Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Princess_York'] Przez pierwszy tydzień spałam z nią na podłodze :diabloti:[/QUOTE]
Nie lepiej było ja do łóżka zabrać?;)

Aga przyszłam się zameldować uchylić okna, podlać kwiaty i zgasić światło, bo już wszyscy chyba śpią, a ktoś zostawił;)

Posted

Mogłam ją wziąść ,ale bałam się o nią . Np. jakby chciała zejść się napić to by skoczyła i nie daj boże coś sobie zrobiła .
A tak przez ten tydzień się uczyła zchodzenia z łóżka pod moim okiem :) .

a ktoś TV zgasił ?:cool3: .

Posted

[quote name='Princess_York']Mogłam ją wziąść ,ale bałam się o nią . Np. jakby chciała zejść się napić to by skoczyła i nie daj boże coś sobie zrobiła .
A tak przez ten tydzień się uczyła zchodzenia z łóżka pod moim okiem :) .

a ktoś TV zgasił ?:cool3: .[/QUOTE]
TV zgaszone było;)

Mój Jazziu już chyba w drugim dniu nauczył się skakania z łóżka, a teraz skacze z takich wysokości że aż zamieram.... od razu mam przed oczami biedną Cleo Karkikarki... :( ale na szczęście nic mu sie nie staje, on gibki jak kot;)

Posted

[quote name='Princess_York']Haha i znowu te truskawki :evil_lol:
A ja moge dać arbuza :-D . Ktoś chce ? :cool3:[/QUOTE]

ojj ja niestety nie mogę:D ale z chęcią bym zjadła:)

Posted

[quote name='Princess_York']Aha .
Ale arbuz nie jest tłuczący :diabloti: heh[/QUOTE]

ale to taka dieta co na razie owoców nie można:D a ja tak lubie owoce... :D

Posted

Kasiu to ja Ci odradzam tą dietę!!! Jest bardzo niezdrowa na nerki, szczególnie w Twoim wieku. Poza tym gdybym teraz nie mogła jeść owoców to bym sobie chyba życie odebrała.
Ja zastosowałam dietę MŻ czyli mniej żreć ;-) i schudłam w dwa tygodnie 3 kilo ale jadłam wszystko tylko często i w małych ilościach. Ograniczyłam chleb, ziemniaki i cukier. Kawę słodzę słodzikiem, herbatę niestety cukrem. Jedz owoce to jest najlepszy moment.

Cześć Aga. Pierwszy raz miałam tylko do nadrobienia trzy strony a nie było mnie chyba z pięć dni... ;-)
Wiecie co, jutro zapowiadają piękną pogodę to ja Adze okna umyję... :-)