Gucci13 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 też tak pomyślałam:) w młodzieży zawsze lepiej mieć debiut niż w pośredniej:cool3: Quote
Gucci13 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 je bym zgłaszała;) piesków zawsze mniej jest:cool3: Quote
Princess_York Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 No właśnie ,więc Aga przemyśl wszystko :p . A jeżeli nawet byście nie wygrali to udany dzień i ćwiczenia przed pośrednią :) Quote
Princess_York Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 zgłoś na weekendowy Toruń i przejedziecie się do Białegostku albo do Wrocławia na międzynarodówke :) Quote
*Agnieszka* Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Na moje pierwsze wystawy nie nastawiam się na wielkie show!!!chociaż ducha rywalizacji mam w środku:)zobaczę co da się zrobić i prześpię się z tym!! Quote
Gucci13 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 miałam to samo napisać bo obliczałam jak daleko jest od nowego dworu do torunia i biełegostoku:lol: Quote
Princess_York Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 No właśnie najważniejsze to przemyśleć wszystko na spokojnie ,czy jest czym pojechać itp. :) Quote
Princess_York Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='Gucci13']miałam to samo napisać bo obliczałam jak daleko jest od nowego dworu do torunia i biełegostoku:lol:[/QUOTE] Haha . Byłam szybsza :-D Quote
Princess_York Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 z NDM do Torunia ok 160 km :P , tak sobie obliczam hihi Quote
Gucci13 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 do torunia 176,5km:eviltong: a do białegostoku 198,2km:p Quote
*Agnieszka* Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Jakoś tak będzie 160.nie wiem na razie za mną to nie przemawia!!(na razie chyba raczej będą ważniejsze sprawy na głowie),zaszaleć zawsze można i póżniej:)a sierpień jednak mi nie na rękę(szkoła Weroniki,wyprawka,książki,oj ciężko:() Quote
Princess_York Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Jakoś zorganizujesz te 80 zł :p . No ale jak nie to nie ,to już jest Twoja decyzja ! :) Quote
Princess_York Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Nie bo Arwi cieczke może mieć ,a wole nie ryzykować .. Sierpien to nasza przerwa na włos ,a dopiero 5 września we Włocławku będziemy :) Quote
*kleo* Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='Princess_York']Nie bo Arwi cieczke może mieć ,a wole nie ryzykować .. Sierpien to nasza przerwa na włos ,a dopiero 5 września we Włocławku będziemy :)[/QUOTE] Ja nad Włocławkiem się zastanawiam jeszcze. Dla podtrzymania tradycji zjawię się pewnie w Bydgoszczy na yorkowej, a przerwę na włos będziemy miały przez zimę :p Quote
Aurunia Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 [quote name='agamewa']No niby tak,ale jakoś tak już psychicznie się nastawiłam że nasz debiut będzie w Legionowie:)wiesz jak człowiek czuje że ma jeszcze trochę czasu do przygotowania to jest spokojny a jak już jest go mniej to oj....:)chociaż trochę szkoda mi tej młodzieżówki,myślałam nad Toruniem.....jeszcze byśmy się załapali....[/QUOTE] Wiem wiem bo po tym jak Valentino był u mnie niecała 2 tygodnie pojechaliśmy na 1 wystawę. Ale w naszym przypadku akurat wyszło mi to na dobre. Chociaż rozpoczęliśmy Championat wiedziałam co muszę poprawić i nad czym popracować. Bo z reguły jest tak że podczas domowych ćwiczeń wszystko jest ok a niedociągnięcia wychodzą dopiero na wystawie. Jak i pies i właściciel są w wystawowym stresie. Będziemy trzymać kciuki za debiut w Legionowie. Quote
FREDZIU Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Cześć, nie bedę cytować fotek, bo wszystkie sa bardzo imponujace. Włoski chłopaków:crazyeye:pierwsza klasa. Wygladaja jak dostojnicy. Zyczymy duzo osiągnięć na wystawach:loveu: Quote
Princess_York Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 [quote name='*kleo*']Ja nad Włocławkiem się zastanawiam jeszcze. Dla podtrzymania tradycji zjawię się pewnie w Bydgoszczy na yorkowej, a przerwę na włos będziemy miały przez zimę :p[/QUOTE] My musimy pracować do listopada ,bo 8 listopada Arwena 18 msc kończy :) Quote
Recommended Posts