*kleo* Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Właśnie Aga, nie zapomnij o fotkach :p To o której "godzina zero"? ;) Quote
karkakarka Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Dzisiaj będzie maluch :) Sama się już nie mogę doczekać! Cześć Aga Quote
dagos1 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 :loveu: cześć Aga, jak tam przygotowania???:loveu: Quote
tigrunia Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Aga napisz mi maila jeżeli będziesz przed 18 bo będę w pracy.. PW nie odczytam ;) Quote
chrupcia Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Aga to już [B]DZISIAJ[/B], ale już bym chciała małego zobaczyć.....! ;) a dlaczego spać nie możesz to rozumiem, dobrze że mi to wszystko w jeden dzień wszystko się jakoś złożyło i wcześniej nie wiedziałam, bo bym w ogóle nie spała:D Quote
Princess_York Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Już jest ? :razz: . Ale mam nerwy (dziwnie tak ,w końcu nie mój psiak hehe) :lol:. Quote
Borówka16 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='Princess_York']Już jest ? :razz: . Ale mam nerwy (dziwnie tak ,w końcu nie mój psiak hehe) :lol:.[/QUOTE] Mam takie samo pytanie jak Martynka :loveu: Quote
dagos1 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Hej Aga! Jesteście już??:mad::eviltong: My tu od rana czekamy na ciebie, i nie tylko. Quote
chrupcia Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Aga albo jest u hodowcy, albo jedzie do domu, albo już w domu i zachwyca się malcem;) [B]CZEKAM!![/B]:) Quote
Gucci13 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 pewnie jest jeszcze u hodowcy:razz: czekamy na malucha:multi: Quote
*Agnieszka* Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Cześć dziewczyny:)jest wszystko ok:)ale na razie muszę niestety ograniczyć galerię-proszę nie pytajcie sorki. Będę tu wpadać pokazywać zdjęcia Weścia a póżniej .......ale na razie tylko tyle:(niestety-ok???? Nie gniewacie się??? Quote
laurin Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Ojjj Aguś :( Trzymaj się, cokolwiek się dzieje...:glaszcze: Quote
*Agnieszka* Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 [quote name='laurin']Ojjj Aguś :( Trzymaj się, cokolwiek się dzieje...:glaszcze:[/QUOTE] Dzięki za zrozumienie:) Quote
Borówka16 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='agamewa']Cześć dziewczyny:)jest wszystko ok:)ale na razie muszę niestety ograniczyć galerię-proszę nie pytajcie sorki. Będę tu wpadać pokazywać zdjęcia Weścia a póżniej .......ale na razie tylko tyle:(niestety-ok???? Nie gniewacie się???[/QUOTE] Cześć :) Cokolwiek się dzieje będziemy Cię wspierać :buzi: Trzymaj się kochana ! Quote
*Agnieszka* Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 [quote name='Borówka16']Cześć :) Cokolwiek się dzieje będziemy Cię wspierać :buzi: Trzymaj się kochana ![/QUOTE] Jesteście super:)ale będę tu:) Quote
Borówka16 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='agamewa']Jesteście super:)ale będę tu:)[/QUOTE] A maluch jest u Ciebie ? ;) Quote
Karolina. Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Cześć Aga :) To czekam na zdjęcia Westerna :razz: :loveu::loveu::loveu: Quote
chrupcia Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Cześć Aga!! jak tylko zobaczyłam że jesteś aktywna, od razu przyleciałam, a tutaj coś smutnego sie dzieje.. :roll: to nic tyle czekałyśmy, to jeszcze poczekamy;) [B]TRZYMAJ SIĘ !![/B] będzie dobrze ze wszystkim! Quote
*Agnieszka* Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Cześć dziewczyny u mnie jest ok:)spokojnie,aj tu chodzi o coś innego....także normalnie tu jestem. Quote
Borówka16 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 [quote name='agamewa']Cześć dziewczyny u mnie jest ok:)spokojnie,aj tu chodzi o coś innego....także normalnie tu jestem.[/QUOTE] Cześć Aguś :loveu: Dobrze ,że u Ciebie jest ok :* Quote
Recommended Posts