Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gucci13']a jak Aga trenujesz z Harmonim??? chodzicie na peron czy coś takiego?:razz:[/QUOTE]

Tak wczoraj miał naukę:)prowadziłam go tam gdzie najgłośniej...na początku nie byłam zadowolona,ale póżniej już tak,cieszy mnie to że tak dumnie się prezentuje,głowa,ogon:)

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Karolina.']Cześć Aga!

Zdjęcia kąpielowe super - ciągle jestem pod wrażeniem włosa Harmoniego :loveu:

Wystawami się nie przejmuj - będzie dobrze, mówię Ci!!! :) [SIZE=1]Z resztą z TAKIM psem nie może być inaczej :loveu:
[/SIZE][/QUOTE]

Oj dzięki:)włos to nie moja zasługa:(gdyby był ze mną od szczeniaczka i mi udało by się taki włos wyhodować to byłabym z siebie dumna)a tak to......cieszę się że najgorsze mam za mną ale jednak to nie to:(

Posted

[quote name='Gucci13']a prosisz ludzi żeby zaglądneli w zęby?:cool3:[/QUOTE]

Koleżanki Weroniki hi hi:)ale się uśmiałam teraz z tych moich dwóch urwisów...ale smoki szaleją:))))

Posted

Witam serdecznie, dawno mnie nie było wiec muszę powiedzieć, ze Twój nowy domownik jest przepiękny, taki dostojny kawaler:) i napewno będziecie odnosić sukcesy na ringu:)
pozdrawiam cieplutko

Posted

[quote name='Viky i Ja']Cześć Aga :)[/QUOTE]

[quote name='chrupcia']Cześć Aga:) mój zębów pokazywać nie chce i jak mu chce je popsykać(umyć) to musze się natrudzić... :roll:[/QUOTE]

Cześć dziołchy:)
Co do ząbków,to z Harmonim na samym początku miałam malutkie problemy,ale zobaczył że ze mną nie wygra i odpuścił sobie,teraz pięknie stoi i czeka aż skończę myć mu kiełki,tak samo było z kąpielami(nie wiem chyba chciał mnie wyczuć na ile sobie chłopak może pozwolić)i z tym też ze mną przegrał he he:)
Jestem pogromcą yorków hi hi-hmmmm..kiedyś jeszcze one mi pokażą gdzie raki zimują:evil_lol:
Nie,nie ja się im nie dam:mad:
Wczoraj mnie rozśmieszyły,Western lubi podchodzić do mnie i dawać mi buzi(dosłownie:eviltong:)tak znienacka,wskakuje na kolana i cmok,Harmoni to zobaczył i też myk na kolanka i cmok:),i tak na przemian miałam mizianki od swoich chłopców:lol:
Aż w końcu powiedziałam im dość bo ile można he he:)...tak się uśmiałam z tych moich ancymonów!!!Harmoni robi wszystko to co Western,oj mam wesoło-nawet nie wiedziałam że aż tak fajnie będzie mając dwa psy w domu;)..i teraz nie żałuje swojej decyzji....a pamiętacie jak się bałam,jak się Was radziłam???no i dobrze na tym wyszłam...ale to też Wasza zasługa:)

Posted

[quote name='Yoko2009']Witam serdecznie, dawno mnie nie było wiec muszę powiedzieć, ze Twój nowy domownik jest przepiękny, taki dostojny kawaler:) i napewno będziecie odnosić sukcesy na ringu:)
pozdrawiam cieplutko[/QUOTE]

Witamy w naszych skromnych progach:)oj ja też dawno u Was dziewczyny nie byłam,już do Was lecę:)

Posted

Hihi, fajnie o tym czytać Aga :)

Jednak towarzystwo dla psa dobrze działa, Lucky jak jest z innym psem bardziej zabiega o moją uwagę, jest taki grzeczniutki, wszystkie polecenia w mig wykonuje, żeby tylko pani doceniła JEGO, a nie tego drugiego psa hihi

Posted

[quote name='Karolina.']Hihi, fajnie o tym czytać Aga :)

Jednak towarzystwo dla psa dobrze działa, Lucky jak jest z innym psem bardziej zabiega o moją uwagę, jest taki grzeczniutki, wszystkie polecenia w mig wykonuje, żeby tylko pani doceniła JEGO, a nie tego drugiego psa hihi[/QUOTE]
Takie są te nasze psy-taki prawdziwy skarb co nie Karolina???Mam też kota ale on taki nie jest,ma swoje ścieżki a o mnie sobie wtedy przypomina kiedy jeść chce......a pies?...taki prawdziwy przyjaciel,to Western praktycznie pomógł mi wyjść z depresji rok temu jak zostałam sama z dzieciakami i z trzecim w ciąży....pamiętam to do dziś,jak był przy mnie,miałam czasem nawet takie wrażenie jakby to wszystko rozumiał!!!!

Posted

Macie świętą rację. Dla mnie Dakar jest lekarstwem na doła. Moje dziewczyny na wakacjach, pusto w tej chałupie okropnie ale jak on przyjdzie, przytuli to aż mi łza w oku się kręci.
Który facet będzie tak oddany...

