Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pegaza']Wpadlam z pozdrowieniami:)
u dzieci malych najgorszy jest katar, noce nieprzespane eh..[/QUOTE]

Oj dokładnie!!!no i męczą się strasznie przy tym takie maluszki!!!!

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='chrupcia']Cześć Aga:) kiedy będą te zdjęcia Westusia;)?

i nie czesz go specjalnie do zdjęć tylko daj takie domowe, przynajmniej raz :p hihi;)[/QUOTE]

Hej:)się robi ale póżniej:)

Posted

Ale się dziś uśmiałam:):):)Damian moja najmłodsza pociecha nauczył się już raczkować i wiecie co dziś zrobił???napił się wody z miski od psów no i.....wszedł do transportera i wcale nie chciał z tam tąd wyjść:)tak mu się spodobał nowy domek,tylko szkoda że jeszcze nie zaszczekał.....:)

Posted

[quote name='agamewa']Ale się dziś uśmiałam:):):)Damian moja najmłodsza pociecha nauczył się już raczkować i wiecie co dziś zrobił???napił się wody z miski od psów no i.....wszedł do transportera i wcale nie chciał z tam tąd wyjść:)tak mu się spodobał nowy domek,tylko szkoda że jeszcze nie zaszczekał.....:)[/QUOTE]
Hah :D
Psów ? Czyli jest jednak 2 domownik ? :)

Posted

[quote name='agamewa']Ale się dziś uśmiałam:):):)Damian moja najmłodsza pociecha nauczył się już raczkować i wiecie co dziś zrobił???napił się wody z miski od psów no i.....wszedł do transportera i wcale nie chciał z tam tąd wyjść:)tak mu się spodobał nowy domek,tylko szkoda że jeszcze nie zaszczekał.....:)[/QUOTE]

widocznie stwierdził że pieski mają lepsze picie i spanko:evil_lol: Westi oczywiście śliczniutki nawet bez oczu:loveu:

Posted

[quote name='chrupcia'][url]http://i25.tinypic.com/2el7ew9.jpg[/url] :loveu:

hehe a synek ma pomysły :evil_lol: z psiej miski hihi :D
to ile mały teraz ma? roczek? :lol:[/QUOTE]
Nie,mały ma dopiero 8 miesięcy!a zasuwa już na czworakach że aż oczy trzeba mieć szeroko otwarte żeby krzywdy sobie nie zrobił!taki mały nicpoń z niego rośnie że hej:)a najbardziej upodobał sobie ciągniecie Westowych włosów:)

Posted

[quote name='agamewa']Próbuje się odgryżć-no i z tym się trochę boje!!![/QUOTE]
Ale warczy czy kąsa? Może go tylko straszy, wielkiej krzywdy mu tymi małymi zębami nie zrobi raczej ;)
Szkoda, że mały nie jest starszy, nie wiem czy takie maluchy wnioski już wyciągają, ale jak ja byłam mała i próbowałam pomęczyć naszą jamniczkę to dostałam po łapach, mój brat od Tiny po pysku zarobił :evil_lol: nie do krwi, ale na tyle skutecznie, że wiedzieliśmy czego psu nie wolno robić. Ale byliśmy w wieku 3-4 lat :roll:

Posted

[quote name='*kleo*']Ale warczy czy kąsa? Może go tylko straszy, wielkiej krzywdy mu tymi małymi zębami nie zrobi raczej ;)
Szkoda, że mały nie jest starszy, nie wiem czy takie maluchy wnioski już wyciągają, ale jak ja byłam mała i próbowałam pomęczyć naszą jamniczkę to dostałam po łapach, mój brat od Tiny po pysku zarobił :evil_lol: nie do krwi, ale na tyle skutecznie, że wiedzieliśmy czego psu nie wolno robić. Ale byliśmy w wieku 3-4 lat :roll:[/QUOTE]
Próbuje klapnąć zębami,teraz jeszcze zdążę małego uchronić ale nie zawsze póżniej dam radę?to jest łobuziak niesamowity!!!