakimś czasie włączy się limit, trzeba odczekać godzinę, odświeżyć stronę i potem włączyć sobie od tego momentu co się przerwało oglądanie[/I][/SIZE] Quote
Gucci13 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 o już dałaś linka:) aha i zawsze można oszukać ten limit megavideo:cool3: Quote
*Agnieszka* Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Dzięki,zaraz idę go oglądać-a w jaki sposób oszukać,znasz sposób? Quote
Gucci13 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 zależy jaki kto ma internet;) u mojej siostry wystarczy przerwać połączenie z netem, wznowić ponownie i odświeżyć strone.u niej zawsze działa i nie trzeba tych 54 min czekać:shake: ja byłam zmuszona założyć konto i płacić abonament:lol: przyszykuj sobie chusteczki;) Quote
Recommended Posts