Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakoś tak będzie 160.nie wiem na razie za mną to nie przemawia!!(na razie chyba raczej będą ważniejsze sprawy na głowie),zaszaleć zawsze można i póżniej:)a sierpień jednak mi nie na rękę(szkoła Weroniki,wyprawka,książki,oj ciężko:()

Posted

[quote name='Princess_York']Nie bo Arwi cieczke może mieć ,a wole nie ryzykować .. Sierpien to nasza przerwa na włos ,a dopiero 5 września we Włocławku będziemy :)[/QUOTE]
Ja nad Włocławkiem się zastanawiam jeszcze. Dla podtrzymania tradycji zjawię się pewnie w Bydgoszczy na yorkowej, a przerwę na włos będziemy miały przez zimę :p

Posted

[quote name='agamewa']No niby tak,ale jakoś tak już psychicznie się nastawiłam że nasz debiut będzie w Legionowie:)wiesz jak człowiek czuje że ma jeszcze trochę czasu do przygotowania to jest spokojny a jak już jest go mniej to oj....:)chociaż trochę szkoda mi tej młodzieżówki,myślałam nad Toruniem.....jeszcze byśmy się załapali....[/QUOTE]
Wiem wiem bo po tym jak Valentino był u mnie niecała 2 tygodnie pojechaliśmy na 1 wystawę. Ale w naszym przypadku akurat wyszło mi to na dobre. Chociaż rozpoczęliśmy Championat wiedziałam co muszę poprawić i nad czym popracować. Bo z reguły jest tak że podczas domowych ćwiczeń wszystko jest ok a niedociągnięcia wychodzą dopiero na wystawie. Jak i pies i właściciel są w wystawowym stresie.
Będziemy trzymać kciuki za debiut w Legionowie.

Posted

Cześć, nie bedę cytować fotek, bo wszystkie sa bardzo imponujace. Włoski chłopaków:crazyeye:pierwsza klasa. Wygladaja jak dostojnicy. Zyczymy duzo osiągnięć na wystawach:loveu:

Posted

[quote name='*kleo*']Ja nad Włocławkiem się zastanawiam jeszcze. Dla podtrzymania tradycji zjawię się pewnie w Bydgoszczy na yorkowej, a przerwę na włos będziemy miały przez zimę :p[/QUOTE]
My musimy pracować do listopada ,bo 8 listopada Arwena 18 msc kończy :)