Posted

[quote name='Aga&Dakar']Macie świętą rację. Dla mnie Dakar jest lekarstwem na doła. Moje dziewczyny na wakacjach, pusto w tej chałupie okropnie ale jak on przyjdzie, przytuli to aż mi łza w oku się kręci.
Który facet będzie tak oddany...[/QUOTE]

to prawda, faceta tak oddanego nie znajdzieśz a nasze yorusie zawsze są przy nas:):), mi jak jest xle to sobie z Yoko pogadam a ona tak patrzy tymi mądrymi oczkami, poliże po ręce i wszystko rozumie tylko odpowiedzieć nie moze:)

Posted

[quote name='Aga&Dakar']Macie świętą rację. Dla mnie Dakar jest lekarstwem na doła. Moje dziewczyny na wakacjach, pusto w tej chałupie okropnie ale jak on przyjdzie, przytuli to aż mi łza w oku się kręci.
Który facet będzie tak oddany...[/QUOTE]

Żaden Aga,żaden!!!Nasi mali przyjaciele są na dobre i na złe,nie zostawią nas w potrzebie,kochają największą miłością bezinteresowną!!Western jak jestem smutna,przyjdzie do mnie szturcha mnie nosem dotąd dopóki się nie uśmiechnę,nie rozweselę...to jest dla mnie nie do opisania,jeszcze nigdy nie widziałam takiej miłości,miłości i oddania jaką dają nam nasze psiaki,nasze małe yorasy,burasy czy inne.....Dlatego też Westowi jestem bardzo ale to bardzo wdzięczna za to że wyciągnął mnie z doła rok temu,dlatego tak bardzo,bardzo mocno go kocham i cieszę się że jest,że jest właśnie ze mną!!!

Posted

Oj macie racje dziewczyny!!! Ja jak mam doła, to Lucky zawsze się położy u mnie na kolanach i ciągle jest przy mnie :) Teraz jak tak patrzę w przeszłość to zastanawiam się jak ja mogłam bez niego żyć?! :)[SIZE=1][COLOR=LightBlue] I nie wiem jak ja kiedyś będę żyć bez niego, to już nie będzie takie samo życie :-([/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Karolina.']Oj macie racje dziewczyny!!! Ja jak mam doła, to Lucky zawsze się położy u mnie na kolanach i ciągle jest przy mnie :) Teraz jak tak patrzę w przeszłość to zastanawiam się jak ja mogłam bez niego żyć?! :)[SIZE=1][COLOR=LightBlue] I nie wiem jak ja kiedyś będę żyć bez niego, to już nie będzie takie samo życie :-([/COLOR][/SIZE][/QUOTE]

Ja właśnie się strasznie tego boję jak to będzie gdy już ich nie będzie,nie wiem nie wyobrażam sobie tego!!!!nie chce nawet wiedzieć!!!!

Posted

Aga nie pogniewasz się jak coś tu wkleje ??

Pewnego razu Pan Bóg przechadzał się po Rajskim Ogrodzie. Nagle za krzaka wyszedł Diabeł:
- Słyszałem, że stworzyłeś człowieka... - zagadnął Szatan.
- Tak, już żyje na Ziemi. Może mieć partnera i dzieci, na razie uczy się rozpalać ogie¨˝ i budować miejsce na nocleg, ale za tysiące lat będzie władcą całego globu.
- I co z tego - prychnął Diabeł - nawet za te tysiące lat i tak będzie SAMOTNY.
Zasępił się Pan Bóg, podrapał w długą, siwą brodę i powiedział:
- Więc stworzę mu przyjaciela! Wybiorę jedno ze zwierząt, które uczyniłem, aby go strzegło i było mu poddane, ale jednocześnie oddało mu całe swoje serce.
- To niemożliwe! - Diabeł się roześmiał i gdzieś przepadł.
Pan Bóg natomiast zwołał zwierzęta z każdego gatunku i wybrał PSA.
- Odtąd będziesz ogrzewał człowieka swoim ciepłem, uspokajał spojrzeniem, kochał z całego serca, nawet, kiedy on Cię znienawidzi.
- Dobrze - odparł dobry pies.
- Chociaż będziesz musiał znosić wszystkie upokorzenia, staniesz się też jego najlepszym przyjacielem. To bardzo zaszczytna rola. Niestety Twoje serce będzie musiało bić dwa razy szybciej i nie będziesz mógł żyć długo.
- najwyżej 15 - 20 lat.
[B]- Ale powiedz mi, czy człowiek nie będzie cierpiał, gdy odejdę do Ciebie?
- Właśnie o to chodzi.
- Jak to? - zdumiał się pies.
- Będzie cierpiał i będzie wiele dni nie utulony w bólu. Ale to Ty nauczysz go odchodzenia i przemijania, Ty nauczysz go kochać i odchodząc zostawisz wielką miłość w jego sercu. Jesteś aniołem, którego powołałem, aby niósł radość i nadzieję, ale także uczył wiecznego prawa przemijania, aby ludzie wierzyli, że po ich życiu, jest życie TUTAJ. Kiedy to zrozumieją, nie będą płakać, bo będą wiedzieć, że spotkają Ciebie znów.[/B]
I w ten sposób Pies stał się aniołem, który przybrał skórę zwierzęcia i trafił na ziemię, aby uczyć Człowieka miłości, wierności i przyjaźni, ale także przemijania. Nauczyć, że jest TU i TERAZ, ale także TAM i POTEM...

Ahh ... smutne to :(