tigrunia Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Cześć Aga :loveu: Załapałam się na Ciebie :loveu: :evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 Galeria czysta aż lśni:)Cześć w ogóle dziewczyny:) Psiak będzie już u mnie 6 lipca,już jestem umówiona:)zdjęć na razie nie mam ale jak wrócę to będą:) Quote
laurin Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 no to jeszcze niecałe dwa tygodnie :D pewnie juz odliczasz z dzieciakami na kalendarzu ;) my tak robiliśmy jak na Fibi czekaliśmy :) Quote
Princess_York Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 O matko ja to bym po nocach nie spała :evil_lol: . Zresztą tak samo było z Arweną :loveu: . Przez pierwszy tydzień spałam z nią na podłodze :diabloti: Quote
chrupcia Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='Princess_York'] Przez pierwszy tydzień spałam z nią na podłodze :diabloti:[/QUOTE] Nie lepiej było ja do łóżka zabrać?;) Aga przyszłam się zameldować uchylić okna, podlać kwiaty i zgasić światło, bo już wszyscy chyba śpią, a ktoś zostawił;) Quote
Princess_York Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Mogłam ją wziąść ,ale bałam się o nią . Np. jakby chciała zejść się napić to by skoczyła i nie daj boże coś sobie zrobiła . A tak przez ten tydzień się uczyła zchodzenia z łóżka pod moim okiem :) . a ktoś TV zgasił ?:cool3: . Quote
Karolina. Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Cześć Aga! Już niedługo maluszek będzie z Wami :loveu: Jeeej, ale Wam fajnie :cool3: Quote
chrupcia Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='Princess_York']Mogłam ją wziąść ,ale bałam się o nią . Np. jakby chciała zejść się napić to by skoczyła i nie daj boże coś sobie zrobiła . A tak przez ten tydzień się uczyła zchodzenia z łóżka pod moim okiem :) . a ktoś TV zgasił ?:cool3: .[/QUOTE] TV zgaszone było;) Mój Jazziu już chyba w drugim dniu nauczył się skakania z łóżka, a teraz skacze z takich wysokości że aż zamieram.... od razu mam przed oczami biedną Cleo Karkikarki... :( ale na szczęście nic mu sie nie staje, on gibki jak kot;) Quote
Princess_York Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 No właśnie dlatego się bałam mocno :) . Bo tyle tych historyjek o wypadkach Yorków. moja też taka gibka skacze ze wszystkiego :-D . Quote
Pegaza Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Chcesz to Ci pozycze łącze;) bo mnie jakos do laptopa nie ciagnie..:roll: Quote
tigrunia Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 To ja okna otworzę.. taka ładna pogoda - niech się wietrzy :loveu: Quote
chrupcia Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Cześć:) przyniosłam kompotu z truskawek, może ktoś spragniony?:) Quote
Princess_York Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Haha i znowu te truskawki :evil_lol: A ja moge dać arbuza :-D . Ktoś chce ? :cool3: Quote
chrupcia Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='Princess_York']Haha i znowu te truskawki :evil_lol: A ja moge dać arbuza :-D . Ktoś chce ? :cool3:[/QUOTE] ojj ja niestety nie mogę:D ale z chęcią bym zjadła:) Quote
chrupcia Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='Princess_York']Uczulona jesteś ? :)[/QUOTE] nie nie nie, tylko na diecie jestem hihihi :D Quote
chrupcia Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='Princess_York']Uczulona jesteś ? :)[/QUOTE] nie nie nie, tylko na diecie jestem hihihi :D:evil_lol: Quote
Princess_York Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Aha . Ale arbuz nie jest tłuczący :diabloti: heh Quote
chrupcia Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='Princess_York']Aha . Ale arbuz nie jest tłuczący :diabloti: heh[/QUOTE] ale to taka dieta co na razie owoców nie można:D a ja tak lubie owoce... :D Quote
Karolina. Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='chrupcia']ale to taka dieta co na razie owoców nie można:D a ja tak lubie owoce... :D[/QUOTE] Pochwal się co to za dieta, bom ciekawa :razz: Quote
Princess_York Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Aha no chyba że tak ;) Właśnie jaka to ? :cool3: Quote
chrupcia Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Dziewczyny mi ją podsunęły w galerii Fredzi:) dieta Doktora Dukana;) Quote
Aga&Dakar Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Kasiu to ja Ci odradzam tą dietę!!! Jest bardzo niezdrowa na nerki, szczególnie w Twoim wieku. Poza tym gdybym teraz nie mogła jeść owoców to bym sobie chyba życie odebrała. Ja zastosowałam dietę MŻ czyli mniej żreć ;-) i schudłam w dwa tygodnie 3 kilo ale jadłam wszystko tylko często i w małych ilościach. Ograniczyłam chleb, ziemniaki i cukier. Kawę słodzę słodzikiem, herbatę niestety cukrem. Jedz owoce to jest najlepszy moment. Cześć Aga. Pierwszy raz miałam tylko do nadrobienia trzy strony a nie było mnie chyba z pięć dni... ;-) Wiecie co, jutro zapowiadają piękną pogodę to ja Adze okna umyję... :-) Quote
Recommended Posts